Beter Turnen Team

BETER TURNEN TEAM

Tools & coaching voor gymsporters

Missie

Bij Beter Turnen zijn wij ervan overtuigd jij nog veel meer kunt groeien binnen de gymsport. 

  • Als trainer is het fijn om te kunnen connecten met andere trainers en heb je af en toe inspiratie nodig. 
  • Als turnster heb je de juiste tips en aanwijzingen nodig om nieuwe turnelementen te kunnen leren. 
  • Als bestuurslid wil je het wiel niet opnieuw uitvinden en kunnen leren van Best Cases vanuit andere verenigingen.

Met onze tools en coaching zorgen we dat jij een optimale boost krijgt om je verder te ontwikkelen!

Kun je tips gebruiken of wil je even sparren? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Beter Turnen Team

Paul Verheul - Oprichter

Ik ben Paul Verheul (30), oprichter van Beter Turnen. Al meer dan 20 jaar doe ik aan turnen en ik geef al meer dan 10 jaar training. Op mijn 18e ben ik begonnen met topsport. Ik heb geleerd dat alle gemotiveerde turn(st)ers (en trainers) met de juiste hulp, ontzettend veel kunnen leren binnen het turnen, ongeacht het niveau. Na mijn topsport carrière heb ik besloten om mijn kennis over te dragen aan anderen.

Quote: "Streef naar progressie, niet perfectie."

Roxanne Boersma Beter Turnen

Roxanne Boersma - Projectleider

Ik ben Roxanne Boersma (23) en werk binnen Beter Turnen als content ontwikkelaar, docent (i.o.) en coach. Ik turn zelf sinds mijn 12e en geef sinds 2012 turnlessen aan verschillende selectie turngroepen. Naast mijn passie voor turnen ben ik actief met fitness en gezondheid (lifestyle en voeding). Ik ben momenteel werkzaam als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk.

Quote: "Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the facts."

Jojanneke Radstake Beter Turnen

Jojanneke Radstake - Support

Mijn naam is Jojanneke Radstake ( 33). Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor de turnsport heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen, van peutergym tot selectieturnen. Daarnaast ben ik dit jaar als ZZP’er aan de slag gegaan. In opdracht van Beter Turnen heb ik de grondvormen van bewegen bij kleutergym met korte filmpjes in kaart gebracht. Komende tijd ga ik de workshop Kleutergym ontwikkelen en geven namens Beter Turnen.

Lotte de Groot Beter Turnen

Lotte de Groot - Financiële administratie

Ik ben Lotte de Groot (21), financieel administratief medewerker/adviseur binnen Beter Turnen en ik turn al meer dan 15 jaar met heel veel plezier.
Kristin Vasse Beter Turnen

Kristin Vasse - Marketing

Mijn naam is Kristin (25) en ik help Beter Turnen met het verbeteren en onderhouden van de marketingactiviteiten. Ik turn inmiddels al meer 15 jaar en doe dit nog steeds wekelijks bij een studententurnvereniging in Utrecht. Daar vind ik gezelligheid en sport in één!
Beter Turnen Team

Chloé van Bavel - Choreografie

Ik ben Chloé van Bavel (24) en verzorg binnen Beter Turnen alles op het gebied van choreografie. Ik heb het geluk dat ik van mijn drie grootste passies, namelijk turnen, dansen en pedagogiek, mijn beroep heb kunnen maken als choreograaf. Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van turnsters, trainers en mijzelf. 

Quote: "You can either win or learn’’

Leonie Hoever Beter Turnen

Leonie Hoever - Content Creator

Ik ben Leonie Hoever (32), content creator bij Beter Turnen. Dat betekent dat ik van alles met vormgeving, tekst en video doe. Van jongs af aan heb ik zelf geturnd en op mijn 16e begon ik met lesgeven. Op dit moment ben ik voorzitter bij mijn club in Amsterda

Camiel Friessen Beter Turnen

Camiel Friesen - ICT Specialist

Ik ben Camiel Friesen (18), Ik help bij het onderhouden en verbeteren van de site. Ik zelf ben helemaal geen turner maar wel actief sporter. Ik vind het dan ook mooi om een andere tak van sport te zien dan wat ik zelf doe/heb gedaan(hardlopen & obstakel runs)

Quote: ‘’Een probleem is slechts een obstakel, geen excuus’’

Ervaringen van anderen

"Workshop effectief coachen is goed bevallen! Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken in alle lessen. Zowel recreatieve aandacht als selectie. Fijne opbouw van de workshop en ook interactief bezig geweest. Paul zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt tijdens het lesgeven. Bedankt voor de fijne workshop Paul!"
Recensie-beter-turnen
Isla de Klerk
"De workshop differentieel training geven was erg nuttig en goed opgezet. Met een prettige afwisseling tussen luisteren en interactief leren van de ideeën van andere deelnemers. Daarnaast werd veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren. Bedankt Paul!"
Recensie Beter Turnen
Mandy Boerboom
"Het skillbooster programma is echt geweldig! Dochterlief heeft het nu 2 weken en is er echt iedere dag mee bezig. De feedback en opdrachten die je krijgt bij onderdelen die nog wat moeilijk gaan, zijn echt nuttig!"
Recensie Beter Turnen
Natalie Jilesen-Rietmeijer 
arrow_drop_up arrow_drop_down