00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
turnen-turnster-cardio-corona-challenge

Houd je turnniveau op peil!

Train je Core tijdens de Corona Crisis

Op donderdag 12 maart heeft NOC*NSF het advies gegeven om na aanleiding van de corona pandemie, in ieder geval tot 31 maart alle clubactiviteiten stil te leggen. 

Voor jou als turn(st)er komt dit neer op ruim 2 weken geen salto’s, flickflacken, nieuwe elementen, turnwedstrijden en gezellig samen zijn met je trainingsmaatjes. 

Wat nu? Wat moet je aan met al die vrije uren? Ga je deze weken echt meer op je voeten staan dan op je handen? Is dit het moment van 2 weken jouw grootste passie op pauze? Wat ons betreft niet! Wij van Beter Turnen helpen jou de saaie turnloze dagen door te komen!


Cardio Core Ona 

De komende twee weken hebben wij iedere doordeweekse dag een fijne en uitdagende korte workout voor je klaar staan. We gaan aan de slag met je uithoudingsvermogen, spieropbouw en lenigheid. Met deze oefeningen zorg je ervoor dat je straks weer net zo fit als nu aan de start van je turntraining verschijnt!

 

Challenge

Voor de liefhebbers staat er na elk filmpje een leuke en uitdagende challenge voor je klaar. Film jezelf tijdens het uitvoeren van de challenge, stuur na afloop van de twee weken de filmpjes via WeTransfer naar ons toe, en maak kans op leuke prijzen!


  • 10 korte workouts op video
  • Verbeter je uithoudingsvermogen
  • Krijg meer kracht
  • Krijg betere vormspanning
  • Word leniger
  • Thuis te volgen!
2300+
Fanatieke deelnemers

Schrijf je snel in!

Je kunt gratis deelnemen. Have fun!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naar toe sturen?
Ik ga akkoord dat Beter Turnen berichten en tips stuurt.
Inschrijven!
turnen-turnster-cardio-corona-challenge

En nodig ook je trainingsmaatjes uit!