arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshops

Connect met andere turntrainers tijdens bijscholingen en verdien 4 licentiepunten

5

Verschillende bijscholingen

467

Turntrainers deelgenomen
1.868
Licentiepunten verdiend

Opleidingsagenda

-

-

-

Binnenkort meer info over nieuwe workshop!

Liever direct starten met een online bijscholing?

-

-

In overleg

Workshop organiseren bij jou op de club of in de regio?

Workshops 3,5 uur, incl. reiskosten, beamer/scherm, aanvraag licentiepunten, overige materialen en bewijs van deelname. Investering: 497 euro excl. Btw.

Onbeperkt toegang tot alle bijscholingen?

Word Gold Member en bespaar €500,- op bijscholingen!

partner-kngu-turnen

Beter Turnen is erkend opleider van de KNGU

Iedere scholing is met 4 licentiepunten voor niveau 3 gewaardeerd

Visie bijscholingen

Kwalitatieve workshops

Bij Beter Turnen hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de bijscholingen. Als turntrainer investeer je veel tijd en energie om naar een scholing te komen. Daarom wil je ook graag iets leren. Tijdens de scholing maken we gebruik van verschillende werkvormen. Luisteren word afgewisseld met video`s, kennisdeling en andere actieve werkvormen. Iedere scholing evalueren we en stellen we bij om zoveel in te spelen op de wensen van de trainers. Zo ga je altijd met veel energie en nieuwe inzichten weer naar huis!

Enkele reacties van deelnemers

"Workshop effectief coachen is goed bevallen! Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken in alle lessen. Zowel recreatieve aandacht als selectie. Fijne opbouw van de workshop en ook interactief bezig geweest. Paul zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt tijdens het lesgeven. Bedankt voor de fijne workshop Paul!"
Isla de Klerk
"De workshop differentieel training geven was erg nuttig en goed opgezet. Met een prettige afwisseling tussen luisteren en interactief leren van de ideeën van andere deelnemers. Daarnaast werd veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren. Bedankt Paul!"
Mandy Boerboom

Onze docenten

Docent Paul Verheul bijscholing
Paul Verheul

Workshops Differentieel training geven, Effectief coachen, Airproducten als methodisch hulp middel in de les.

Ik ben Paul Verheul, oprichter van Beter Turnen. Na mijn eigen topsport carrière heb ik besloten om mijn kennis over te dragen aan andere trainers. Mijn kracht ligt in het aanbieden van methodische oefeningen. Dit doe ik het liefst op impliciete manieren (waarbij het gewenste effect d.m.v. opstellingen optreed). En het leggen van de eigenaarschap bij de sporter.

Jojanneke-Radstade-Bijscholing-Kleutergym
Jojanneke Radstake

Workshop De Kleuter in Ontwikkeling

Mijn naam is Jojanneke Radstake. Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor de turnsport heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen, van peutergym tot selectieturnen. In opdracht van Beter Turnen heb ik de grondvormen van bewegen bij kleutergym met korte filmpjes in kaart gebracht en verzorg ik de bijscholing Kleutergym.
Chloe-van-Boekhout-bijscholing-Choreografie
Chloé van Bavel

Workshop Choreografie: vloeroefeningen, het volledige proces

Ik ben Chloé van Bavel en verzorg binnen Beter Turnen alles op het gebied van choreografie. Ik heb het geluk dat ik van mijn drie grootste passies, namelijk turnen, dansen en pedagogiek, mijn beroep heb kunnen maken als choreograaf. Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van turnsters, trainers en mijzelf. 

Roxanne-Boersma-Bijscholing-Back2basics
Roxanne Boersma

Workshop Back2Basics

Ik ben Roxanne Boersma en help binnen Beter Turnen onder anderen bij het ontwikkelen van e-modules, de methodiek van elementen en het analyseren van video’s. Naast mijn passie voor turnen ben ik actief met fitness en gezondheid (lifestyle en voeding). Ik heb onlangs mijn opleiding als fysiotherapeut afgerond.
Koen-Harkx-bijscholing-Airtracks-Freerunnen
Koen Harkx

Workshop Airproducten als methodisch hulpmiddel

Onbeperkt toegang tot alle bijscholingen?

Word Gold Member en bespaar €500,- op bijscholingen!