Bijscholingen en licentiepunten voor turntrainers

Bijscholingen

Connect met andere turntrainers tijdens bijscholingen en verdien 4 licentiepunten

7

Verschillende bijscholingen

1182

Turntrainers bijgeschoold

4728

Licentiepunten verdiend

Enkele reacties van deelnemers

"Workshop effectief coachen is goed bevallen! Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken in alle lessen. Zowel recreatieve aandacht als selectie. Fijne opbouw van de workshop en ook interactief bezig geweest. Beter Turnen zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt tijdens het lesgeven. Bedankt voor de fijne workshop!"
Bijscholingen en licentiepunten voor turntrainers
Isla de Klerk
"De workshop differentieel training geven was erg nuttig en goed opgezet. Met een prettige afwisseling tussen luisteren en interactief leren van de ideeën van andere deelnemers. Daarnaast werd veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren. Bedankt!"
Bijscholingen en licentiepunten voor turntrainers
Mandy Boerboom
partner-kngu-turnen

Beter Turnen is erkend opleider van de KNGU

Iedere scholing is met 4 licentiepunten voor niveau 3 gewaardeerd

Opleidingsagenda 

Bijscholingen en licentiepunten voor turntrainers

Kwalitatieve bijscholingen

Bij Beter Turnen hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de bijscholingen. Als turntrainer investeer je veel tijd en energie om naar een scholing te komen. Daarom wil je ook graag iets leren. Tijdens de scholing maken we gebruik van verschillende werkvormen. Luisteren wordt afgewisseld met video`s, kennisdeling en andere actieve werkvormen. Iedere scholing evalueren we en stellen we bij om zoveel in te spelen op de wensen van de trainers. Zo ga je altijd met veel energie en nieuwe inzichten weer naar huis!

Onze docenten

Docent Paul Verheul bijscholing
Paul Verheul

Workshops Differentieel training geven, Effectief coachen, Airproducten als methodisch hulp middel in de les.

Ik ben Paul Verheul, oprichter van Beter Turnen. Na mijn eigen topsport carrière heb ik besloten om mijn kennis over te dragen aan andere trainers. Mijn kracht ligt in het aanbieden van methodische oefeningen. Dit doe ik het liefst op impliciete manieren (waarbij het gewenste effect d.m.v. opstellingen optreedt). En het leggen van de eigenaarschap bij de sporter. Daarnaast heb ik het Platform met meer dan 2500 methodische video`s voor trainers om in de trainingen te gebruiken opgezet.

Jojanneke-Radstade-Bijscholing-Kleutergym
Jojanneke Radstake

Workshop De Kleuter in Ontwikkeling

Mijn naam is Jojanneke Radstake. Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor de turnsport heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen, van peutergym tot selectieturnen. In opdracht van Beter Turnen heb ik de grondvormen van bewegen bij kleutergym met korte filmpjes in kaart gebracht op het Kleutergym Platform en verzorg ik de bijscholing Kleutergym.
arie-de-korte
Arie de Korte

Workshop Losom & Flikflak op balk

Ik ben Arie de Korte en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als trainer/coach in het damesturnen en geef ik training aan wedstrijdgroepen in de 1e t/m 3e divisie. Daarnaast ben ik als docent/trainer werkzaam bij ICM Opleidingen & Trainingen voor verschillende opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is het heel belangrijk de autonomie voor het trainingsproces al op jonge leeftijd bij de sporter te leggen. Daardoor ervaart de sporter meer vrijheid om eigen keuzes te maken m.b.t. de te trainen elementen en de opbouw daar naartoe.

Veelgestelde vragen

HOEVEEL LICENTIEPUNTEN IS EEN BIJSCHOLING WAARD?

Beter Turnen is erkend opleider van de KNGU. Alle bijscholingen zijn 4 licentiepunten op niveau 3 waard. Wij hechten een hoge waarde aan de kwaliteit van de bijscholingen. Daarom wordt iedere scholing regelmatig aangepast a.d.h. van de feedback van de deelnemers. Zodat jij een leuke, praktische & leerzame bijscholing kunt volgen!

HOEVEEL LICENTIEPUNTEN KAN IK MAXIMAAL VERDIENEN?
Je kunt onbeperkt deelnemen aan zowel fysieke als online bijscholingen van Beter Turnen om licentiepunten te verdienen. Alle online bijscholingen zijn hier te vinden: online bijscholingen

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de bijscholing echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.