Turnpassie baan turntrainer

Vacature - bijscholingsmanager 🧑🏼‍💻

Ben jij een aanpakker, sociaal vaardig en lijkt het je leuk om te zorgen dat iedere bijscholing van Beter Turnen vlekkeloos verloopt? 

Ben jij een aanpakker, neem je graag initiatief en ben je communicatief vaardig? Hou je er van om mensen een fijne tijd te geven, en ervoor te zorgen dat ze met een voldaan en goed gevoel terug kijken op hun dag?  Ben je in het bezit van een rijbewijs, en zou je graag in het weekend willen werken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Onze missie

Beter Turnen is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools, begeleiding voor turnsters. Jaarlijks doen honderden turnsters mee aan onze challenges en turntrainingen. Het is onze missie om zoveel mogelijk turnsters te inspireren, motiveren en te laten groeien in de turnsport. Dat doen we o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door turnsters met elkaar te verbinden. We helpen de turnsters naar het volgende level te brengen met hulp van al onze turntrainers die online turntrainingen verzorgen voor onze leden.
docent-bijscholingen-licentiepunten-kngu

Dit ben jij

- Je hebt affiniteit met de turnsport

- Je bent in het bezit van een rijbewijs

- Je bent bereid minimaal 2 weekenddagen per maand voor Beter Turnen op pad te zijn

- Je kan goed met mensen overweg, en houdt er van om mensen in de watten te leggen

Dit heeft Beter Turnen te bieden

Bijscholing-beter-turnen-docent

Het inplannen, promoten en begeleiden van fysieke bijscholingen

Als bijscholingsmanager plan jij in overleg met de docenten bijscholingen door heel het land in. Je regelt de locatie, promoot de scholing en houdt contact met de docent. Tijdens de scholing zelf voorzie je de deelnemers van koffie & thee, beheer je de deelnemerslijst, en ben je op de achtergrond aanwezig voor eventuele vragen van de cursisten en docent. Een keer per maand sluit je aan bij een teamoverleg van Beter Turnen, om je werkzaamheden te bespreken, en om samen te werken.
Bijscholing-beter-turnen-docent

Een goede vergoeding en waardering

Als turntrainer ontvang je een mooie vergoeding van 25 euro per online turntraining van ongeveer 1 uur. Daarnaast ben je natuurlijk uitgenodigd voor de uitdagende teamuitjes van Beter Turnen. Bij een goede samenwerking zijn er meerdere opdrachten mogelijk zoals het ontwikkelen van online bijscholingen of het uitbreiden van de content voor onze leden. Naast de online turntrainingen bieden we ook regelmatig open (offline) turntrainingen waarbij je een rol zou kunnen spelen als turntrainer. Genoeg extra opties dus!

Bijscholing-beter-turnen-docent

Goede begeleiding

Beter Turnen zorgt dat je goed begeleid wordt tijdens je werkzaamheden. We staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen, en mee te kijken met je planning en projecten.
Bijscholing-beter-turnen-docent

Samenwerken met een enthousiast team

Werk samen met een groot team met een passie voor gymsport en leer van andere docenten.
Bijscholing-beter-turnen-docent

Toegang tot Beter Turnen Tools

Trainers binnen het trainersteam van Beter Turnen krijgen toegang tot ons platform dat door meer dan 3500+ gymsporters gebruikt worden. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en oefeningen.

Het trainersteam

Sluit je aan bij het trainersteam?

Heb je er zin in?

Ben jij er klaar voor om het avontuur met ons aan te gaan? Vul dan snel onderstaand formulier in!