prive-turntraining

Personal Turntraining

2 uur volledige aandacht tijdens een privé turnles met onbeperkt tips en oefeningen in een turnhal met valkuil!

-
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

14 jaar

Ervaring

9000+

Trainingen gegeven

968

Turnsters gecoacht

Als fanatieke turnster ben jij heel wat uurtjes in de turnzaal te vinden. Ook je ouders rijden vaak heen en weer om je naar de turntraining te brengen. Met deze energie die je in je trainingen steekt, wil je natuurlijk het liefst elke training nieuwe turnelementen leren of op elke wedstrijd een hogere plek behalen. Helaas is turnen een lastige sport en heb je veel gerichte oefeningen en tips nodig om vooruit te gaan met turnen. Bij de meeste verenigingen is er maar één trainer met een hoop turn(st)ers, die allemaal tips verdienen. Dit maakt het lastig om iedere training de vooruitgang te boeken die jij zou willen maken.

prive-turntraining-turnhal

personal-turntraining-brug

Bij Beter Turnen kun je extra trainen naast de turntrainingen van je eigen vereniging. Tijdens de personal turntraining analyseren we je technieken en bekijken we met welke tips en methodische oefeningen jij het meeste vooruitgang boekt. Je hoeft geen lid te worden en trainingen zijn ook mogelijk tijdens de vakanties. Het is mogelijk om eenmalig te trainen maar ook structureel om bijvoorbeeld naar een wedstrijd toe te trainen. Tijdens en na de training krijg je persoonlijke tips mee waar je weer bij je eigen trainingen mee verder kan.

"Wat heeft onze dochter vandaag een hoop tips gehad tijdens haar personal turntraining. Goed om te zien dat er zo goed op de basishoudingen word gelet. Zeker een aanrader voor elke turnster die haar doelen wilt behalen."

Karin Meerwijk - ouder Kaily

"Mijn dochter heeft voor de tweede keer een personal training gehad van Paul. Ze heeft er weer van genoten en er super veel van geleerd. Ze mocht haar eigen doelen opstellen, en waar mogelijk hebben ze daar aan gewerkt. Paul let heel goed op de techniek en geeft directe feedback waar nodig. Ze groeit hierdoor en komt steeds een stap verder."
Nienke Dufrenne - ouder Jules

Stappenplan

Personal-turntraining-vloer

1. Beginsituatie vaststellen

We starten met het vaststellen van de beginsituatie. Zo bekijken we welke technische fouten er in de houdingen en bewegingen zitten. We bekijken hoe lenig de turnster is en of ze voldoende vormspanning heeft en dit kan behouden tijdens bewegingen.

huidige-strategie-trainerwerving

2. Doelen en traject opstellen

Samen met de turnster en de ouders bekijken we wat de doelstellingen van de turnster zijn. We bepalen samen welk leertraject de turnster nodig heeft. 

Turnster- personal-turntraining

3. Trainen en evalueren

Aan het eind van de training krijgt de turnster tips en oefeningen mee waar ze tijdens haar eigen turntraining mee verder kan. Zo weten de ouders en turnster precies waaraan gewerkt kan worden.

Onze personal turntrainer

personal-turntrainer Paul Verheul

"Streef naar progressie, niet perfectie"

Paul Verheul

Al 25 jaar doe ik aan turnen en ik geef al meer dan 10 jaar training. Op mijn 18e ben ik pas begonnen met topsport. Ik heb geleerd dat alle gemotiveerde turnsters met de juiste hulp, ongeacht het niveau, ontzettend veel kunnen leren. Na mijn topsportcarrière heb ik besloten om zoveel mogelijk turnsters binnen de turnsport te helpen. Mijn kracht ligt in het analyseren van technische fouten in turnelementen en deze op een leuke en uitdagende manier te verbeteren samen met de turnster. 

Voor wie is Personal Turntraining interessant?

Personal turntraining is interessant voor turnsters die:

  • Vastlopen bij turnelementen
  • Extra willen trainen
  • Te weinig tips en/of aandacht krijgen bij de eigen trainingen
  • Turnelementen en wedstrijdoefeningen willen verbeteren
  • Angsten willen overwinnen
  • Meer zelfvertrouwen willen krijgen.
Prive-turntraining-ervaring

Waar wordt Personal Turntraining gegeven?

Personal turntraining wordt gegeven in de prachtige turnhal in Wijk bij Duurstede tijdens de open trainingen.

De lessen vinden meestal plaats op zondagen en tijdens alle vakanties.

Adres: Lekdijk Oost 16, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Turnhal Levitas


Ervaringen van andere turnsters & ouders

"Afgelopen zondag had mijn dochter, redelijk angstig om te falen, een turnwedstrijd. Om haar wat meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Paul gevraagd om haar voor deze wedstrijd een training te geven. Sowieso had ze hier super zin in en het was ook echt heel erg leuk. Paul is duidelijk, vriendelijk, stimulerend, geduldig en zeker professioneel. In een korte twee uur veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd, waar ze de geleerde verbeteringen meteen in praktijk heeft gebracht."
Marloes-Personal-Turntraining
Marloes van Zon - turnster Nikki
"Mijn dochter heeft ontzettend genoten van de personal trainingen. Betrouwbaar, vriendelijk, geduldig, professioneel en met humor zijn steekwoorden die heel goed passen bij de lessen die gegeven worden. Doordat er met deeloefeningen en met basistechnieken gewerkt wordt, krijg je de gelegenheid om fout- of nog niet aangeleerde elementen te verbeteren of aan te leren. Bij mijn dochter zorgde dit echt voor doorbraakjes! Mijn dochter is heel blij met Paul en wij ook. We gaan zeker vaker gebruik maken van de trainingen."
Floris-Personal-Turntraining
Ouders turnster Loulou 
"Mijn dochter heeft tijdens de extra turntraining veel tips gehad, echt de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Alles in een hele vriendelijke professionele sfeer. Het gaf haar zelfvertrouwen en rust! Naderhand kreeg zij de belangrijkste tips mee op papier en ook nog een aantal filmpjes via de app. Wat een service."
Julia-Personal-turntraining
Ouders turnster Julia
"Afgelopen zondag heeft mijn dochter een personal training gevolgd. Dit was echt top!! Zeker een aanrader voor als je de puntjes op de i wil zetten of net iets meer zekerheid en zelfvertrouwen
Ze heeft in de 2 uur training veel aandacht gekregen en veel bruikbare aanwijzingen. Wij zijn erg enthousiast!"
Ilmy-Personal-Turntraining
Ilmy Neervoort - turnster Jayda
"Onze dochter heeft super veel geleerd tijdens de 2-uur privé turnles. Ze heeft hele goede tips gehad!! Super gewoon!!"
Ruby Berben - turnster Dylana  

Klaar voor een turnboost?

Je kunt trainingen inplannen door trainingstegoed aan te schaffen. Zo kun je altijd zelf bepalen wanneer je wilt trainen. Trainingstegoed blijft onbeperkt geldig.

Bekijk onze agenda voor alle beschikbare trainingsdata. 


Let op: 84% van alle turnsters boekt lessen min. twee maanden van ten voren in. Hierdoor kan het zijn dat er nog weinig datums beschikbaar zijn.