Black-friday-turnen

Turnster TrainingsbundelBlack Friday Deal

  • Krijg toegang tot alle trainingsprogramma`s van Beter Turnen. Word sterker, leniger en leer netter turnen met behulp van dit complete trainingsbundel voor turnsters;
  • Ga extreem snel vooruit met turnen;
  • Ga zelfverzekerder en met meer plezier turnen;
  • Geschikt voor recreatie en selectie turnsters;
  • Leer netter turnen en haal betere prestaties op wedstrijden


Alleen tijdens Black Friday  - Cyber Monday beschikbaar met enorme korting!
Actie claimen!
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Als fanatieke turnster ben jij heel wat uurtjes in de turnzaal te vinden. Ook je ouders rijden vaak heen en weer om je naar de turntraining te brengen. Met deze energie die je in je trainingen steekt, wil je natuurlijk het liefst elke training nieuwe turnelementen leren of op elke wedstrijd een hogere plek behalen. Helaas is turnen een lastige sport en heb je veel gerichte oefeningen en tips nodig om vooruit te gaan met turnen. Bij de meeste verenigingen is er maar één trainer met een hoop turn(st)ers, die allemaal tips verdienen. Dit maakt het lastig om iedere training de vooruitgang te boeken die jij zou willen maken.

Turnhal-turncoach-met-turnsters

Turnen-tips-turnster

Met behulp van de trainingsprogramma`s van Beter Turnen heb je altijd wat te oefenen en hoef je je nooit meer te vervelen. De beste ondersteuning voor naast je eigen turntrainingen! 

Inmiddels maken al honderden turnsters gebruik van de trainingsprogramma`s om super snel vooruit te gaan met turnen.

  • Geschikt voor alle niveaus, ongeacht het aantal trainingsuren;
  • Te volgen met de handige Beter Turnen app;
  • Video`s die je thuis makkelijk na kunt doen.
turnoefeningen-turnsters-turnwedstrijd

Ervaringen van andere turnsters

Ik word steeds beter met turnen!
"Ik heb mij aangemeld voor het platform zodat ik meer dingen kan leren. Na enkele weken kan ik nu al sommige turnelementen beter. Door de challenges en opdrachten wordt ik steeds beter en krijg ik nog meer zin om te turnen. Door topics en reacties te plaatsen krijg je turnpunten en een steeds hogere turnlevel en zo meer motivatie om verder te komen. Ik zou dit platform zeker aanraden aan andere turnsters want het is leuk, je kan delen wat je geleerd hebt en met andere turnsters kletsen."
Online turnen
Roos Bak
Ik kan de spagaat weer!
"Ik heb me aangemeld omdat ik zin had in leuke challenges en workouts toen mijn trainingen stil vielen. Ik kan ondertussen de spagaat weer! En ik vind het heel leuk dat ik punten kan verdienen. Elke dag probeer ik nieuwe challenges of oefeningen. Ik vind het heel leuk dat ik ook vragen kan stellen en dat er snel gereageerd wordt. Ik ga mijn vriendinnetjes ook vragen om mee te doen! Groetjes, Aino"
Online turnen
Aino Eman
turnster-platform-review
Turnster-platform-ervaring

Wat je krijgt tijdens Black Friday

trainingsprogramma-handstand-leren

⭐ Trainingsprogramma Handstand  t.w.v. €97,-

Leer met maar 5 minuten oefenen per dag, stap voor stap, een perfecte handstand.

 Trainingsprogramma Split  t.w.v. €97,-

Leer met maar 5 minuten oefenen per dag, stap voor stap, de split helemaal plat.

 Trainingsprogramma Spagaatsprong ⭐ t.w.v. €97,-

Leer met maar 5 minuten oefenen per dag, stap voor stap, een perfecte spagaatsprong voor op vloer & op de balk.

Trainingsprogramma Bruggetje t.w.v. €97,-

Leer met maar 5 minuten oefenen per dag, stap voor stap, een perfect bruggetje zodat je met gemak een boogje en flikflak kunt leren!

 Trainingsprogramma Spagaat  t.w.v. €97,-

Leer met maar 5 minuten oefenen per dag, stap voor stap, de spagaat helemaal plat.
Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAININGEN?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Omdat je als turntrainer nooit uitgeleerd bent behoud je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

Na je aanmelding ontvang je direct een account en heb je meteen toegang. Indien je al een account krijg je automatisch toegang met je huidige account.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast. Tijdens Black Friday krijg je de kans om tegen een eenmalige betaling lifetime toegang te krijgen met een bizarre korting.

IS HET PLATFORM GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben het platform zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s. Zowel voor turnsters die net begonnen zijn met turnen als voor selectie turnsters. Het platform geeft alle tools & begeleiding die je nodig hebt om beter te leren turnen en zou volgens ons door elke turnster gevolgd moeten worden om het hoogste niveau te kunnen behalen binnen het turnen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden
Fijne feedback
"Ik gebruik het turnster platform nu al een aantal weken en ik vind het helemaal geweldig. Mijn mama maakt meestal de filmpjes en foto's. Het punten verdienen gaat goed! Ik ben blij dat ik nu nog meer kan oefenen en dus ook steeds meer kan! Ik vind de feedback ook erg fijn. Ga zo door!"
Review-Beter-Turnen
Clarisse & ouders
 Leuk platform!
"Ik vind het turnster platform erg leuk! Met het platform kan ik veel skills oefenen. Ik kan ook wat moeilijkere elementen een beetje oefenen. Het is ook leuk dat je punten kan scoren en leuke beloningen dan kan aanvragen. Dat motiveert ook. Het is zeker een aanrader. Ik ben er blij mee en ik denk dat jij dat ook zal zijn."
turnster-airtrack-spagaat
Zoë & ouders
Meer zelfvertrouwen
"Om onze dochter meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor de wedstrijd een extra te coachen. In korte tijd veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd!"
Online turnen
Nikki & ouders
turnster-ervaring
Platform-ervaring
Turnster-ervaring
Ervaring-turnster-platform
turnster-platform
Turnster-ervaring-platform

Voorkom dat je aftrek krijgt tijdens wedstrijden en geen nieuwe turnelementen kunt leren!

Black-friday-turnen
€ 497,-
47,-

Turnster Trainingsbundel Black Friday Deal

Je bespaart 90,6% alleen nu tijdens Black Friday - Cyber Monday

Aanbod nog maar even geldig!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden