Trainingsprogramma Bruggetje

Leer met 5 minuten oefenen per dag een perfect bruggetje om een boogje te leren!

bruggetje-programma
14
Jaar ervaring

2300+

Turnelementen aangeleerd

971

Turnsters geholpen

Voorkom dat je aftrek krijgt tijdens wedstrijden en geen nieuwe turnelementen kunt leren!

Spagaat-turnster

Bruggetje & boogjes

Een bruggetje is voor turnsters een belangrijk basis turnelement om te kunnen. Een bruggetje komt niet alleen vaak terug in de wedstrijdoefeningen van turnsters. Maar een bruggetje is ook één van de basiselementen die een turnster moet kunnen om nieuwe turnelementen te kunnen leren zoals een boogje of een flik-flak.

Turnsters die een bruggetje niet kunnen zullen er veel langer over doen om nieuwe turnelementen te leren. We zien in de praktijk dat wanneer turnsters te weinig nieuwe turnelementen leren, ze op den duur vaak stoppen met turnen

Ook krijgen deze turnsters meer aftrek bij de wedstrijdoefeningen. Wanneer een turnster niet lenig genoeg is de schouders niet genoeg kan openen bij een handstand of flik-flak, zal ze daar flink voor gestraft worden door de jury.

Ik wil een perfecte bruggetje en boogje kunnen
Spagaat-turnster
Roxanne Boersma, fysiotherapeut
Het is gevaarlijk om zonder de juiste begeleiding een bruggetje te oefenen. Daarom heeft Roxanne (gespecialiseerde fysiotherapeut bij Beter Turnen) het Trainingsprogramma Bruggetje ontwikkeld waarmee jij veilig stap voor stap een perfect bruggetje kan leren waarmee je alle boogjes kunt leren. Met de stap voor stap workouts kun je gemakkelijk en veilig een bruggetje op je eigen tempo leren. Het wordt daardoor ook nog eens leuk om een bruggetje te oefenen en een stuk makkelijker om een boogje te leren! We hebben inmiddels al aan honderden turnsters een bruggetje en boogje aangeleerd.


 • Geschikt voor alle niveau`s
 • Te volgen met de handige Beter Turnen app
 • Oefeningen die je thuis makkelijk na kunt doen
 • Leer extra snel & veilig een bruggetje en boogje.

Ervaringen van andere turnsters

"Ik vind het programma erg leuk! Iedere dag krijg je voorbeeldoefeningen die je thuis makkelijk na kunt doen. Dat motiveert ook. Het is zeker een aanrader."

Zoë & ouders

"Ik gebruik het programma nu al een aantal weken en ik vind het helemaal geweldig. Ik ben blij dat ik nu nog meer kan oefenen en dus ook steeds meer kan! Ga zo door!" 

spagaat-turnster
Clarisse & ouders

"Om onze dochter meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor de wedstrijd extra te coachen. In korte tijd veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd!"

Spagaat-turnster

Nikki & ouders

bruggetje-programma

Trainingsprogramma Bruggetje

  • Ben je klaar om een bruggetje en boogje met gemak uit te kunnen voeren?
  • Wil je leniger worden om te voorkomen dat je aftrek krijgt bij de wedstrijden?
  • Wil je lenig genoeg worden om nieuwe turnelementen te kunnen leren?
Direct toegang

Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Omdat je als turnster lenigheid snel verliest is het fijn om altijd lenigheidsoefeningen te kunnen doen. Je behoud daarom je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s. Voor als je een bruggetje & boogje nog nooit gekund hebt maar ook voor als je het bruggetje & boogje wilt perfectioneren.

Deze training zou volgens ons door elke turnster gevolgd moeten worden en is dé basis is om optimale lenigheid te behalen om het hoogste niveau te kunnen behalen binnen het turnen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Direct toegang? Maak je keuze!

Bruggetje programma

Leer met gemak een bruggetje en boogje

97,-
bruggetje-programma-turnen
 • Toegang tot het bruggetje programma

Turnster Platform

Alles om beter te leren turnen

17,-
Turnster-platform-lid
 • Toegang tot het bruggetje programma
 • + Toegang Turnsters Community
 • + Begeleiding door ervaren turncoaches
 • + Toegang tot alle 5 trainingsprogramma`s - t.w.v. € 485,-
 • + Toegang tot alle Beter Turnen Home Workouts - t.w.v. € 97,-
 • + Toegang tot alle 12 Beter Turnen Maand Challenges - t.w.v. € 97,-