Turnpassie baan turntrainer

Vacature - online kleutergym docent🤸‍♀️💻

Ben jij een enthousiaste kleutergym docent en wil je, vanuit huis, kennis overbrengen aan andere kleutergym docenten?

Kan jij ervan genieten om andere kleutergym docenten te motiveren en te helpen om betere kleuterlessen te geven? Maar wil je dat wel doen wanneer het jou uitkomt, vanuit huis en een leuke vergoeding ontvangen? Meld je dan aan als online kleutergymdocent bij het Beter Kleutergym docententeam!
Kleutergym platform

Onze missie

Beter Kleutergym is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools, begeleiding voor kleutergym docenten. Jaarlijks nemen honderden kleutergym docenten deel aan onze (online) bijscholingen. Het is onze missie om zoveel mogelijk kleuterdocenten te inspireren, motiveren en te laten groeien. Dat doen we o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door docenten met elkaar te verbinden. We helpen de kleutergym docneten naar het volgende level te brengen met hulp van al onze docenten die online bijscholingssessies verzorgen voor onze leden.
docent-bijscholingen-licentiepunten-kngu

Dit ben jij

- Hebt meerdere jaren ervaring met het lesgeven aan kleutergroepen;

- Hebt bij voorkeur minimaal een niveau 3 licentie of voldoende ervaring;

- Vindt het leuk om via Zoom één of meerdere online scholing/inspiratie sessies te verzorgen;

- Bent enthousiast en weet kleutergym docenten op afstand te motiveren en tips te geven. 

Dit heeft Beter Kleutergym te bieden

Bijscholing-beter-turnen-docent

Online scholingssessies verzorgen op afstand en wanneer het jou uitkomt

Alle sessies worden online via Zoom gegeven. Samen met jou plannen we diverse data in. Je bepaalt zelf welke dagen en tijden jou het beste uitkomen. En het fijne is, je hoeft er niet eens voor te reizen 😉
Bijscholing-beter-turnen-docent

Een goede vergoeding en waardering

Als kleutergym docent ontvang je een mooie vergoeding van 50 euro per online sessie van ongeveer 1 uur. Daarnaast ben je natuurlijk uitgenodigd voor de uitdagende teamuitjes van Beter Kleutergym. Bij een goede samenwerking zijn er meerdere opdrachten mogelijk zoals het ontwikkelen van online bijscholingen (e-learnings) of het uitbreiden van content voor onze leden. Naast de online sessies bieden we ook regelmatig open (offline) scholingen waarbij je een rol zou kunnen spelen als docent. Genoeg extra opties dus!

Bijscholing-beter-turnen-docent

Kies de thema's die het beste bij jou passen

Je kunt helemaal zelf kiezen welke sessies je wilt geven. Net wat jij het leukste vindt om de andere kleutergym docenten mee te inspireren.
Bijscholing-beter-turnen-docent

Toegang tot Beter Kleutergym Tools

Docenten binnen het team van Beter Kleutergym krijgen toegang tot ons platform dat door meer dan 3500+ docenten gebruikt worden. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten, oefeningen en kun je mee kijken naar andere online trainingen. 

Het Beter Kleutergym Team

Sluit je aan bij het Beter Kleutergym Team?

Heb je er zin in?

Ben jij er klaar voor om het avontuur met ons aan te gaan? Vul dan snel onderstaand formulier in met je motivatie!