Trainingsprogramma Spagaatsprong

Leer met 5 minuten oefenen per dag de spagaatsprong!

spagaatsprong-programma
14
Jaar ervaring

2300+

Turnelementen aangeleerd

971

Turnsters geholpen

Voorkom dat je aftrek krijgt tijdens wedstrijden en geen nieuwe turnelementen kunt leren!

Spagaatsprong-turnster

De Spagaatsprong

De spagaatsprong is voor turnsters een belangrijk turnelement om te kunnen. De spagaatsprong komt niet alleen vaak terug in de wedstrijdoefeningen van turnsters. Maar de spagaatsprong is ook één van de basiselementen die een turnster moet kunnen om nieuwe turnelementen te kunnen leren.

Turnsters die de spagaatsprong niet kunnen zullen er veel langer over doen om nieuwe turnelementen te kunnen leren. We zien in de praktijk dat wanneer turnsters te weinig nieuwe turnelementen leren, ze op den duur vaak stoppen met turnen

Ook krijgen deze turnsters meer aftrek bij de wedstrijdoefeningen. Wanneer een turnster niet lenig genoeg is en de 180 graden bij een spagaatsprong niet kan halen omdat ze niet lenig genoeg is, zal ze daar flink voor gestraft worden door de jury.

Ik wil de spagaatsprong kunnen
Spagaatsprong-turnster
Roxanne Boersma, fysiotherapeut
Het is gevaarlijk om zonder de juiste begeleiding de spagaatsprong te oefenen. Daarom heeft Roxanne (gespecialiseerde fysiotherapeut bij Beter Turnen) het Trainingsprogramma Spagaatsprong ontwikkeld waarmee jij veilig stap voor stap de spagaatsprong kan leren en verbeteren. Met de stap voor stap workouts kun je gemakkelijk en veilig de spagaatsprong op je eigen tempo leren. Het wordt daardoor ook nog eens leuk om de spagaatsprong te oefenen! We hebben inmiddels al aan honderden turnsters de spagaatsprong aangeleerd.


 • Geschikt voor alle niveau`s
 • Te volgen met de handige Beter Turnen app
 • Oefeningen die je thuis makkelijk na kunt doen
 • Leer extra snel & veilig de spagaat.

Ervaringen van andere turnsters

"Ik vind het spagaatsprong programma erg leuk! Met de training kan ik de spagaatsprong makkelijk oefenen. Iedere dag krijg je een voorbeeldvideo dat je thuis makkelijk na kunt doen. Dat motiveert ook. Het is zeker een aanrader."

Zoë & ouders

"Ik gebruik het programma nu al een aantal weken en ik vind het helemaal geweldig. Ik ben blij dat ik nu nog meer kan oefenen en dus ook steeds meer kan! Ga zo door!" 

spagaat-turnster
Clarisse & ouders

"Om onze dochter meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor de wedstrijd extra te coachen. In korte tijd veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd!"

Spagaat-turnster

Nikki & ouders

spagaatsprong-programma

Trainingsprogramma Spagaatsprong

  • Ben je klaar om de spagaatsprong met gemak uit te kunnen voeren?
  • Wil je leniger worden om te voorkomen dat je aftrek krijgt bij de wedstrijden?
  • Wil je lenig genoeg worden om nieuwe turnelementen te kunnen leren?
Direct toegang

Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Omdat je als turnster lenigheid snel verliest is het fijn om altijd lenigheidsoefeningen te kunnen doen. Je behoud daarom je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s. Voor als je een spagaatsprong nog nooit gekund hebt maar ook voor als je je sprongen en actieve lenigheid wilt verbeteren.

Deze training zou volgens ons door elke turnster gevolgd moeten worden en is dé basis is om optimale lenigheid te behalen om het hoogste niveau te kunnen behalen binnen het turnen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Direct toegang? Maak je keuze!

Spagaatsprong programma

Leer met gemak de spagaatsprong

97,-
Spagaatsprong-leren
 • Toegang tot het spagaatsprong programma

Turnster Platform

Alles om beter te leren turnen

17,-
Turnster-platform-lid
 • Toegang tot het spagaatsprong programma
 • + Toegang Turnsters Community
 • + Begeleiding door ervaren turncoaches
 • + Toegang tot alle 5 trainingsprogramma`s - t.w.v. € 485,-
 • + Toegang tot alle Beter Turnen Home Workouts - t.w.v. € 97,-
 • + Toegang tot alle 12 Beter Turnen Maand Challenges - t.w.v. € 97,-