Turnpassie baan turntrainer

Vacature - online turndocent🤸‍♀️💻

Ben jij een enthousiaste turntrainer/docent en wil je, vanuit huis, kennis overbrengen aan andere turncoaches?

Kan jij ervan genieten om andere turncoaches te motiveren en te helpen om beter training te leren geven? Maar wil je dat wel doen wanneer het jou uitkomt, vanuit huis en een leuke vergoeding ontvangen? Meld je dan aan als online turndocent bij het Beter Turnen trainersteam!

Onze missie

Beter Turnen is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools, begeleiding voor turnsters en trainers. Jaarlijks nemen honderden turncoaches deel aan onze (online) bijscholingen. Het is onze missie om zoveel mogelijk turncoaches te inspireren, motiveren en te laten groeien in de turnsport. Dat doen we o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door turntrainers met elkaar te verbinden. We helpen de coaches naar het volgende level te brengen met hulp van al onze turntrainers die online bijscholingssessies verzorgen voor onze leden.
docent-bijscholingen-licentiepunten-kngu

Dit ben jij

- Hebt meerdere jaren ervaring met het lesgeven aan één of meerdere gymsport disciplines;

- Hebt bij voorkeur minimaal een niveau 3 licentie of voldoende ervaring;

- Vindt het leuk om via Zoom één of meerdere online scholing/inspiratie sessies te verzorgen;

- Bent enthousiast en weet turntrainers op afstand te motiveren en tips te geven. 

Dit heeft Beter Turnen te bieden

Bijscholing-beter-turnen-docent

Online scholingssessies verzorgen op afstand en wanneer het jou uitkomt

Alle sessies worden online via Zoom gegeven. Samen met jou plannen we diverse data in. Je bepaalt zelf welke dagen en tijden jou het beste uitkomen. En het fijne is, je hoeft er niet eens voor te reizen 😉
Bijscholing-beter-turnen-docent

Een goede vergoeding en waardering

Als turndocent ontvang je een mooie vergoeding van 50 euro per online sessie van ongeveer 1 uur. Daarnaast ben je natuurlijk uitgenodigd voor de uitdagende teamuitjes van Beter Turnen. Bij een goede samenwerking zijn er meerdere opdrachten mogelijk zoals het ontwikkelen van online bijscholingen (e-learnings) of het uitbreiden van content voor onze leden. Naast de online sessies bieden we ook regelmatig open (offline) turntrainingen & scholingen waarbij je een rol zou kunnen spelen als turndocent. Genoeg extra opties dus!

Bijscholing-beter-turnen-docent

Kies de thema's die het beste bij jou passen

Je kunt helemaal zelf kiezen welke sessies je wilt geven. Zo kun je de ene keer een inspiratiesessie voor de handstand geven en de andere keer een sessie over vormspanning. Net wat jij het leukste vindt om de andere turncoaches mee te inspireren.
Bijscholing-beter-turnen-docent

Toegang tot Beter Turnen Tools

Trainers binnen het trainersteam van Beter Turnen krijgen toegang tot ons platform dat door meer dan 3500+ gymsporters gebruikt worden. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten, oefeningen en kun je mee kijken naar andere online turntrainingen. 

Het Beter Turnen Team

Sluit je aan bij het Beter Turnen Team?

Heb je er zin in?

Ben jij er klaar voor om het avontuur met ons aan te gaan? Vul dan snel onderstaand formulier in met je motivatie!