Freerun Starterskit

Freerun-oefeningen

Tover je gymles om naar een uitdagende freerun les!

Freerun Starterskit

Voorkom dat je steeds dezelfde oefeningen gebruikt in de gymlessen en tover je gymles om naar een uitdagende freerun les!

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naar toe sturen?
Ik ga akkoord dat Beter Turnen & Beter Freerunnen berichten en tips stuurt.
Downloaden!
Your information is safe with us
Dave-freerun-platform
Dave Hogenboom

Over Beter Freerunnen

Al jaren geef ik wekelijks gymles aan verschillende lesgroepen, zowel in het basisonderwijs als bij de gymvereniging. Mijn doel: de kinderen een goede motorische basis meegeven. Mijn grootste valkuil tijdens de lessen was altijd: herhaling. Het is erg verleidelijk, maar bovenal gemakkelijk, om je lessen te blijven vullen met dezelfde oefeningen. Dit zul je als docent of trainer vast wel herkennen.


Gelukkig kwam ik erachter dat je met de meest simpele materialen en kleine aanpassingen in een beperkte gymzaal heel veel uitdagende en verschillende lessen kunt geven, door freerun lessen aan te bieden. Ook wanneer je weinig budget hebt voor materiaal. Sindsdien heb ik mijn eigen freerun lessen opgezet in mijn gymzaal en heb ik mijn ideeën met lesinspiratie vastgelegd in korte filmpjes. Dit wil ik graag met andere trainers en docenten delen.


Het Beter Freerunnen Platform heb ik opgezet om jou als trainer of docent in het onderwijs te inspireren om creatievere gymlessen te verzorgen door freerun lessen aan te bieden aan je lesgroepen! Hierdoor hoef je deze zoektocht niet zelf te doorlopen en kan je mijn voorbeelden direct toepassen in je eigen gymlessen.

1800+

Downloads
700+
Docenten bijgeschoold

2617+

Leden

Schrijf je snel in!

Je kunt het gratis aanvragen. Succes!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naar toe sturen?
Ik ga akkoord dat Beter Turnen & Beter Freerunnen berichten en tips stuurt.
Aanvragen!
Freerun-oefeningen

Pagina delen aan andere collega`s?