00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
prive-turntraining

Online Privé Turnles

1 uur lang volledige aandacht tijdens een privé turnles met onbeperkt tips en oefeningen bij jou thuis!

10 jaar

Ervaring

Erkend
Fysiotherapeute
Turnt

Zelf ook nog steeds

Turnen is jou favo sport en nu dat tijdelijk niet meer mogelijk is zoals voorheen bieden wij online coaching als alternatief. Als fanatieke turnster wil jij je turnskills natuurlijk zo veel mogelijk behouden om straks weer te kunnen stralen in de hal. Ook wil je je conditie, kracht en lenigheid zo veel mogelijk behouden en eventueel zelfs verbeteren in de thuissetting. Dit verkleint ook de kans op blessures als je straks weer in de turnhal aan de bak mag.

prive-turntraining-turnhal

personal-turntraining-brug

Bij Beter Turnen kun je extra online privé turnlessen volgen naast de turntrainingen van je eigen vereniging, of nu zelfs in plaats van turntrainingen bij je eigen vereniging. Tijdens de personal turntraining analyseren we je technieken en bekijken we met welke tips en methodische oefeningen jij het meeste vooruitgang boekt. We bekijken hoe je in jou thuissetting zo veel mogelijk turnoefeningen, kracht-, lenigheid- en conditieoefeningen kan blijven doen. Je hoeft geen lid te worden en je kunt je online privé turntraining direct inboeken. Het is mogelijk om eenmalig te trainen maar ook structureel om ook na de ‘’trainingstop’’ vanuit huis te kunnen blijven turnen. Tijdens en na de training krijg je persoonlijke tips van een professionele trainer mee waar je weer bij je eigen trainingen mee verder kan.

"Wat heeft onze dochter vandaag een hoop tips gehad tijdens haar privé turntraining. Goed om te zien dat er zo goed op de basishoudingen word gelet. Zeker een aanrader voor elke turnster die haar doelen wilt behalen."
Privé turntraining

Karin Meerwijk - ouder Kaily

"Mijn dochter heeft voor de tweede keer een personal turntraining gehad. Ze heeft er weer van genoten en er super veel van geleerd. Ze mocht haar eigen doelen opstellen, en waar mogelijk hebben ze daar aan gewerkt. Er wordt heel goed op de techniek gelet en ze krijgt directe feedback waar nodig. Ze groeit hierdoor en komt steeds een stap verder."
Privé turnles
Nienke Dufrenne - ouder Jules

Stappenplan

Personal-turntraining-vloer

1. Beginsituatie vaststellen

We starten met het vaststellen van de beginsituatie. Zo bekijken we welke technische fouten er in de houdingen en bewegingen zitten. We bekijken hoe lenig de turnster is en of ze voldoende vormspanning heeft en dit kan behouden tijdens bewegingen. We stellen oefeningen op die in jou thuissituatie uitvoerbaar zijn.

Privé turnles

2. Doelen en traject opstellen

Samen met de turnster en de ouders bekijken we wat de doelstellingen van de turnster zijn. We bepalen samen welk leertraject de turnster nodig heeft. 

Turnster- personal-turntraining

3. Trainen en evalueren

Aan het eind van de training krijgt de turnster tips en oefeningen mee waar ze tijdens haar eigen turntraining mee verder kan. Zo weten de ouders en turnster precies waaraan gewerkt kan worden.

Onze trainers

personal-turntrainer Paul Verheul

"Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the facts."

Roxanne Boersma

Ik ben Roxanne Boersma en werk binnen Beter Turnen als content ontwikkelaar, docent en turncoach. Ik turn zelf sinds mijn 12e en geef al heel wat jaren turnlessen aan verschillende turngroepen. Naast mijn passie voor turnen ben ik actief met fitness en gezondheid (lifestyle en voeding). Daarnaast ben ik momenteel werkzaam als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk. Met de privé turnlessen ga ik ervoor zorgen dat jij steeds nieuwe tips en oefeningen krijgt en daardoor steeds sneller nieuwe turnelementen gaat leren.

Voor wie is Personal Turntraining interessant?

Personal turntraining is interessant voor turnsters die:

  • Vastlopen bij turnelementen
  • Thuis (extra) willen trainen
  • Turnelementen en wedstrijdoefeningen willen verbeteren
  • Angsten willen overwinnen
  • Meer zelfvertrouwen willen krijgen.

Hoe worden de privé turntrainingen gegeven?

In mijn online agenda kun je een turnsessie inboeken op het moment dat het voor jou het beste uitkomt. Je ontvangt van mij een link om deel te nemen aan mijn Zoom trainingssessie. Bij de aanmelding van de turnsessie kun je precies aangeven voor welke turnelementen jij tips kunt gebruiken.

Ervaringen van andere turnsters & ouders

"Afgelopen zondag had mijn dochter, redelijk angstig om te falen, een turnwedstrijd. Om haar wat meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor deze wedstrijd een personal turntraining te geven. Sowieso had ze hier super zin in en het was ook echt heel erg leuk. De trainster is duidelijk, vriendelijk, stimulerend, geduldig en zeker professioneel. In een korte twee uur veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd, waar ze de geleerde verbeteringen meteen in praktijk heeft gebracht."
Personal-Turntraining
Marloes van Zon - turnster Nikki
"Mijn dochter heeft ontzettend genoten van de personal trainingen. Betrouwbaar, vriendelijk, geduldig, professioneel en met humor zijn steekwoorden die heel goed passen bij de lessen die gegeven worden. Doordat er met deeloefeningen en met basistechnieken gewerkt wordt, krijg je de gelegenheid om fout- of nog niet aangeleerde elementen te verbeteren of aan te leren. Bij mijn dochter zorgde dit echt voor doorbraakjes! Mijn dochter is er heel erg blij mee en wij ook. We gaan zeker vaker gebruik maken van de trainingen."
Personal-Turntraining
Ouders turnster Loulou 
"Mijn dochter heeft tijdens de extra training veel tips gehad, echt de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Alles in een hele vriendelijke professionele sfeer. Het gaf haar zelfvertrouwen en rust! Naderhand kreeg zij de belangrijkste tips mee op papier en ook nog een aantal filmpjes via de app. Wat een service."
Personal-turntraining
Ouders turnster Julia
"Afgelopen zondag heeft mijn dochter een personal training gevolgd. Dit was echt top!! Zeker een aanrader voor als je de puntjes op de i wil zetten of net iets meer zekerheid en zelfvertrouwen
Ze heeft in de 2 uur training veel aandacht gekregen en veel bruikbare aanwijzingen. Wij zijn erg enthousiast!"
Personal-Turntraining
Ilmy Neervoort - turnster Jayda
"Onze dochter heeft super veel geleerd tijdens de 2-uur privé turnles. Ze heeft hele goede tips gehad!! Super gewoon!!"
Personal-Turntraining
Ruby Berben - turnster Dylana  

Klaar voor een turnboost?

Je kunt turnsessies inplannen door ze in te plannen in mijn online agenda Zo kun je altijd zelf bepalen wanneer je wilt trainen. Bekijk onze agenda voor alle beschikbare trainingsdata. 


Let op: 84% van alle turnsters boekt lessen min. twee maanden van ten voren in. Hierdoor kan het zijn dat er nog weinig datums beschikbaar zijn.