Op zoek naar een opvouwbare turnbalk?

Deze opvouwbare turnbalk is ideaal voor thuis turnen!

3100+

Bestellingen geplaatst
✅ Gratis verzending
✅ Binnen 1-3 dagen in huis
✅ Ideaal als turncadeau!
opvouwbare-turnbalk-kopen-

Compacte & stevige opvouwbare turnbalk

Ben je op zoek naar een turnbalk om thuis te turnen? Deze inklapbare evenwichtsbalk neem je gemakkelijk overal mee naar toe zodat je altijd kunt turnen waar je maar wilt!
  • Stevige en compacte balk met een zachte toplaag
  • Geschikt voor beginners & gevorderde turnsters
  • Licht van gewicht & opvouwbaar om snel op te bergen
  • Bonus: Extra balk oefeningen op video

Ervaringen

Gemakkelijk & snel op te bergen
"We waren al langer op zoek naar een turnbalk die er aan voldoet om thuis op een goede manier te kunnen oefenen, én een balk die niet veel plaats inneemt. We hebben tot nu toe vrij veel aan de balk gehad. De balk ligt thuis en er kan spontaan op geoefend worden. Ik, als mama, vind het wel heel gemakkelijk dat de balk zo snel opgeborgen kan worden, bijvoorbeeld voor het onderhoud van het huis. Zeker een aanrader voor andere turnsters en ouders."
ervaring-opvouwbare-turnbalk
Marie Byttebier
Handig voor binnen & buiten!

"De turnbalk is besteld als verjaardagscadeau tijdens de lockdown wegens stilvallen turnlessen. De turnbalk wordt binnen gebruikt om te oefenen en vaardig te blijven, met online lessen en oefeningen kan er toch nog heel wat gedaan worden. Voor ons is de ruimte die het in beslag neemt handig om snel op te bergen, en heeft voldoende lengte om vaardigheden bij te houden. De turnbalk is zeker aan te raden, is in de zomer ook buiten te gebruiken in de tuin, matje eronder dan blijft hij schoon."

ervaring-inklapbare-turnbalk
Floris Hopman

Er word regelmatig in de garage geoefend

"Onze dochter wilde graag thuis kunnen oefenen op de balk. Ze is er heel erg blij mee en oefent er ook heel regelmatig mee in de garage. Het prettigste aan de turnbalk is dat hij compact is. Het is gemakkelijk op te bergen en ook heel gemakkelijk weer uit te klappen. Kwalitatief is het een goede balk. We zouden de balk zeker aanraden aan andere turnsters! Heel fijn om in huis te hebben."
review-opvouwbare-turnbalk
Fam. Vaartmans

Onbeperkt balk oefenen - thuis & in de turnhal

Kies de kleur van je turnbalk

Ervaringen van turnsters over de opvouwbare turnbalken