Masterclass

Leer succesvol ondernemen in de gymsport

Stappenplan-ondernemen-gymsport-masterclass

Van je turnpassie je werk maken

Mijn naam is Paul Verheul en ik ben oprichter van Beter Turnen. Net als veel andere fanatieke turntrainers wilde ik graag van mijn turnpassie mijn baan maken. Helaas kon de turnsport mij niet het toekomstperspectief bieden waar ik naar op zoek was. Na een aantal andere banen gehad te hebben bleef het verlangen om me 100% te focussen op de turnsport. Ik dacht altijd bij mezelf "het moet toch wel mogelijk zijn om als turntrainer te kunnen blijven werken?!"

Een paar jaar geleden was ik vastberaden om voor mezelf te beginnen als ondernemer in de turnsport en heb ik Beter Turnen opgericht. In een korte tijd is Beter Turnen zoveel gegroeid dat ik volledig kon leven van mijn onderneming. En daarmee behaalde ik mijn ultieme doelstelling, het is dus toch mogelijk om van mijn turnpassie mijn baan te maken!

Je kunt je voorstellen dat het aan het begin veel uitzoekwerk was. Ik heb mezelf continu bijgeschoold als ondernemer. Ik heb honderden artikelen gelezen en diverse ondernemers & marketingscursussen gevolgd, die ervoor zorgen dat ik nu precies weet hoe ik een bedrijf snel winstgevend op kan zetten. 

Inmiddels heb ik meerdere bedrijven opgezet en zet ik meerdere ondernemers in voor mijn bedrijven.

Ik heb nu meer energie & motivatie dan ooit omdat ik iedere dag met plezier aan mijn passie kan werken!

null

null

Masterclass-ondernemen-gymsport

Wat ik kan, kun jij ook!

Met Beter Turnen werk ik veel samen met andere turntrainers & ondernemers. Het valt mij op dat 9 op de 10 trainers, die de wens hebben om zelf iets op te starten, aangeven "ik weet niet of het gaat lukken, want ik ben niet commercieel".

Goed nieuws! Je hoeft niet commercieel te zijn om een goede onderneming te hebben. Je moet vooral weten welke dingen je wel en niet moet doen om je bedrijf exponentieel te laten groeien! De website van Beter Turnen heeft duizenden bezoekers per maand en krijgt iedere dag nieuwe klanten op de automatische piloot. Hiermee zijn we één van de grootste bedrijven in de gymsport geworden.

Deze Masterclass is geschikt voor startende en gevorderde ondernemers in de gymsport die hun onderneming dagelijks willen laten groeien. Met deze Masterclass heb je toegang tot een volledig stappenplan met concrete opdrachten en verdiepingslessen over hoe jij stap voor stap meervoudige inkomstenstromen kan creëren om te kunnen leven van je turnpassie, zonder daar "commercieel" voor te hoeven zijn.

Stappenplan-ondernemen-gymsport-masterclass

Dit gaat er gebeuren:

  • Je zult meer dan ooit vertrouwen krijgen in jezelf en in je kunnen
  • Je mindset zal nooit meer hetzelfde zijn
  • Je krijgt ongelooflijke boost in alles. Alles zal verhogen. Je energie, je geluk, je mindset en je gaat ervaren dat je alles waar je van droomt waar kan maken
  • Je wordt een super aantrekkelijke en inspirerende magneet voor je omgeving en potentiële klanten.
Stappenplan-ondernemen-gymsport

Dit krijg je:

Ondernemen kan moeiteloos, als jij de juiste mindset creëert en mijn methode implementeert.  

  • Ik neem je in een volledig jaarprogramma stap voor stap mee in alle stappen die jij moet zetten
  • Je krijgt mijn complete methode inclusief werkboeken, video's en coachingssessies
  • Je krijgt lifetime toegang, zodat je altijd alles terug kan vinden
  • Het blijft niet bij dromen: je gaat het nu ook echt doen. We gaan het samen doen
  • Geschikt voor de gevorderde ondernemer in de gymsport, die weet dat er meer in zit
  • Geschikt voor de startende ondernemer in de gymsport die zijn of haar missie nog niet precies weet.

"De scholing was erg nuttig en goed in elkaar gezet. Met een prettige afwisseling tussen informatie en interactief leren. Daarnaast werd er veel gebruik gemaakt van video’s om de uitleg te illustreren."

Cursus-ondernemen-gymsport
Mandy Boerboom

"Interessante weetjes en handige informatie te gebruiken voor alle trainers. Fijne opbouw van de bijscholing en ook interactief bezig geweest. De scholing zet je echt aan het nadenken waardoor je bewuster wordt."

Cursus-ondernemen-gymsport
Isla de Klerk
Een waanzinnig aanbod. Het enige wat ik van je vraag is lef en je commitment. 100% commitment om je een jaar lang op je onderneming te focussen. Lef om een jaar lang te kiezen voor jezelf en je onderneming in de gymsport. Openstaan voor langer termijn oplossingen voor een exponentiële groei!


Ben jij er klaar voor?

Ontvang toegang tot deze complete cursus

Normale prijs €2997,-

null

Nu tijdelijk voor maar 997!