Turnkamp | Beter Turnen

                   Kom jij naar het Turnkamp in Didam                            op 21 t/m 23 oktober 2022?

Een weekend vol plezier en bewegen! 🤸‍♀️

Claim je ticket
samen-turnen

Samen turnen

Doen wat jij het liefste doet!
turnkamp

Nieuwe dingen leren

Training van expert docenten

spelletjes-turnkamp

Games

Samen spelletjes spelen
slapen-turnkamp

Slapen

Overnachten in de turnhal

bonus

Leuke activiteiten

Naast het turnen vele andere verrassingen!

movie-night-turnkamp

Movie night

Turnfilm & popcorn

goodiebag-turnakmp

Goodiebag

Een toffe goodiebag als herinnering 

turnkamp-vrije-tijd

Vrije tijd

Ook is er tijd voor jezelf en vriendinnen!

lunch-turndagkamp

Eten & drinken

Voedzaam en lekker eten

Impressie van de turnhal in Didam

Claim je ticket
turnkamp-sportstarz

Turnkamp 21 t/m 23 oktober

Tijdens het Turnkamp van Beter Turnen beleef jij het tofste en gezelligste weekend vol plezier en bewegen van het jaar! 🤸‍♀️ Dit bijzondere weekend staat helemaal in het teken van jouw favoriete sport!

  • Vrij turnen in een compleet ingerichte turnhal, onder begeleiding van ervaren en professionele docenten
  • Een turnkamp vol met leuke activiteiten
  • Slapen in de turnhal
  • Inclusief lekkere & gezonde maaltijden
  • Inclusief voedzame snacks en drinken

Wat kun je verwachten van het turnkamp?

Turnkamp-turnsters-brug

Vrij turnen

Turnen in een compleet ingerichte turnhal, onder begeleiding van ervaren en professionele docenten. Je mag zelf lekker aan de slag, maar ook aangeven aan de trainers met wel element jij graag geholpen wilt worden, en welke onderdelen je wilt leren of verbeteren.
turnkamp-turnen

Binnen- en buitenactiviteiten

Naast elke dag een turntraining worden er nog vele ander leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan spelletjes, een speurtocht, creatief bezig zijn, en samenwerk opdrachten om elkaar beter te leren kennen.

turnen-turnkamp

Turnen met airtracks

Turndagkamp-beter-turnen

Nieuwe turnsters leren kennen!

Ervaringen van turnsters & ouders

"Wat heeft onze dochter vandaag een hoop tips gehad tijdens haar turntraining. Goed om te zien dat er zo goed op de basishoudingen wordt gelet. Zeker een aanrader voor elke turnster die haar doelen wil behalen."
Karin Meerwijk - turnster Kaily

"Afgelopen zondag heeft mijn dochter een training gevolgd. Dit was echt top!! Zeker een aanrader voor als je de puntjes op de i wil zetten of net iets meer zekerheid en zelfvertrouwen wil krijgen. Ze heeft veel aandacht gekregen en veel bruikbare aanwijzingen. Wij zijn erg enthousiast!"

Ilmy Neervoort - turnster Jayda
"Mijn dochter heeft tijdens de extra training veel tips gehad, echt de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Alles in een hele vriendelijke professionele sfeer. Het gaf haar zelfvertrouwen en rust! Naderhand kreeg zij de belangrijkste tips mee op papier en ook nog een aantal filmpjes via de app. Wat een service."
Ouders turnster Julia
"Mijn dochter heeft voor de tweede keer een turntraining gehad van Beter Turnen. Ze heeft er weer van genoten en er super veel van geleerd. Ze mocht haar eigen doelen opstellen, en waar mogelijk hebben ze daar aan gewerkt. Beter Turnen let heel goed op de techniek en geeft directe feedback waar nodig. Ze groeit hierdoor en komt steeds een stap verder."
Nienke Dufrenne - ouder Jules

"Onze dochter heeft super veel geleerd tijdens de extra turnles. Ze heeft hele goede tips gehad!! Super gewoon!!"

Ruby Berben - turnster Dylana  
Prive-turntraining-ervaring
"Mijn dochter heeft ontzettend genoten van de trainingen. Betrouwbaar, vriendelijk, geduldig, professioneel en met humor zijn steekwoorden die heel goed passen bij de lessen die gegeven worden. Doordat er met deeloefeningen en met basistechnieken gewerkt wordt, krijg je de gelegenheid om fout- of nog niet aangeleerde elementen te verbeteren of aan te leren. Bij mijn dochter zorgde dit echt voor doorbraakjes! Mijn dochter is heel blij met Beter Turnen en wij ook. We gaan zeker vaker gebruik maken van de trainingen."
Ouders turnster Loulou
"Afgelopen zondag had mijn dochter, redelijk angstig om te falen, een turnwedstrijd. Om haar wat meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor deze wedstrijd een training te geven. Sowieso had ze hier super zin in en het was ook echt heel erg leuk. De trainers zijn duidelijk, vriendelijk, stimulerend, geduldig en zeker professioneel. In een korte training veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd, waar ze de geleerde verbeteringen meteen in praktijk heeft gebracht."
Marloes van Zon - turnster Nikki
Veelgestelde vragen

MOET JE EEN BEPAALD NIVEAU HEBBEN?

We hebben het turnkamp zo ingericht dat het voor iedere turnster leuk is om deel te nemen, ongeacht het niveau. Zowel recreatieve- als wedstrijdturnsters kunnen zich aanmelden voor het turnkamp. Plezier en leren staan centraal gedurende het turnkamp.

IS HET VERPLICHT OM TE BLIJVEN SLAPEN?

Hoewel we het natuurlijk het allerleukst vinden als iedereen blijft slapen, begrijpen we ook dat dit voor sommige turnsters toch te spannend is. In dit geval kun je, in overleg met de organisatie, 's avonds worden opgehaald.

WAT IS DE LEEFTIJDSGRENS?

Alle turnsters vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan het turnkamp. Turners kunnen helaas niet deelnemen aan het turnkamp. Het turnkamp is zo ingericht dat het leuk & leerzaam is voor zowel jonge als oudere turnsters. 

IK KOM SAMEN MET EEN VRIENDIN, KUNNEN WE SAMEN IN EEN GROEPJE?

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je samen met je turnvriendinnen wilt deelnemen aan het turnkamp. Bij je aanmelding kun je hiervoor je voorkeuren aangeven en daar proberen wij dan rekening mee te houden. Helaas kunnen we niet garanderen dat je bij elkaar in het groepje komt. 

CORONA GELD TERUG GARANTIE & ANNULERINGSTERMIJN

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd bovenaan. Wij volgen daarom de maatregelen opgesteld door het RIVM, de Nederlandse overheid, het NOC*NSF en de organisatie van jeugdkampen. Met onze geld terug garantie hoef jij je geen zorgen te maken over je aanmelding. Als het evenement vanwege COVID-19 maatregelen niet door kan gaan krijg jij binnen twee weken gegarandeerd jouw geld terug. Mocht je zelf niet meer deel kunnen nemen aan het turnkamp dan kun je tot en met 4 weken voor aanvang van het turnkamp de aanvraag kosteloos annuleren.

Aanmelden

turnkamp-sportstarz

Tickets

Reguliere prijs: 297 euro inclusief btw.


All-inclusive turnkamp

Trainingsprogramma met trainers & begeleiding

Overnachtingen in de turnhal

 Ontbijt, lunch, lunchpakket en avondmaaltijden

Sportdrank & gezonde tussendoortjes

Goodiebag

Turnster-platform-lid

Turnster Platform lid

Ben je als turnster lid van het Turnster Platform?


Jaar leden van het Turnster Platform kunnen met 50 euro korting deelnemen aan dit event!


Gebruik de code "btjaarlid2022" in de checkout.


De lidmaatschappen worden gecontroleerd voorafgaand aan het turnkamp.