Turntrainers Platform 

Word lid en geef je turnlessen een boost: minder voorbereidingstijd, meer leskwaliteit!

Beter-turnen-premium
Turnlessen voorbereiden

Tijdbesparend

Bespaar tijd en bereid je lessen snel voor met onbeperkt lesmateriaal, inclusief meer dan 2500 methodische video's.
Groei turnsters

Vernieuwend

Houd je turnsters gemotiveerd en enthousiast met wekelijks nieuwe oefenvormen op het Beter Turnen Platform!
Groei turnsters

Gymzaal & Turnhal

Haal het maximale uit elke zaal zonder de noodzaak van dure materialen.

Beter Turnen app

Snel, eenvoudig en onbeperkt toegang tot leskaarten, jaarplanning en trainingsschema's op al je apparaten!

Korte video's

Snel en gemakkelijk zien welke oefeningen geschikt zijn voor je lessen, zonder eindeloos lange video's te hoeven kijken!

Meer lesintensiteit

Vergroot de lesintensiteit en behaal meer leerrendement, verhoog het turnniveau en houd meer kostbare tijd over voor je turnsters.

2500+

Methodische oefenvideo`s

47

Clubs lid

2616

Trainers lid

Super snel je turnlessen voorbereiden

Handige informatie voor alle lessen
"Workshop effectief coachen is goed bevallen! Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken in alle lessen. Zowel recreatieve aandacht als selectie. Fijne opbouw van de workshop en ook interactief bezig geweest. Beter Turnen zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt tijdens het lesgeven. Bedankt voor de fijne workshop!"
beter turnen app review
Isla de Klerk
Prettige afwisseling in de bijscholingen
"De workshop differentieel training geven was erg nuttig en goed opgezet. Met een prettige afwisseling tussen luisteren en interactief leren van de ideeën van andere deelnemers. Daarnaast werd veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren. Bedankt!"
beter turnen app review
Mandy Boerboom

Onbeperkt methodische inspiratie

online-bijscholing-stutrol

Inspiratie en lesmateriaal

Ontvang een eindeloze bron van inspiratie en lesmateriaal, allemaal binnen handbereik in onze app! Laat je creativiteit de vrije loop en geef je lessen een boost met frisse en gevarieerde trainingen die je gymnasten enthousiast houden!

 • 2500 methodische video's
 • Kant-en-klare leskaarten
 • Lesplannen
 • Webinars
platform-turnen

Trainers Platform

Met het Beter Turnen Platform heb je altijd een overzicht van methodieken van diverse turnelementen op zak. Het Beter Turnen Platform laat met meer dan 2500 korte methodische video`s zien welke oefeningen je kunt gebruiken om diverse turnelementen aan te leren in de turnhal en/of gymzaal. Of je nou een recreatietrain(st)er bent of een selectietrain(st)er. Het platform biedt oefeningen voor alle niveaus.


 • Het platform gebruiken ter voorbereiding van je les
 • Het platform op elke laptop, tablet en mobiel gebruiken
 • Snel gerichte oefeningen vinden op één platform, verdeeld in kleine methodische stappen
 • Het platform als leermiddel inzetten in de les voor je turn(st)ers zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen.
Turnpassie baan turntrainer

Tijdsbesparend

 • Bespaar waardevolle voorbereidingstijd: Met het lesmateriaal heb je in slechts 5 minuten je les voorbereid, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op het coachen van je turnsters en hun vaardigheden te ontwikkelen.
 • Geen last-minute stress en onvoorbereide lessen: Dankzij ons uitgebreide lesmateriaal hoef je je geen zorgen te maken over last-minute stress of onvoorbereide lessen. Alles wat je nodig hebt is direct beschikbaar, waardoor je met vertrouwen en gemak je trainingen kunt geven.
 • Meer tijd voor begeleiding van je turnsters: Door tijd te besparen op de voorbereiding, creëer je meer kostbare tijd om je turnsters te begeleiden. Je kunt je volledig richten op hun individuele behoeften, doelen en ontwikkeling, wat leidt tot betere prestaties en groei.

Verrassend & vernieuwend

Met het Beter Turnen lesmateriaal is er geen ruimte voor verveling! Jouw lessen zullen altijd verrassend en vernieuwend zijn, waardoor je een constante stroom van enthousiaste turnsters kunt verwelkomen. Ouders zullen blij zijn om te zien dat hun kinderen met plezier naar jouw lessen komen en zich ontwikkelen in een stimulerende omgeving.

 • Hogere lesintensiteit en meer rust en overzicht tijdens je lessen
 • Blije turnsters tijdens de lessen.

Minder blessures, meer plezier

Dankzij alle methodische oefeningen zul je minder tijd hoeven te besteden aan het vangen van de turnsters. Zij kunnen zelfstandig aan de slag, waardoor jij je kunt concentreren op het begeleiden van hun vooruitgang.

 • Minder blessures voor turnsters & trainer
 • Krijg meer energie en plezier in het lesgeven.

