3-daagse Home Workout Challenge

turnen-turnster-cardio-corona-challenge

Blijf fit met de online thuis workouts voor turnsters

3 dagen lang, iedere dag een nieuwe workout voor turnsters

Deelnemen is gratis

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naar toe sturen?
Ik ga akkoord dat Beter Turnen berichten en tips stuurt.
Deelnemen!
Your information is safe with us

Wat andere turnsters zeggen

Makkelijk te volgen workouts!

"Ik heb er nieuwe leuke oefeningen uit kunnen halen om sterk en fit te blijven. Ze worden duidelijk voorgedaan en nodigen uit om mee te gaan doen. Je word nieuwsgierig naar de nieuwe oefeningen/workouts. Ik heb meegedaan aan de Workouts omdat ik het turnen erg mis en dit een goede manier is om toch aan het bewegen te blijven. Ik zou de workouts zeker aanraden aan andere turnsters. Ze zijn makkelijk te volgen en het zijn over het algemeen zeer goede oefeningen die de moeite waard zijn om je spieren en lenigheid op niveau te houden."

Ervaring home workout turnen
Eva Duisterwinkel
Ik ben fitter geworden!

"Ik heb meegedaan, omdat de cardio core challenge was afgelopen, maar ik wilde nog wel verdergaan met work outs, omdat ik anders helemaal niet fit genoeg was had ik heb gevoel. Ik vind het prettig aan deze work outs dat de tijd erbij staat. Anders moest je misschien zelf een timer erbij houden en dat is onhandig. Tot nu toe heb ik door het doen van de work outs het gevoel dat ik meer spieren heb gekweekt. Dat is natuurlijk fijn. Ik zou de workouts zeker aan andere turnsters aanraden, want ik heb het gevoel dat ik fitter ben hierdoor en ik vind het ook nog eens leuk om te doen."

Ervaring home workout turnen

Judith Uitdehaag

Thuis trainen

Hoe blijf je fit als je niet kunt trainen in de turnzaal? Wanneer je als turnster niet kunt trainen heb je vaak twee tot drie weken nodig om weer op hetzelfde niveau te kunnen komen. Helaas is alleen een beetje hardlopen en af en toe een handstand maken niet voldoende om het turnniveau te behouden. Daarom is het belangrijk dat je thuis specifieke turntrainingen blijft doen.


Challenge

We hebben daarom 3 dagen lang een uitdagende workout voor je klaar staan die je thuis kunt uitvoeren.

  • 3 dagen lang een leuke workout op video
  • Geschikt voor alle niveau`s
  • Verbeter je uithoudingsvermogen & kracht
  • Krijg betere vormspanning
  • Thuis te volgen
  • Deelnemen wanneer het jou uitkomt!
Een aanrader!
"Door de workout heb ik iets andere te doen dan school. Het prettigste vind ik dat ze niet al te moeilijk vind, maar ook niet te lang. De tijd dat je er mee bezig bent is precies goed. Ook kan je het doen wanneer het jouw uitkomt. Ja ik heb ze opgeschreven, om zelf ook een keer te gebruiken bij het lesgeven (van turnen). Ik zal beter turnen zeker aanraden bij mijn turnsters."
Ervaring turntrainer home workout
Kirsten van Benten
Leuke trainingen
"Ik heb de trainingen samen met mijn 6 jarige dochter gedaan. Zij zit in het jong talenten team van haar turnvereniging. Wij deden mee omdat we het leuk vonden dat het vanuit de turn vereniging kwam. Goede aansluiting op haar sport. De filmpjes vonden wij goed gemaakt en het aftellen van de tijd vonden wij prettig. De eerste training vonden wij erg leuk."
Ervaring turntrainer home workout
Joyce Zijlstra
4500+
Fanatieke deelnemers aan vorige challenges

Schrijf je snel in!

Je kunt gratis deelnemen. Have fun!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naar toe sturen?
Ik ga akkoord dat Beter Turnen berichten en tips stuurt.
Deelnemen!
turnen-turnster-cardio-corona-challenge
Review home workout turnster
"Amélie zit in een voorbereidende wedstrijdgroep en toen haar trainingen wegvielen was dat ineens een heel stuk minder bewegen. (Lees een hyperactief kind in huis zonder uitlaadklep). De beter turnen workouts waren ideaal om haar in beweging te houden, elke dag een beetje turnen na het schoolwerk op een ontspannende manier. Ze kijkt er elke dag enorm naar uit samen met haar zusje van 4 en, ookal was het maar 10 min, het hield haar wel wat in conditie. Korte video`s en voor iedereen met een beetje turnervaring haalbaar. We hebben de workout meermaals gedeeld op de facebook pagina van onze club en het aan haar leeftijdgenootjes aangeraden. Het heeft ons aangezet om binnen onze eigen club iets vergelijkbaars op te starten."
Karen & Amélie Chavatte

En nodig ook je trainingsmaatjes uit!