Nu of Nooit, dit aanbod verdwijnt voorgoed over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
turnoefeningen-turnsters-turnwedstrijd

Turnster Platform

Het #1 online platform om beter te leren turnen

Start met groeien!
turnster-platform

Turnster Platform opheffingsverkoop🎁

Eén laatste kans om lifetime toegang te krijgen tot alle programma's voor turnsters.

 • Alle Trainingsprogramma`s - t.w.v. € 497,-
 • Beter Turnen Home Workouts - t.w.v. € 197,-
 • Beter Turnen Maand Challenges - t.w.v. € 197,-
 • Programma zelfvertrouwen krijgen met turnen - t.w.v. € 47,-
 • Programma omgaan met faalangst en wedstrijd spanning - t.w.v. € 47,-
 • Alle turngames & online magazine - t.w.v. € 97,-
 • Alle Live Coachingsessies - t.w.v. € 297,-

Totale waarde: € 1379,-


Alleen nu lifetime toegang tot al onze programma's met 93,1% korting!

Einde van het Turnster Platform

Na een tijd van volle toewijding aan het boosten van turnskills met ons Turnster Platform Lidmaatschap, hebben we besloten een nieuwe afslag te nemen. 

Onze passie en focus liggen bij het begeleiden van turncoaches naar betere prestaties en het delen van kennis om de trainingen van turncoaches naar een hoger niveau te tillen.

Na zorgvuldige overweging hebben we besloten te stoppen met het Turnster Platform lidmaatschap en ons volledig te concentreren op het uitbreiden van onze bijscholingen & programma's voor turncoaches.

Het is inspirerend om te zien hoeveel turnsters gebruik maken van onze turnprogramma's om beter te leren turnen. In plaats van ons te richten op het lidmaatschapsmodel met turnchallenges, turncommunity, online turncoaches en het aanbieden van onze Beter Turnen events, gaan we al onze energie investeren in het creëren van nog meer effectieve bijscholingen & programma's die turncoaches overal ter wereld ondersteunen bij hun turnreis.

⭐️ Unieke kans ⭐️

beter-turnen-trainingsprogrammas-toegangspas

Ons lidmaatschap voor turnsters gaat stoppen, maar ons doel blijft. Onze trainingsprogramma's behoren tot de beste in Nederland/België en hebben duizenden turnsters geholpen om hun turndoelen te behalen. Die halen we niet zomaar offline.

Krijg nu tijdelijk toegang tot onze complete verzameling aan turnprogramma's met 93,1% korting!

Alle cursussen, programma's, tools en opnames van Beter Turnen.
Turnster-platform-ervaring
"Amélie zit in een voorbereidende wedstrijdgroep en toen haar trainingen wegvielen was dat ineens een heel stuk minder bewegen. (Lees een hyperactief kind in huis zonder uitlaadklep). De beter turnen workouts waren ideaal om haar in beweging te houden, elke dag een beetje turnen na het schoolwerk op een ontspannende manier. Ze kijkt er elke dag enorm naar uit samen met haar zusje van 4 en het hield haar wel in conditie. Korte video`s en voor iedereen met een beetje turnervaring haalbaar. We hebben de workouts meermaals gedeeld op de facebook pagina van onze club en het aan haar leeftijdgenootjes aangeraden.
Karen & Amélie Chavatte

De meest effectieve turnprogramma's voor turnsters die beter willen leren turnen🤸🏻‍♀️

Extra oefeningen

Extra oefeningen voor turnsters die hele dagen op hun handen staan

snel-videos-bekijken-turnen

Challenges

Neem dagelijks deel aan uitdagende challenges

Tools

Toegang tot extra trainingsschema`s, video`s en tips

Als fanatieke turnster ben jij heel wat uurtjes in de turnzaal te vinden. Ook je ouders rijden vaak heen en weer om je naar de turntraining te brengen. Met deze energie die je in je trainingen steekt, wil je natuurlijk het liefst elke training nieuwe turnelementen leren of op elke wedstrijd een hogere plek behalen. Helaas is turnen een lastige sport en heb je veel gerichte oefeningen en tips nodig om vooruit te gaan met turnen. Bij de meeste verenigingen is er maar één trainer met een hoop turn(st)ers, die allemaal tips verdienen. Dit maakt het lastig om iedere training de vooruitgang te boeken die jij zou willen maken.

Turnhal-turncoach-met-turnsters

Turnen-tips-turnster

Met het opheffingsdeal krijg je toegang tot alle tools & begeleiding die je als turnster nodig hebt om beter te leren turnen. Met de trainingsprogramma`s heb je altijd wat te oefenen en hoef je je nooit meer te vervelen. De beste ondersteuning voor naast je eigen turntrainingen! 

Ervaringen van turnsters

Ik word steeds beter met turnen!
"Ik heb mij aangemeld voor het platform zodat ik meer dingen kan leren. Na enkele weken kan ik nu al sommige turnelementen beter. Door de challenges en opdrachten wordt ik steeds beter en krijg ik nog meer zin om te turnen. Ik zou beter turnen zeker aanraden aan andere turnsters"
Online turnen
Roos Bak
Ik kan de spagaat weer!
"Ik heb me aangemeld omdat ik zin had in leuke challenges en workouts toen mijn trainingen stil vielen. Ik kan ondertussen de spagaat weer! Elke dag probeer ik nieuwe challenges of oefeningen. Ik ga mijn vriendinnetjes ook vragen om mee te doen! Groetjes, Aino"
Online turnen
Aino Eman
Ik ben er trots op dat ik het kan!
"Vanaf kleins af aan ben ik niet lenig geweest. De eerste vraag die mensen stellen als ze weten dat je op turnen zit is, dan ben je vast heel lenig. Ik wilde het altijd zo graag maar het lukte me nooit. Na zoveel jaar had ik het eigenlijk al een beetje opgegeven. Totdat ik het spagaat programma ging gebruiken. Ik merkte dat het me steeds makkelijker af ging en dat ik steeds verder kwam. De oefeningen zijn goed te doen en ze werken echt want het resultaat is bij mij duidelijk te zien. Ik ben zo blij dat ik hier aan ben begonnen, want zelf had ik nooit verwacht dat het mij zou lukken. Om het nu goed bij te houden ga ik nog verder met het programma. Maar ik ben er echt trots op!"
spagaat-leren-programma
Anthe Leusink

Steeds verder in de spagaat

"Een vriendin van mij was met het spagaat programma begonnen en je zag bij haar een duidelijk verschil. Zelf wilde ik ook graag de spagaat kunnen, ik kom namelijk niet helemaal plat en daarom leek het mij een goed idee om mee te doen!  ik heb het idee dat ik steeds verder kom, vooral met mijn slechte been; die is nu bijna gelijk met mijn goeie been. Ook vind ik het fijn dat bij de oefeningen de tijd staat, het is heel makkelijk te volgen! Ik zou het zeker aanraden aan andere turnsters!"
spagaat-programma
Vera Kramer

Voorkom dat je aftrek krijgt tijdens wedstrijden en geen nieuwe turnelementen kunt leren! 🚫

1500+

Turnoefeningen & challenges

7000+

Turnelementen aangeleerd

3971

Turnsters geholpen
turnster-platform-review

Leer hoe je beter kunt turnen

Turnpassie baan turntrainer

Turnster Academy

Ben jij een turnster die turnen helemaal geweldig vindt? Met de Turnster Academy heb je toegang tot alle tools en begeleiding die jij als turnster verdiend. Het Platform laat zien welke oefeningen je kunt gebruiken om je turnskills te verbeteren. Alles wat je nodig hebt om een niveau hoger te gaan turnen!

 • Het platform op elke laptop, tablet, mobiel en met de Beter Turnen app gebruiken
 • Snel gerichte oefeningen vinden verdeeld in kleine methodische stappen
 • Geschikt voor alle niveaus, ongeacht het aantal trainingsuren.
 • Toegang tot alle trainingsprogramma`s & tools
Beter Turnen Team
Team Beter Turnen

Ontwikkeld door turnexperts

De turntrainers van Beter Turnen hebben jarenlang ervaring met het geven van turntrainingen in de turnzaal én online. Wij hebben met onze kennis specifieke turnworkouts ontwikkeld die ervoor zorgen dat jij als turnster op niveau blijft en zelfs beter wordt in turnen. Inmiddels hebben we duizenden turnsters gemotiveerd om thuis te oefenen, nieuwe turnelementen te leren en om met meer zelfvertrouwen te turnen.


 • Workouts & turnprogramma's op video die je thuis makkelijk na kunt doen
 • Verbeter je uithoudingsvermogen, kracht en vormspanning
 • Te volgen wanneer het jou uitkomt
 • Ga extra snel vooruit met turnen 🤸🏻‍♀️

Voor wie zijn de turnprogramma's interessant?

