Trainingsprogramma Spagaat

Leer met 5 minuten oefenen per dag de spagaat!

spagaat-programma
14
Jaar ervaring

2300+

Turnelementen aangeleerd

971

Turnsters geholpen

Voorkom dat je aftrek krijgt tijdens wedstrijden en geen nieuwe turnelementen kunt leren!

Spagaat-turnster

De Spagaat

De spagaat is voor turnsters een belangrijk turnelement om te kunnen. De spagaat komt niet alleen vaak terug in de wedstrijdoefeningen van turnsters. Maar de spagaat is ook één van de basiselementen die een turnster moet kunnen om nieuwe turnelementen te kunnen leren.

Turnsters die de spagaat niet kunnen zullen er veel langer over doen om nieuwe turnelementen te kunnen leren. We zien in de praktijk dat wanneer turnsters te weinig nieuwe turnelementen leren, ze op den duur vaak stoppen met turnen

Ook krijgen deze turnsters meer aftrek bij de wedstrijdoefeningen. Wanneer een turnster niet lenig genoeg is en de 180 graden bij een spagaatsprong niet kan halen omdat ze niet lenig genoeg is, zal ze daar flink voor gestraft worden door de jury.

Ik wil de spagaat kunnen

Wat turnsters zeggen

Ik hoef steeds minder te rekken
"Mijn spagaat gaat heel goed met het spagaatprogramma. Ik oefen de spagaat nu op een verhoging en het lukt al om helemaal op de grond te zitten met mijn voorste been op een foam roller.Ik hoef nu ook steeds minder te rekken voordat ik in de spagaat kan zitten. Dus ik vind het spagaat programma echt heel goed werken."
Ervaring spagaat turnster
Lune Dijkman

Ik kan de spagaat weer!

"Ik heb me aangemeld omdat ik zin had in leuke challenges en workouts toen mijn trainingen stil vielen door Corona. Ik kan ondertussen de spagaat weer. En ik vind het heel leuk dat ik punten kan verdienen. Elke dag probeer ik nieuwe oefeningen te doen. Ik vind het ook heel leuk dat ik ook vragen kan stellen in het programma. Ik probeer mijn vriendinnetjes ook warm te maken om mee te doen!
Ervaring spagaat turnster
Aino Eman
Spagaat-turnster
Roxanne Boersma, fysiotherapeut
Het is gevaarlijk om zonder de juiste begeleiding de spagaat te oefenen. Daarom heeft Roxanne (gespecialiseerde fysiotherapeut bij Beter Turnen) het Trainingsprogramma Spagaat ontwikkeld waarmee jij veilig stap voor stap de spagaat kan leren. Met de stap voor stap workouts op video kun je gemakkelijk en veilig de spagaat op je eigen tempo leren. Het wordt daardoor ook nog eens leuk om de spagaat te oefenen! We hebben inmiddels al aan honderden turnsters de spagaat aangeleerd.


 • Geschikt voor alle niveau`s
 • Te volgen met de handige Beter Turnen app
 • Video`s die je thuis makkelijk na kunt doen
 • Leer extra snel & veilig de spagaat.

Ervaringen van andere turnsters

Ik ben er trots op dat ik het kan!
"Vanaf kleins af aan ben ik niet lenig geweest. De eerste vraag die mensen stellen als ze weten dat je op turnen zit is, dan ben je vast heel lenig. Ik wilde het altijd zo graag maar het lukte me nooit. Na zoveel jaar had ik het eigenlijk al een beetje opgegeven. Totdat ik het spagaat programma ging gebruiken. Ik merkte dat het me steeds makkelijker af ging en dat ik steeds verder kwam. De oefeningen zijn goed te doen en ze werken echt want het resultaat is bij mij duidelijk te zien. Ik ben zo blij dat ik hier aan ben begonnen, want zelf had ik nooit verwacht dat het mij zou lukken. Om het nu goed bij te houden ga ik nog verder met het programma. Maar ik ben er echt trots op!"
spagaat-leren-programma
Anthe Leusink

Steeds verder in de spagaat

"Een vriendin van mij was met het spagaat programma begonnen en je zag bij haar een duidelijk verschil. Zelf wilde ik ook graag de spagaat kunnen, ik kom namelijk niet helemaal plat en daarom leek het mij een goed idee om mee te doen!  ik heb het idee dat ik  steeds verder kom, vooral met mijn slechte been; die is nu bijna gelijk met mijn goeie been. Ook vind ik het fijn dat bij de oefeningen de tijd staat, het is heel makkelijk te volgen! Ik zou het zeker aanraden aan andere turnsters!"
spagaat-programma
Vera Kramer
Fijne en simpele oefeningen
"De reden dat ik met het spagaat programma ben begonnen is dat ik door de quarantaine veel minder ging bewegen en ik wilde wel graag lenig blijven. Het is zeker goed om met deze oefeningen te rekken en in ieder geval niet achteruit te gaan. Het is heel leuk om nieuwe rekoefeningen te doen. Een deel van de oefeningen had ik nog nooit gedaan, en deze oefeningen leveren veel op. Ik zou dit programma zeker aanraden, omdat het hele simpele en goede oefeningen zijn! 
Review beter turnen ervaring
Elin Dijkstra

Een aanrader

"Ik heb heel veel aan het spagaat programma gehad! Ik heb meegedaan omdat ik graag mijn slechte been spagaat beter wou maken, en dat is gelukt! Heel erg bedankt!! Ik zou het ook zeker aan raden aan vriendinnen want het werkt super!"
spagaat-leren-programma-2
Annieka Reker

