arrow_drop_up arrow_drop_down

Online bijscholingen

Thuis bijscholen vanaf de bank

9

Verschillende bijscholingen
867
Turntrainers bijgeschoold
2217
Licentiepunten verdiend vanuit huis

Als turntrainer geef je trainingen vaak naast je baan of studie. Je hebt het daarom vaak druk en hebt niet altijd de tijd om naar een bijscholing toe te gaan. 

Ook zijn er niet altijd bijscholingen beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt. Wanneer je klaar bent om je bij te scholen wil je natuurlijk het liefst direct starten.

Turntrainers-lesgeven-turnsters

Bijscholen wanneer het jou uitkomt!

Online bijscholingen

  • Vanaf de bank bijscholen en licentiepunten verdienen
  • Te gebruiken op iedere telefoon, tablet en pc
  • Video`s, tips, voorbeelden en interactieve vragen
  • 1 licentiepunt per bijscholing
  • Onbeperkt licentiepunten te verdienen
  • Bespaar tijd en reiskosten
KNGU-opleidingen-erkend-opleider

Beter Turnen is erkend opleider van de KNGU

Alle scholingen gewaardeerd met 1 licentiepunt per scholing voor niveau 3!

Onbeperkt aantal scholingen te volgen voor licentiepunten.

Ervaringen van andere turntrainers

"De bijscholing was erg nuttig en goed in elkaar gezet. Met een prettige afwisseling tussen informatie en interactief leren. Daarnaast werd er veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren."

Mandy-bijscholing-turnen

Mandy Boerboom

"Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken voor in alle lessen. Zowel voor recreatie als selectie. Fijne opbouw van de bijscholing en ook interactief bezig geweest. De scholing zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt tijdens het lesgeven."

Recensie-Beter-Turnen-cursus

Isla de Klerk

Bijscholingen

Online bijscholing Differentieel training geven

Differentieel training geven

Binnen de turnsport is het geven van aanwijzingen nog steeds één van de meest gebruikte expliciete leermethoden. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er echter veel nieuwe inzichten over hoe je turn(st)ers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Veel turntrainers vinden het lastig om af te stappen van het traditionele training geven. De trainers die hier bewust van zijn vinden het vaak moeilijk om differentieel trainen toe te passen in de eigen trainingssituaties.

Het effect van wat wij als trainer/coach zeggen tegen turn(st)ers, het geven van aanwijzingen, kan beperkt zijn. Lang niet alle informatie wordt opgenomen en van de opgenomen informatie weet de turn(st)er niet alles goed te vertalen naar een handeling. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het beïnvloeden van de omstandigheden. Zodat technische aanpassingen in bewegingen van turn(st)ers, automatisch en onbewust aangepast kunnen worden, zonder dat de turn(st)er erover na hoeft te denken.

In deze online scholing leer je welke leermethodes er zijn en hoe je differentieel leren toepast in je eigen turnlessen om het leerrendement van de turn(st)ers te verhogen.

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐1 licentiepunt niveau 3⭐

Online bijscholing kleutergym

Kleutergym

Misschien wel een van de belangrijkste en meest veelzijdige groep van je vereniging: de kleuters! De basis voor een goede motorische ontwikkeling wordt al heel jong gelegd. Hoe jonger iemand met beweging bezig is, hoe meer impact het bewegen heeft op alle ontwikkelingsdomeinen. Door veel, veelzijdig en gevarieerd bewegen, leren kinderen hoe ze hun lichaam kunnen gebruiken en motorisch competent te worden en competent te voelen. Binnen deze online bijscholing leer je meer over de motorische ontwikkeling van het jonge kind, hoe om te gaan met verschillende gedragsvormen, en maak je kennis met veel leuke nieuwe en creatieve ideeën voor in je eigen kleuterles!

