Beter Turnen Team

BETER TURNEN TEAM

Tools & coaching voor gymsporters

Missie

Bij Beter Turnen zijn wij ervan overtuigd jij nog veel meer kunt groeien binnen de gymsport. 

  • Als trainer is het fijn om te kunnen connecten met andere trainers en heb je af en toe inspiratie nodig. 
  • Als turnster heb je de juiste tips en aanwijzingen nodig om nieuwe turnelementen te kunnen leren. 
  • Als bestuurslid wil je het wiel niet opnieuw uitvinden en kunnen leren van Best Cases vanuit andere verenigingen.

Met onze tools en coaching zorgen we dat jij een optimale boost krijgt om je verder te ontwikkelen!

Kun je tips gebruiken of wil je even sparren? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Beter Turnen Team

Paul Verheul - Oprichter

Ik ben Paul Verheul, oprichter van Beter Turnen. Al meer dan 20 jaar doe ik aan turnen en ik geef al meer dan 10 jaar training. Op mijn 18e ben ik begonnen met topsport. Ik heb geleerd dat alle gemotiveerde turn(st)ers (en trainers) met de juiste hulp, ontzettend veel kunnen leren binnen het turnen, ongeacht het niveau. Na mijn topsport carrière heb ik besloten om mijn kennis over te dragen aan anderen.

Quote: "Streef naar progressie, niet perfectie."

Roxanne Boersma Beter Turnen
Jojanneke Radstake Beter Turnen

Jojanneke Radstake - Support

Mijn naam is Jojanneke Radstake. Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor de turnsport heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen, van peutergym tot selectieturnen. Daarnaast ben ik enkele jaren geleden als ZZP’er aan de slag gegaan. In opdracht van Beter Turnen heb ik de grondvormen van bewegen bij kleutergym met korte filmpjes in kaart gebracht. Ik heb de workshop 'Kleutergym' ontwikkeld en ben inmiddels meerdere dagen in de week werkzaam binnen het bedrijf.

Martine-Viergever

Martine Viergever- Content creator

Mijn naam is Martine Viergever. Toen ik 8 jaar oud was ben ik begonnen met turnen. Ik heb dat toen een jaar of 10 gedaan. Daarna ben ik les gaan geven aan verschillende niveaus binnen de selectie groepen. Sinds 2022 ben ik actief bij Beter Turnen. Ik houd me vooral bezig met het schrijven van bijscholingen, social media en denk mee in nieuwe dingen die we voor Beter Turnen willen ontwikkelen. 

Ervaringen van anderen

"Workshop effectief coachen is goed bevallen! Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken in alle lessen. Zowel recreatieve aandacht als selectie. Fijne opbouw van de workshop en ook interactief bezig geweest. Paul zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt tijdens het lesgeven. Bedankt voor de fijne workshop Paul!"
Recensie-beter-turnen
Isla de Klerk
"De workshop differentieel training geven was erg nuttig en goed opgezet. Met een prettige afwisseling tussen luisteren en interactief leren van de ideeën van andere deelnemers. Daarnaast werd veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren. Bedankt Paul!"
Recensie Beter Turnen
Mandy Boerboom
"Het skillbooster programma is echt geweldig! Dochterlief heeft het nu 2 weken en is er echt iedere dag mee bezig. De feedback en opdrachten die je krijgt bij onderdelen die nog wat moeilijk gaan, zijn echt nuttig!"
Recensie Beter Turnen
Natalie Jilesen-Rietmeijer