Beter Turnen Team

BETER TURNEN

Info over lidmaatschappen bij Beter Turnen

Info over inloggen bij Beter Turnen

Inloggen op het Beter Turnen Platform kan via leden.beterturnen.nl

Lukt het niet om in te loggen of kom je er niet uit? Stuur ons dan een email naar info@beterturnen.nl en dan helpen we je graag!


Ervaringen van trainers die lid zijn bij Beter Turnen

Blij met het platform voor mijn lessen!
Ik ben sinds een klein jaar in het bezit van mijn niveau 3 diploma. Ik geef inmiddels nu 2 jaar les aan de kleuters en jongens recreatie en sinds afgelopen maand ook aan ouder en kind. Nu met deze nieuwe app, komen er veel verbeteringen bij merk ik. De video's zijn overzichtelijk, het contact met andere trainers is door de topics verbeterd en alles is in een overzichtelijk geheel samengebracht: trainingen, workshops en community. Ik ben blij met het platform ter aanvulling voor mijn lessen en eigen kennis, waardoor ik de kinderen beter kan laten turnen.
Ervaring Beter Turnen
Sonja Vonk
Iedereen is bereid om te helpen!
"Sinds 2014 ben ik actief jurylid (TD2) en in 2016 gestart als trainster van 3e en 4e divisie dames in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. Ik gebruik veel oefeningen van Beter Turnen in de lessen om elementen te verbeteren. Hopelijk kan ik binnenkort ook aansluiten bij bijscholingen van Beter Turnen. Het is super fijn dat als een element niet goed wordt uitgevoerd je dit kan navragen in de community. Je krijgt tips en oefeningen om zo tot een mooi resultaat te komen. Onderlinge contacten, geen concurrentie en iedereen is bereid om te helpen. Daar hou ik van, ga vooral zo door!"
Review beter turnen ervaring
Monique Wacker

Ervaringen van turnsters die lid zijn bij Beter Turnen

Ik wordt steeds beter met turnen!
"Ik heb mij aangemeld voor het platform zodat ik meer dingen kan leren. Na enkele weken kan ik nu al sommige turnelementen beter. Door de challenges en opdrachten wordt ik steeds beter en krijg ik nog meer zin om te turnen. Door topics en reacties te plaatsen krijg je turnpunten en een steeds hogere turnlevel en zo meer motivatie om verder te komen. Ik zou dit platform zeker aanraden aan andere turnsters want het is leuk, je kan delen wat je geleerd hebt en met andere turnsters kletsen."
Ervaring Beter Turnen
Roos Bak
Ik kan de spagaat weer!
"Ik heb me aangemeld omdat ik zin had in leuke challenges en workouts toen mijn trainingen stil vielen. Ik kan ondertussen de spagaat weer! En ik vind het heel leuk dat ik punten kan verdienen. Elke dag probeer ik nieuwe challenges of oefeningen. Ik vind het heel leuk dat ik ook vragen kan stellen en dat er snel gereageerd wordt. Ik ga mijn vriendinnetjes ook vragen om mee te doen! Groetjes, Aino"
Ervaring Beter Turnen
Aino Eman

Info over opzeggen bij Beter Turnen

Bij Beter Turnen vinden wij dat het tegenwoordig gemakkelijk moet zijn om je lidmaatschap op te zeggen. Daarom hoef je ons alleen maar een email te sturen naar: info@beterturnen.nl om je lidmaatschap op te kunnen zeggen. Geen moeilijk gedoe dus. Heb je voor ons verbeterpunten of specifieke wensen t.a.v. je lidmaatschap laat het ons dan vooral weten!

Let op: mocht je gebruik hebben gemaakt van een speciale actie voor je lidmaatschap, dan vervalt je korting na het aanmelden. Uiteraard kun je je daarna altijd nog aanmelden, maar helaas niet met dezelfde korting.

Fijne feedback
"Ik gebruik het turnster platform nu al een aantal weken en ik vind het helemaal geweldig. Mijn mama maakt meestal de filmpjes en foto's. Het punten verdienen gaat goed! Ik ben blij dat ik nu nog meer kan oefenen en dus ook steeds meer kan! Ik vind de feedback ook erg fijn. Ga zo door!"
Ervaring Beter Turnen
Roos Bak
 Leuk platform!
"Ik vind het turnster platform erg leuk! Met het platform kan ik veel skills oefenen. Ik kan ook wat moeilijkere elementen een beetje oefenen. Het is ook leuk dat je punten kan scoren en leuke beloningen dan kan aanvragen. Dat motiveert ook. Het is zeker een aanrader. Ik ben er blij mee en ik denk dat jij dat ook zal zijn."
Ervaring Beter Turnen
Aino Eman
Meer zelfvertrouwen
"Om onze dochter meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor de wedstrijd een extra te coachen. In korte tijd veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd!"
Ervaring Beter Turnen
Aino Eman
Mooi platform
 "Mooi platform met veel verschillende oefeningetjes voor elk niveau en een handige app waarmee de meiden weer aan de slag kunnen!"
Turnwinkel-turnen-review
Ludo Stanziani
Nieuwe ideeën
"Leuk platform met veel handige en bruikbare filmpjes. Soms is het als trainster lastig om met oefeningen voldoende te variëren als je veel les geeft. Beter Turnen brengt me op nieuwe ideeën en zorgt ervoor dat ik mijn turnsters stap voor stap een lastig element kan aanleren. Bedankt!"
Turnwinkel-turnen-review
Vicky Verheul
Duidelijke filmpjes
"Handige app! Duidelijke filmpjes, kan veel oefeningen makkelijk terugkijken en kan altijd vragen stellen in de trainers community. Super!"
Turnwinkel-turnen-review
Wietse de Haas

Ons team

Beter Turnen Team

Paul Verheul - Oprichter

Ik ben Paul Verheul (30), oprichter van Beter Turnen. Al meer dan 20 jaar doe ik aan turnen en ik geef al meer dan 10 jaar training. Op mijn 18e ben ik begonnen met topsport. Ik heb geleerd dat alle gemotiveerde turn(st)ers (en trainers) met de juiste hulp, ontzettend veel kunnen leren binnen het turnen, ongeacht het niveau. Na mijn topsport carrière heb ik besloten om mijn kennis over te dragen aan anderen.

Quote: "Streef naar progressie, niet perfectie."

Roxanne Boersma Beter Turnen

Roxanne Boersma - Projectleider

Ik ben Roxanne Boersma (23) en werk binnen Beter Turnen als content ontwikkelaar, docent (i.o.) en coach. Ik turn zelf sinds mijn 12e en geef sinds 2012 turnlessen aan verschillende selectie turngroepen. Naast mijn passie voor turnen ben ik actief met fitness en gezondheid (lifestyle en voeding). Ik ben momenteel werkzaam als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk.

Quote: "Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the facts."

Jojanneke Radstake Beter Turnen

Jojanneke Radstake - Support

Mijn naam is Jojanneke Radstake ( 33). Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor de turnsport heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen, van peutergym tot selectieturnen. Daarnaast ben ik dit jaar als ZZP’er aan de slag gegaan. In opdracht van Beter Turnen heb ik de grondvormen van bewegen bij kleutergym met korte filmpjes in kaart gebracht. Komende tijd ga ik de workshop Kleutergym ontwikkelen en geven namens Beter Turnen.

Lotte de Groot Beter Turnen

Lotte de Groot - Financiële administratie

Ik ben Lotte de Groot (21), financieel administratief medewerker/adviseur binnen Beter Turnen en ik turn al meer dan 15 jaar met heel veel plezier.
Kristin Vasse Beter Turnen

Kristin Vasse - Marketing

Mijn naam is Kristin (25) en ik help Beter Turnen met het verbeteren en onderhouden van de marketingactiviteiten. Ik turn inmiddels al meer 15 jaar en doe dit nog steeds wekelijks bij een studententurnvereniging in Utrecht. Daar vind ik gezelligheid en sport in één!
Beter Turnen Team

Chloé van Bavel - Choreografie

Ik ben Chloé van Bavel (24) en verzorg binnen Beter Turnen alles op het gebied van choreografie. Ik heb het geluk dat ik van mijn drie grootste passies, namelijk turnen, dansen en pedagogiek, mijn beroep heb kunnen maken als choreograaf. Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van turnsters, trainers en mijzelf. 

Quote: "You can either win or learn’’

Leonie Hoever Beter Turnen

Leonie Hoever - Content Creator

Ik ben Leonie Hoever (32), content creator bij Beter Turnen. Dat betekent dat ik van alles met vormgeving, tekst en video doe. Van jongs af aan heb ik zelf geturnd en op mijn 16e begon ik met lesgeven. Op dit moment ben ik voorzitter bij mijn club in Amsterda

Camiel Friessen Beter Turnen

Camiel Friesen - ICT Specialist

Ik ben Camiel Friesen (18), Ik help bij het onderhouden en verbeteren van de site. Ik zelf ben helemaal geen turner maar wel actief sporter. Ik vind het dan ook mooi om een andere tak van sport te zien dan wat ik zelf doe/heb gedaan(hardlopen & obstakel runs)

Quote: ‘’Een probleem is slechts een obstakel, geen excuus’’

Ervaringen van anderen

"Workshop effectief coachen is goed bevallen! Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken in alle lessen. Zowel recreatieve aandacht als selectie. Fijne opbouw van de workshop en ook interactief bezig geweest. Paul zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt tijdens het lesgeven. Bedankt voor de fijne workshop Paul!"
Recensie-beter-turnen
Isla de Klerk
"De workshop differentieel training geven was erg nuttig en goed opgezet. Met een prettige afwisseling tussen luisteren en interactief leren van de ideeën van andere deelnemers. Daarnaast werd veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren. Bedankt Paul!"
Recensie Beter Turnen
Mandy Boerboom
"Het skillbooster programma is echt geweldig! Dochterlief heeft het nu 2 weken en is er echt iedere dag mee bezig. De feedback en opdrachten die je krijgt bij onderdelen die nog wat moeilijk gaan, zijn echt nuttig!"
Recensie Beter Turnen
Natalie Jilesen-Rietmeijer