Ervaringen van andere trainers

Ik ben sinds een klein jaar in het bezit van mijn niveau 3 diploma. Ik geef inmiddels nu 2 jaar les aan de kleuters en jongens recreatie en sinds afgelopen maand ook aan ouder en kind. Nu met deze nieuwe app, komen er veel verbeteringen bij merk ik. De video's zijn overzichtelijk, het contact met andere trainers is door de topics verbeterd en alles is in een overzichtelijk geheel samengebracht: trainingen, workshops en bijscholingen. Ik ben blij met het platform ter aanvulling voor mijn lessen en eigen kennis, waardoor ik de kinderen beter kan laten turnen.
Review-Beter-Turnen
Sonja Vonk
"Sinds 2014 ben ik actief jurylid (TD2) en in 2016 gestart als trainster van 3e en 4e divisie dames in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. Ik gebruik veel oefeningen van Beter Turnen in de lessen om elementen te verbeteren. Hopelijk kan ik binnenkort ook aansluiten bij bijscholingen van Beter Turnen. Het is super fijn dat als een element niet goed wordt uitgevoerd je altijd een vraag kan stellen aan Beter Turnen. Je krijgt tips en oefeningen om zo tot een mooi resultaat te komen. Onderlinge contacten, geen concurrentie en iedereen is bereid om te helpen. Daar hou ik van, ga vooral zo door!"
recensie-beter-turnen
Monique Wacker

Word lid en ontvang deze toffe bonussen

technische-analyses-bundel

Bonus 1: Technische Analyses Bundel [online] t.w.v. €97,-

Verbeter je technische kennis en leer altijd de juiste aanwijzingen te geven met behulp van deze technische analyses! 

 • Extra coachingsmethodes om optimaal te coachen
 • Handige en praktische werkkaarten
Buiten-beweeg-boek-turnen

Bonus 2: Buiten Beweeg Boek [PDF]

Een praktisch turnboek voor turntrainers: Hét Buiten Beweeg Boek! Inspiratie, voorbeelden & tips voor turntrainers voor het geven van de turnlessen buiten.

spelkaarten-kleuters-kleutergym

Bonus 3: Kleuter Spelkaarten [PDF]

Handige spelkaarten om super snel een leuk spel voor je kleuterlessen voor te bereiden.

elementkaarten-turnen

Bonus 4: Beter Turnen Elementkaarten [PDF]

Met de elementkaarten van Beter Turnen wordt het zelfstandig trainen en (gedeeltelijk) eigen opbouw in elementen gestimuleerd. Door de turn(st)er in de elementkaart zijn/haar eigen pad naar het einddoel te laten bewandelen, geef je de turn(st)er zeggenschap over het proces en zelfvertrouwen tijdens de training.

Meegroei garantie

Beter Turnen ontwikkelt continu nieuwe handige tools en video`s voor trainers & turn(st)ers. 

Als platform lid krijg je automatisch toegang tot alle nieuwe content en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten in de turnsport!

 "Mooi platform met veel verschillende oefeningetjes voor elk niveau en een handige app waarmee de meiden weer aan de slag kunnen!"
Ervaring-Beter-Turnen
Ludo Stanziani
"Leuk platform met veel handige en bruikbare filmpjes. Soms is het als trainster lastig om met oefeningen voldoende te variëren als je veel les geeft. Beter Turnen brengt me op nieuwe ideeën en zorgt ervoor dat ik mijn turnsters stap voor stap een lastig element kan aanleren. Bedankt!"
Beoordeling-beter-turnen
Vicky Verheul
"Handige app! Duidelijke filmpjes, kan veel oefeningen makkelijk terugkijken en kan altijd vragen stellen door te mailen naar Beter Turnen. Super!"
recensie-beter-turnen
Wietse de Haas
Veelgestelde vragen

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het lidmaatschap wat je kiest. Een maandlidmaatschap is bijvoorbeeld per maand opzegbaar en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd. Opzeggen kan gemakkelijk zonder opzegtermijn door een mail te sturen naar info@beterturnen.nl

KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP LATER WIJZIGEN?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over het platform. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of het platform echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons. Heb je als lid speciale verzoeken? Laat het ons vooral weten. We ontwikkelen heel graag nieuwe handige tools speciaal voor onze leden!

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Beste keuze

Jaarlidmaatschap (1 trainer)

240,-

197,-
2 maanden gratis!
 • 2500 methodische instructievideo`s (t.w.v. €497,-)
 • Toegang tot volledig kleutergym platform (t.w.v. €120,- per jaar)
 • Toegang tot al het freerun materiaal (t.w.v €120,- per jaar)
 • Toegang tot bonus materiaal met coachingstips, leskaarten en schema`s (t.w.v. €997,-)

Totale waarde: €1734,-

Aanmelden!
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

Maand lidmaatschap (1 trainer)

19,95
 • 2500 methodische instructievideo`s (t.w.v. €497,-)
 • Toegang tot volledig kleutergym platform (t.w.v. €120,- per jaar)
 • Toegang tot al het freerun materiaal (t.w.v €120,- per jaar)
 • Toegang tot bonus materiaal met coachingstips, leskaarten en schema`s (t.w.v. €997,-)

Totale waarde: €1734,-

Aanmelden!
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

Een kleine greep uit de clubs die al lid zijn

Ervaring Beter Turnen

G.V. Best

Ervaring Beter Turnen

Pro Patria

Ervaring Beter Turnen

OKV Harmelen

kolorido-gymnastics

Kolorido Gymnastics

Ervaring Beter Turnen

Avanti

Ervaring Beter Turnen

G.V. Olympus

DIA Dongen

Turnoss

Turnoss

SHJ Drunen

SHJ Drunen

Lopik

S.S.S. Lopik

Wilhelmina

Wilhelmina

velocitas

Velocitas

D.S.S. Leerdam

D.S.S. Leerdam

Kracht-en-vriendschap

K&V

U-turn

U-turn

Gereduceerde prijzen voor verenigingen

Korting beter turnen app