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐1 licentiepunt niveau 3⭐

Online bijscholing airtrack

Airtrack scholing

Airtracks zijn bijna niet meer weg te denken in de gymzaal en turnhal. In de praktijk gebruiken trainers airtracks vooral ter vervanging van de vloer. Toch bieden airproducten nog veel meer voordelen. Naast dat airproducten methodisch erg handig zijn, zijn ze ook heel goed te gebruiken voor andere disciplines binnen de gymsport. In deze online bijscholing leer je welke airproducten er allemaal zijn en hoe je ze goed methodisch kunt toepassen binnen je les.

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐1 licentiepunt niveau 3⭐

Bijscholing Buiten Bewegen met het Jonge Kind

Buiten Bewegen met het Jonge Kind

In deze bijscholing laten we je zien, hoe je heel eenvoudig en met weinig materiaal, een goed opgebouwde gymles voor het jonge kind kunt geven. Ook lichten we het belang van buiten sporten en de continuïteit van de gymlessen uit. Zodat jij straks genoeg inspiratie hebt om niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij mooi weer vol vertrouwen naar buiten kunt gaan!

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐ Inclusief 1 licentiepunt ⭐

Bijscholing van je turnpassie je baan maken

Van je turnpassie je baan maken

In deze online bijscholing leer je precies welke manieren er zijn om naast je huidige turnlessen binnen de gymsport extra inkomsten binnen te halen. Zodat jij je volledig kan focussen op je turnpassie, zonder daar perse een andere baan bij nodig te hebben. Deze scholing zorgt er voor dat je je investering in no time terug hebt verdiend.

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐ Inclusief 1 licentiepunt ⭐

Technische bijscholingen

Online-bijscholing-de-kip

De kip

Leer hoe je de kip aan iedere turn(st)er kunt aanleren!

Start bijscholing: per direct

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐1 licentiepunt niveau 3⭐

Online-bijscholing-de-Tsukahara

De Tsukahara

Leer hoe je de Tsukahara aan iedere turn(st)er kunt aanleren!

Start bijscholing: per direct

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐1 licentiepunt niveau 3⭐

Online-bijscholing-de-losom

De losom

Leer hoe je de losom aan iedere turn(st)er kunt aanleren!

Start bijscholing: per direct

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐1 licentiepunt niveau 3⭐

Online-bijscholing-de-overslag-salto

De overslag (salto)

Leer hoe je de overslag (salto) aan iedere turn(st)er kunt aanleren!

Start bijscholing: per direct

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur

⭐1 licentiepunt niveau 3⭐

"Ik heb in de corona tijd 3 online bijscholingen gevolgd bij beter turnen om mijn licentie punten te kunnen halen."
Bijscholing licentiepunten ervaring
Diana van der Weerd

"Ik zie altijd leuke tips en filmpjes voorbijkomen bij Beter Turnen. Sinds dit weekend ben ik ingelogd op mijn account en het had dit veel eerder moeten doen. Ik hoop dat jullie zo blijven doorgaan!"

Bijscholing licentiepunten ervaring
Jolande van den Berg

Korting op bijscholingen?

€51,- bundelkorting

Online bijscholingsbundel

4 online bijscholingen naar keuze met flinke korting!

Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Omdat je als turntrainer nooit uitgeleerd bent behoud je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

HOEVEEL LICENTIEPUNTEN IS EEN BIJSCHOLING WAARD?

Beter Turnen is erkend opleider van de KNGU. Alle online bijscholingen zijn 1 licentiepunt op niveau 3 waard. Wij hechten een hoge waarde aan de kwaliteit van de bijscholingen. Daarom worden de scholingen regelmatig aangepast a.d.h. van de feedback van de deelnemers. Zodat jij een leuke, praktische & leerzame bijscholing kunt volgen!

HOEVEEL LICENTIEPUNTEN KAN IK MAXIMAAL VERDIENEN?
Als turntrainer mag je onbeperkt e-learning modules volgen om licentiepunten te verdienen. Mocht je meer dan één bijscholing willen volgen dan is een Zilver of Gold Lidmaatschap al snel voordeliger. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot het volledige Beter Turnen Platform & alle bijscholingen. Klik hier voor meer info.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de bijscholing echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Onbeperkt toegang tot alle bijscholingen?

Word lid en bespaar tot €500,- op bijscholingen!