Turnsters die:

 • Vastlopen bij turnelementen
 • Extra willen trainen
 • Te weinig tips en/of aandacht krijgen bij de eigen trainingen
 • Turnelementen en wedstrijdoefeningen willen verbeteren
 • Angsten willen overwinnen
 • Meer zelfvertrouwen willen krijgen.
Makkelijk te volgen workouts!
"Ik heb meegedaan aan de turnprogramma's omdat dit een goede manier is om beter te leren turnen. Ik heb er nieuwe leuke oefeningen uit kunnen halen om sterk en fit te blijven. Ze worden duidelijk voorgedaan en nodigen uit om mee te gaan doen. Ik zou de workouts zeker aanraden aan andere turnsters. Ze zijn makkelijk te volgen en het zijn over het algemeen zeer goede oefeningen die de moeite waard zijn om je spieren en lenigheid op niveau te houden."
Ervaring home workout turnen
Eva Duisterwinkel
Ik ben fitter geworden!

Tot nu toe heb ik door het doen van de work outs het gevoel dat ik meer spieren heb gekweekt. Dat is natuurlijk fijn. Ik vind het prettig aan deze work outs dat de tijd erbij staat. Anders moest je misschien zelf een timer erbij houden en dat is onhandig. Ik zou de workouts zeker aan andere turnsters aanraden, want ik heb het gevoel dat ik fitter ben hierdoor en ik vind het ook nog eens leuk om te doen."

Ervaring home workout turnen

Judith Uitdehaag

🏆 Turnchallenges 🏆

Turnen Turnchallenges
Neem deel aan 12 verschillende maand challenges en ontvang iedere dag een leuke turnopdracht om beter te leren turnen.
Review beter turnen ervaring

"Clarisse heeft erg genoten van de handstand challenge. Toen ze begon kon ze handstand tegen de muur ongeveer 40 seconden op de laatste dag was het 1.10.96 dus een behoorlijke verbetering. Het in handstand staan ging op dag 1 in ongeveer 3 seconden en op de laatste dag was dit 6 seconden. Handstand lopen ging op de eerste dag nog niet zo goed en dat kon ze op de laatste dag wel een aantal passen. Ze is inmiddels al begonnen met de spagaatsprong challenge. Ga vooral zo door met jullie platform!"

Nathalie Rietmeijer
Ervaring Beter Turnen

"Ik ben klaar met de handstand maandchallenge en dit zijn de resultaten!

Opdracht 1, handstand tegen de muur : van 90 naar 102 seconden

Opdracht 2, spinnetje : van 40 naar 60 seconden

Opdracht 3, handstand met lopen : van 11 naar 13 seconden

Opdracht 4, handstand zonder lopen, van 7 naar 11 seconden"

Aino Eman

Krijg toegang tot de beste turnprogramma's 💪

Turnapp online turnen

Trainingsprogramma

Spagaat 

Leer met 5 minuten oefenen per dag stap voor stap de spagaat (t.w.v. €97,-)
Turnapp online turnen

Trainingsprogramma Split

Leer met 5 minuten oefenen per dag stap voor stap de split (t.w.v. €97,-)
Turnapp online turnen

Trainingsprogramma Bruggetje

Leer met 5 minuten oefenen per dag stap voor stap een perfect bruggetje (t.w.v. €97,-)
Turnapp online turnen

Trainingsprogramma Spagaatsprong

Leer met 5 minuten oefenen per dag stap voor stap de spagaatsprong (t.w.v. €97,-)
trainingsprogramma-handstand-leren

Trainingsprogramma Handstand

Leer met 5 minuten oefenen per dag stap voor stap een perfecte handstand (t.w.v. €97,-)
home-workouts

Beter Turnen Home Workouts

Blijf fit met de online thuis oefen workouts voor turnsters (t.w.v. €197,-)
Turnchallenges turnen

Beter Turnen Maand Challenges

Neem deel aan 12 verschillende maand challenges en ontvang iedere dag een leuke turnopdracht (t.w.v. €197,-)
Fijne en simpele oefeningen
"De reden dat ik met het spagaat programma ben begonnen is dat ik door de quarantaine veel minder ging bewegen en ik wilde wel graag lenig blijven. Het is heel leuk om nieuwe rekoefeningen te doen. Een deel van de oefeningen had ik nog nooit gedaan, en deze oefeningen leveren veel op. Ik zou dit programma zeker aanraden, omdat het hele simpele en goede oefeningen zijn! 
Review beter turnen ervaring
Elin Dijkstra