Spagaat geleerd

Mijn reden dat ik met het spagaat programma heb mee gedaan is. Omdat ik steeds niet verder kwam en met dit spagaat programma ben ik steeds verder in de spagaat gekomen. Ik vind het fijn dat de oefeningen steeds opnieuw herhaald worden. Ik zou het zeker aan andere turnsters aanraden want ik heb erdoor de spagaat kunnen leren.
Spagaat-challenge-turnen

Daphne Vergeer

spagaat-programma

Trainingsprogramma Spagaat

  • Ben je klaar om de spagaat met gemak uit te kunnen voeren?
  • Wil je leniger worden om te voorkomen dat je aftrek krijgt bij de wedstrijden?
  • Wil je lenig genoeg worden om nieuwe turnelementen te kunnen leren?
Direct toegang

Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Omdat je als turnster lenigheid snel verliest is het fijn om altijd lenigheidsoefeningen te kunnen doen. Je behoud daarom je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s. Voor als je een spagaat nog nooit gekund hebt maar ook voor als je je spagaat wilt perfectioneren.

Deze training zou volgens ons door elke turnster gevolgd moeten worden en is dé basis is om optimale lenigheid te behalen om het hoogste niveau te kunnen behalen binnen het turnen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Direct toegang? Maak je keuze!

Spagaat programma

Leer met gemak de spagaat

97,-
Spagaat leren oefeningen turnen
 • Toegang tot het spagaat programma

Turnster Platform

Alles om beter te leren turnen

17,-
Turnster-platform-lid
 • Toegang tot het spagaat programma
 • + Toegang Turnsters Community
 • + Begeleiding door ervaren turncoaches
 • + Toegang tot alle 5 trainingsprogramma`s - t.w.v. € 485,-
 • + Toegang tot alle Home Workouts - t.w.v. € 97,-
 • + Toegang tot alle 12 Maand Challenges - t.w.v. € 97,-

"Ik vind het spagaat programma erg leuk! Met de training kan ik de spagaat makkelijk oefenen. Iedere dag krijg je een voorbeeldvideo dat je thuis makkelijk na kunt doen. Dat motiveert ook. Het is zeker een aanrader."

Zoë & ouders

"Ik gebruik het programma nu al een aantal weken en ik vind het helemaal geweldig. Ik ben blij dat ik nu nog meer kan oefenen en dus ook steeds meer kan! Ga zo door!" 

spagaat-turnster
Clarisse & ouders

"Om onze dochter meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor de wedstrijd extra te coachen. In korte tijd veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd!"

Spagaat-turnster

Nikki & ouders

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik wilde graag leniger worden
Ester Hoogsteen: De reden dat ik mee heb gedaan is ,omdat ik leniger wou worden. Ik ben door dit programma ook leniger geworden. Eerst kon ik maar één spagaat ,maar nu kan ik hem met allebeide benen! Het prettigste vond ik dat het niet al te lang duurde. Ook waren de oefeningen niet al te moeilijk. Ik raadt het zeker aan andere turnsters aan.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Stap voor stap uitgelegd
Ianthe Hidding: Ik kan de linker-spagaat al maar de rechter nog niet en ik wou die graag leren, en nu kan ik hem! Ik kan nu beide spagaten! Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd. Het is echt heel fijn.
Ms. Nameless
Add Your Stars
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het wordt rustig opgebouwd

Guusje Brouwer: Ik heb meegedaan aan het programma, omdat ik zelf niet zo lenig ben en wilde kijken of dit mij zou helpen. En ik ben heel blij dat ik het heb gedaan, want het heeft heel erg geholpen :). Het fijnst vind ik gewoon dat het allemaal in stapjes gaat en gewoon rustig opbouwen, waardoor het heel goed gaat. Jaaa!! Ik zou het zeker aanraden het helpt zo erg en het is heel makkelijk om te volgen! 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben leniger geworden
Babet van der Windt: Ik heb het spagaat programma gedaan omdat ik niet lenig was en ik wou heel graag lenig worden. Ik heb heel veel aan het spagaat prgroamma gehad zoals: dat ik heel erg lenig ben geworden. De beste functionaliteit was dat je minder moeite hoef te doen om in spagaat te komen bij de trainingen. Ik raad zeker elke turnster aan om het spagaat programma te doen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Je kunt de video`s altijd op pauze zetten

Manouk Vink: Ik heb meegedaan met het spagaat programma omdat ik de spagaat heel graag wil kunnen, en ik wil ook leniger worden. Ik kan nog net niet de spagaat, maar ik ben al veel verder dan ik was voordat ik hieraan begon! Het prettigste vind ik dat je elke dag een video hebt, die je op pauze kan zetten wanneer je wil en je kan de video's altijd meerdere keren afspelen. Ik zou het zeker aanraden! Je wordt echt beter in de spagaat met dit programma!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het is motiverend
Jolien te Vruchte: Ik heb mee gedaan met het spagaat programma omdat ik toch nog iets aan me lenigheid wilde doen in deze periode. Ik heb er veel aan gehad ik ben van een slechte spagaat naar een over spagaat gegaan. Ik vind het een fijn programma omdat het echt nuttig is en je verandering ziet en dat motiveert. Zeker als je iets aan je lenigheid moet doen is dit een goede tip.
Ms. Nameless
Add Your Stars