Glittertattoos Turnen

Maak je eigen unieke Turnen Glittertattoo!

Wat is een Glittertattoo?

Wat is een Glittertattoo en hoe kun je het gebruiken? Bekijk het hiernaast in de video!

Kies je sjabloon

Zowel voor jongens als voor meisjes is het leuk om je eigen glittertattoos te maken.

Kies je kleuren

Keuze uit de kleuren: roze, paars of blauw. Gebruik één kleur voor je glittertattoo of mix ze met elkaar!

Glittertattoo creaties van turn(st)ers

Veel gestelde vragen

HOE LANG BLIJFT EEN GLITTERTATTOO ZITTEN?

Een glittertattoo blijft meestal tussen de 3-5 dagen zitten. Hoe lang een glittertattoo precies blijft zitten hangt natuurlijk af hoe voorzichtig je ermee bent. Maar ook of je veel in het water komt en van je huidtype.

KAN MIJN HUID TEGEN EEN GLITTERTATTOO?

Voor de glittertattoo wordt speciale huidlijm en glitters gebruikt waardoor je geen uitslag krijgt na het aanbrengen van de glittertattoos.

KAN IK IN DOUCHEN, IN BAD OF ZWEMMEN MET EEN GLITTERTATTOO?

Ja, in principe blijft een glittertattoo zitten wanneer je tattoo in contact komt met water. Als er langdurig water op komt kan het zijn dat de tattoo enkele dagen minder blijft zitten.

KAN IK DE GLITTERTATTOO VAN MIJN HUID VERWIJDEREN?

Ja, dat kan met behulp van een vette crème, (olijf)olie of een alcoholhoudende lotion. Laat het even inwerken op de tattoo en na een aantal minuten kan de tattoo met een doekje verwijderd worden.

Ervaringen

Geweldig

"De glittertattoo uitgetest op mijn kleine broertje. Hij vond het helemaal geweldig en wilde meteen alle stickers erop, dat maar even tegengehouden:) Het plaatsen ging heel makkelijk. De tattoo bleef ongeveer 4 à 5 dagen zitten. Meteen daarna deden we de volgende erop, omdat het zo leuk is! Ik zou het zeker aanraden aan de wat jongere turnsters. De glitters zijn heel leuk en ook allemaal verschillende kleuren glitters zijn echt geweldig. Vroeger toen ik klein was nam ik altijd een glittertattoo als we over de markt liepen maar nu is die ook nog eens in een turnpoppetje, een droom voor elke kind!"

Anouk Schuitemaker

Zeker een aanrader!

"Het plaatsen van de tattoo ging goed en zonder moeite! Plakt erg goed vast, zodat de lijm er goed tussen past. Ik heb de tattoo geplaatst in de week van de hittegolf, waarin ik veel heb gezwommen en natuurlijk ook zweet gemengd met zon. Na 3 dagen begon de tattoo lichtjes te verdwijnen en na 5 dagen heb ik de laatste stukjes er zelf af gehaald. Ik zou ze zeker aanraden aan andere turn(st)ers. Ze zijn subtiel qua grote en staan erg leuk! Je kan ze plakken waar je wil en het blijft goed zitten! Ook is het erg makkelijk aan te brengen en krijg je er veel complimenten over van andere."

maud-turnen
Maud Zentveld 

Blijft lang zitten

"Het plaatsen van de tattoo ging best makkelijk. Je moet er even voor zorgen dat je het zwarte gedeelte er voorzichtig afhaalt, deze plakt namelijk snel aan elkaar. Maar het is geen ramp want die krijg je ook makkelijk weer van elkaar af. De sticker blijf goed op de huid zitten waardoor je geen glitters eronder krijgt. De tattoo blijft goed zitten. Je kunt erover heen wrijven en hij blijft zitten. Zelfs wanneer je gaat zwemmen of douchen blijft deze gewoon zitten. Super fijn. Ik zou deze tattoo zeker aanraden. Er zijn heel veel tattoos voor kinderen, maar je komt nooit turn tattoos tegen. Daarnaast is het heel leuk door de glitters. Vooral met de zon geeft dit een leuk effect."

Anthe Leusink
merle-turnkamp

"Het was super makkelijk om de glittertattoos te plaatsen, zelfs zonder instructies kan je er zelf uitkomen. De glittertattoos zijn echt heel erg leuk! Je kunt ze makkelijk opplakken/lijmen en het droogt snel. De tattoo is watervast en je kan er dus mee douchen en zwemmen! Door het kwastje heb je ook geen geknoei met glitters tijdens het aanbrengen."

Merle Eekelder

Glittertattoo sets

Om te starten met je eigen glittertattoos turnen

Glitter Starter Set

Set voor 10 turntattoos

  • 10x turnsjabloon
  • 1x potje huidlijm
  • 1x Duo penseel
  • 1x glitterkleur naar keuze

 € 14,99 excl. btw.

Gratis verzending

Voordeligste keuze met meerdere kleuren

Glitter Voordeel Set
Set voor 30 turntattoos
  • 30x turnsjabloon
  • 3x potje huidlijm
  • 3x Duo penseel
  • 3x glitterkleuren naar keuze

nu € 19,99 excl. btw.

Gratis verzending

Je bespaart 34%