Een aanrader

"Ik heb heel veel aan het spagaat programma gehad! Ik heb meegedaan omdat ik graag mijn slechte been spagaat beter wilde maken, en dat is gelukt! Heel erg bedankt!! Ik zou het ook zeker aan raden aan vriendinnen want het werkt super!"
spagaat-leren-programma-2
Annieka Reker

Spagaat geleerd

"Mijn reden dat ik met het spagaat programma heb mee gedaan is. Omdat ik steeds niet verder kwam en met dit spagaat programma kan ik eindelijk de spagaat. Ik vind het fijn dat de oefeningen steeds opnieuw herhaald worden. Ik zou het zeker aan andere turnsters aanraden want ik heb erdoor de spagaat kunnen leren."
Spagaat-challenge-turnen

Daphne Vergeer

turnster-ervaring
Veelgestelde vragen

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, we hebben er voor gekozen om te stoppen met ons lidmaatschap. Daarom krijg je nu tijdelijk de unieke kans om lifetime toegang te krijgen tot al onze programma's met 93% korting.

HOE LANG HOUD IK TOEGANG?

Als je de Deal nu claimt, behoud je levenslang toegang tot alle turntrainingen & programma's. Dit betekent dat je dus voor altijd, wanneer jij wilt, waar je wilt en zo vaak je wilt met deze programma’s aan de slag kunt. Deze schatkist aan waardevolle kennis gaat jou helpen om je turndoelen behalen.

ZIJN DE PROGRAMMA'S GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben het platform zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s. Zowel voor turnsters die net begonnen zijn met turnen als voor selectie turnsters. Het platform geeft alle tools & begeleiding die je nodig hebt om beter te leren turnen en zou volgens ons door elke turnster gevolgd moeten worden om het hoogste niveau te kunnen behalen binnen het turnen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over het platform. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of het platform echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons. Heb je als lid speciale verzoeken? Laat het ons vooral weten. We ontwikkelen heel graag nieuwe handige tools speciaal voor onze leden!

Platform-ervaring
Turnster-ervaring
Ervaring-turnster-platform
turnster-platform
Turnster-ervaring-platform

Claim jouw deal nu met 93.1% korting 🎁

beter-turnen-trainingsprogrammas-toegangspas
€ 1397,-
€ 97,-

Turnster Platform Opheffingsverkoop 🎁

  • Alle Trainingsprogramma`s - t.w.v. € 497,-
  • Beter Turnen Home Workouts - t.w.v. € 197,-
  • Beter Turnen Maand Challenges - t.w.v. € 197,-
  • Programma zelfvertrouwen krijgen met turnen - t.w.v. € 47,-
  • Programma omgaan met faalangst en wedstrijd spanning - t.w.v. € 47,-
  • Alle turngames & online magazine - t.w.v. € 97,-
  • Alle Live Coachingsessies - t.w.v. € 297,-


  Totale waarde: € 1379,-


  Alleen nu toegang tot al onze programma's voor een eenmalig bedrag van maar 97 euro!

Fijne feedback
"Ik gebruik het turnster platform nu al een aantal weken en ik vind het helemaal geweldig. Mijn mama maakt meestal de filmpjes en foto's. Het punten verdienen gaat goed! Ik ben blij dat ik nu nog meer kan oefenen en dus ook steeds meer kan! Ik vind de feedback ook erg fijn. Ga zo door!"
Review-Beter-Turnen
Clarisse & ouders
 Leuk platform!
"Ik vind het turnster platform erg leuk! Met het platform kan ik veel skills oefenen. Ik kan ook wat moeilijkere elementen een beetje oefenen. Het is ook leuk dat je punten kan scoren en leuke beloningen dan kan aanvragen. Dat motiveert ook. Het is zeker een aanrader. Ik ben er blij mee en ik denk dat jij dat ook zal zijn."
turnster-airtrack-spagaat
Zoë & ouders
Meer zelfvertrouwen
"Om onze dochter meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor de wedstrijd een extra te coachen. In korte tijd veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd!"
Online turnen
Nikki & ouders

Aanbod nog maar even geldig! 🚨

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden