Technische Analyses Bundel

Verbeter je technische kennis en leer altijd de juiste aanwijzingen te geven aan turnsters met behulp van deze technische analyses!

technische-analyses-bundel

800+

Trainers bijgeschoold

3200+

Licentiepunten verdiend

2817

Leden
technisch-turnen-aanwijzing

Technische analyses

technische-aanwijzingen-turnen

Duidelijke instructies

technische-aanwijzingen-turnen-2

Direct toepasbare tips

Wat andere trainers zeggen

Technische uitlegvideo`s

"Beter Turnen is echt HET turnplatform voor turnsters en trainsters! Er staan hele goede tips, leuke challenges, en technische uitlegvideo's op. Beter Turnen helpt mij dagelijks om mij als trainster te verbeteren. Beter Turnen is dus zeker een aanrader! "
Ervaring home workout turnen

 Larissa Vermeul

Steeds meer turnkennis

"Ik ben sinds een klein jaar in het bezit van mijn niveau 3 diploma. Ik geef inmiddels nu 2 jaar les aan de kleuters en jongens recreatie en sinds afgelopen maand ook aan ouder en kind. Nu met deze nieuwe app, komen er veel verbeteringen bij merk ik. De video's zijn overzichtelijk en alles is in een overzichtelijk geheel samengebracht: trainingen, workshops en community. Ik ben blij met het platform ter aanvulling voor mijn lessen en eigen kennis, waardoor ik de kinderen beter kan laten turnen. "

Ervaring home workout turnen

Sonja Vonk

Veel oefeningen

"Ik gebruik veel oefeningen van de Beter Turnen app in de lessen om elementen te verbeteren. Het is super fijn dat als een element niet goed wordt uitgevoerd je dit kan navragen in de community. Je krijgt tips en oefeningen om zo tot een mooi resultaat te komen. Onderlinge contacten, geen concurrentie en iedereen is bereid om te helpen. Daar hou ik van, ga vooral zo door! .

Ervaring home workout turnen

Monique Wacker

Voorkom dat je de verkeerde aanwijzingen gaat geven tijdens je turntrainingen

Beter Turnen Team
Team Beter Turnen

Ontwikkeld door turnexperts

Beter Turnen is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools, begeleiding en bijscholingen voor turntrainers. Jaarlijks bezoeken honderden trainers onze bijscholingen om nieuwe inzichten op te doen op het gebied van turnen. Het is onze missie om jou te inspireren, motiveren en te laten groeien in de turnsport. Dat doen we o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door trainers met elkaar te verbinden.


Wat kun je verwachten van de Technische Analyses Bundel?


  • Technische Analyses op video van meer dan 30 turnelementen
  • Meer dan 50 Case Studies met praktische voorbeeld analyses van turnelementen
  • Voor zowel recreatie als selectie trainers
  • Duidelijke voorbeeldvideo's in slowmotion
  • Te gebruiken met de handige Beter Turnen app
  • Weet precies welke aanwijzingen je moet geven aan turn(st)ers

🎁 Bonussen 🎁

coachingsmethodes-bundel-turnen

Bonus 1: Coaching Methodes Bundel 💪

Als bonus ontvang je een bundel met praktische coaching methoden die je direct kunt toepassen in je eigen turnlessen. In deze bundel onthullen we coaching methoden die je turnsters motiveren als nooit tevoren. Leer hoe je hun leerproces versnelt, zodat ze sneller vooruitgang boeken en hun vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Ontdek de kunst van het aanbieden van gerichte oefeningen die niet alleen de prestaties maximaliseren, maar ook het zelfvertrouwen vergroot van turnsters.
herkennen-van-technische-fouten-turnen

Bonus 2: Webinar - herkennen van technische fouten 🔎

Als extra bonus ontvang je ook een exclusieve webinar opname waarin we dieper ingaan op het herkennen en oplossen van technische fouten bij turnsters. Leer hoe je als turncoach de subtiele maar cruciale fouten kunt identificeren die de prestaties van je turnsters kunnen belemmeren. Ontdek praktische tips en strategieën om deze fouten effectief aan te pakken, zodat jouw turnsters kunnen blijven groeien.

Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Omdat je als turntrainer nooit uitgeleerd bent behoud je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s. Zowel voor recreatietrainers als selectie trainers.

Deze training zou volgens ons door elke trainer gevolgd moeten worden en is dé basis als trainer om de juiste technische aanwijzingen te kunnen geven aan turn(st)ers.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

technische-analyses-bundel

258,-

97,-

Technische analyses bundel

  • BONUS: Extra coaching methodes om optimaal te coachen - t.w.v. € 47,-
  • BONUS: Toegang tot webinar: "Het herkennen en oplossen van technische fouten" - t.w.v. € 47,-
  • BONUS: Handige en praktische werkkaarten - t.w.v. € 67,-
  • Onbeperkt toegang tot toekomstige updates


Totale waarde: € 258,-