Black-friday-turnen

Turnelement Coachbundel ⭐ 

Black Friday Deal

 • Krijg toegang tot alle turnelementen op het Beter Turnen Platform;
 • Ga zelfverzekerder en met meer plezier lesgeven door precies te weten welke stappen je moet aanbieden als turncoach om turn(st)ers nieuwe turnelementen aan te leren;
 • Leer welke opstellingen je kunt gebruiken tijdens je lessen;
 • Je turn(st)ers raken minder geblesseerd en meer gemotiveerd omdat jij de meest vernieuwende oefeningen gebruikt;
 • Jouw turn(st)ers leren nog sneller nieuwe turnelementen omdat jij de beste methodische oefenstappen aanbied;
 • Haal betere resultaten op wedstrijden met minder voorbereidingstijd;
 • Krijg tools om super snel je turnlessen voor te bereiden.


Alleen tijdens Black Friday - Cyber Monday beschikbaar!

Actie claimen!
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat andere trainers zeggen over Beter Turnen

Technische uitlegvideo`s

"Beter Turnen is echt HET turnplatform voor turnsters en trainsters! Er staan hele goede tips, leuke challenges, en technische uitlegvideo's op. Beter Turnen helpt mij dagelijks om mij als trainster te verbeteren. Beter Turnen is dus zeker een aanrader! "
Ervaring home workout turnen

 Larissa Vermeul

Steeds meer turnkennis

"Ik ben sinds een klein jaar in het bezit van mijn niveau 3 diploma. Ik geef inmiddels nu 2 jaar les aan de kleuters en jongens recreatie en sinds afgelopen maand ook aan ouder en kind. Nu met deze nieuwe app, komen er veel verbeteringen bij merk ik. De video's zijn overzichtelijk en alles is in een overzichtelijk geheel samengebracht: trainingen, workshops en community. Ik ben blij met het platform ter aanvulling voor mijn lessen en eigen kennis, waardoor ik de kinderen beter kan laten turnen. "

Ervaring home workout turnen

Sonja Vonk

Veel oefeningen

"Ik gebruik veel oefeningen van de Beter Turnen app in de lessen om elementen te verbeteren. Het is super fijn dat als een element niet goed wordt uitgevoerd je dit kan navragen in de community. Je krijgt tips en oefeningen om zo tot een mooi resultaat te komen. Onderlinge contacten, geen concurrentie en iedereen is bereid om te helpen. Daar hou ik van, ga vooral zo door! .

Ervaring home workout turnen

Monique Wacker

Wat je krijgt tijdens Black Friday

🤸‍♀️Turnelement Coachbundel🤸‍♀️

- t.w.v. €497,-

Met deze bundel krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt om turnelementen goed & methodisch aan te leren aan turn(st)ers en je turnlessen sneller voor te bereiden. Niet meer oneindig nadenken over wat je de volgende turnles aan gaat bieden.

Normaal kun je alleen toegang krijgen tot deze content met het Premium lidmaatschap waar je maandelijks of jaarlijks voor betaald. Tijdens Black Friday krijg je de kans om tegen een eenmalige betaling lifetime toegang te krijgen tot dit deel van het reguliere lidmaatschap.

Deze bonussen krijg je erbij tijdens Black Friday

differentieel-training-geven

BONUS 1: Toegang tot alle trainingsvideo`s per turnelement

 Je krijgt niet alleen toegang tot alle methodische stapjes op het platform. Je krijgt ook toegang tot alle nieuwe trainingsvideo`s voor ieder turnelement. Je leert hierin o.a.:

 • Met welke fysieke voorwaarden je rekening moet houden als turncoach
 • Hoe je ieder turnelement in stapjes opbouwt
 • Handige technische analyses van het turnelement
 • Hoe je moet hulpverlenen bij ieder turnelement.
trainers-werven

BONUS 2: Automatisch toegang tot alle nieuwe turnelementen

We blijven steeds nieuwe turnelementen toevoegen op het platform. Inmiddels zijn er meer dan 50 turnelementen en 2000+ methodische oefenstapjes op video te vinden. Met deze bundel krijg je automatisch toegang tot updates met nieuw toegevoegde video`s en trainingsvideo`s.
examen-les-turntrainer

BONUS 3: Toegang tot alle praktische leskaarten (PDF`s)

Het is ons doel om te zorgen dat jij als turncoach jouw lessen gemakkelijker en sneller kunt voorbereiden. Daarom zijn we bezig om per turnelement praktische leskaarten te ontwikkelen. Zodat je in één oogopslag ziet hoe je een turnelement aanleert, welke toestellen je daarvoor nodig hebt en hoe je ze klaarzet in de turnzaal. Naar verwachting zijn alle leskaarten medio 2022 compleet. Met deze bundel krijg je hier automatisch toegang tot.

Veel gestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAININGEN?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Omdat je als turntrainer nooit uitgeleerd bent behoud je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

Na je aanmelding ontvang je direct een account en heb je meteen toegang. Indien je al een account krijg je automatisch toegang met je huidige account.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast. Normaal kun je alleen toegang krijgen tot deze content met het Premium lidmaatschap waar je maandelijks of jaarlijks voor betaald. Tijdens Black Friday krijg je de kans om tegen een eenmalige betaling lifetime toegang te krijgen tot dit deel van het reguliere lidmaatschap. 

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de trainingen & scholingen zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveaus. Zowel voor recreatietrainers als selectie trainers.

Wij hechten een hoge waarde aan de kwaliteit van de trainingen & scholingen. Daarom wordt de content op het platform regelmatig aangepast a.d.h.v.. van de feedback van de deelnemers. Zodat jij leuke, praktische & leerzame trainingen kunt volgen!

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Voorkom dat je steeds dezelfde oefeningen gebruikt tijdens je turntrainingen.
En start met  de Turnelement Coachbundel!

Black-friday-turnen
497,-
47,-

Turnelement Coachbundel ⭐ Black Friday Deal

Je bespaart 90,6% alleen nu tijdens Black Friday - Cyber Monday

Aanbod nog maar even geldig!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden