Vacature - online turntrainer 🤸‍♀️💻

Ben jij een enthousiaste turntrainer en wil je, vanuit huis, turnsters helpen beter te leren turnen?

Kan jij ervan genieten om turnster te motiveren en te helpen om beter te leren turnen? Maar wil je dat wel doen wanneer het jou uitkomt, vanuit huis en een leuke vergoeding ontvangen? Meld je dan aan als online turntrainer bij het Beter Turnen trainersteam!

Onze missie

Beter Turnen is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools, begeleiding voor turnsters. Jaarlijks doen honderden turnsters mee aan onze challenges en turntrainingen. Het is onze missie om zoveel mogelijk turnsters te inspireren, motiveren en te laten groeien in de turnsport. Dat doen we o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door turnsters met elkaar te verbinden. We helpen de turnsters naar het volgende level te brengen met hulp van al onze turntrainers die online turntrainingen verzorgen voor onze leden.
docent-bijscholingen-licentiepunten-kngu

Dit ben jij

- Hebt meerdere jaren ervaring met het lesgeven aan één of meerdere gymsport disciplines;

- Hebt bij voorkeur minimaal een niveau 3 licentie of voldoende ervaring;

- Vindt het leuk om via Zoom één of meerdere online turntrainingen te verzorgen;

- Bent enthousiast en weet turnsters op afstand te motiveren en tips te geven. 

Dit heeft Beter Turnen te bieden

Bijscholing-beter-turnen-docent

Online turntrainingen verzorgen op afstand en wanneer het jou uitkomt

Alle turntrainingen worden online via Zoom gegeven. Samen met jou plannen we diverse trainingsdata in. Je bepaalt zelf welke dagen en tijden jou het beste uitkomen. En het fijne is, je hoeft er niet eens voor te reizen of materialen in de zaal op te bouwen 😉
Bijscholing-beter-turnen-docent

Een goede vergoeding en waardering

Als turntrainer ontvang je een mooie vergoeding van 25 euro per online turntraining van ongeveer 1 uur. Daarnaast ben je natuurlijk uitgenodigd voor de uitdagende teamuitjes van Beter Turnen. Bij een goede samenwerking zijn er meerdere opdrachten mogelijk zoals het ontwikkelen van online bijscholingen of het uitbreiden van de content voor onze leden. Naast de online turntrainingen bieden we ook regelmatig open (offline) turntrainingen waarbij je een rol zou kunnen spelen als turntrainer. Genoeg extra opties dus!

Bijscholing-beter-turnen-docent

Kies de trainingsthema's die het beste bij jou passen

Je kunt helemaal zelf kiezen welke trainingen je wilt geven. Zo kun je de ene keer een methodische les voor de handstand geven en de andere keer een les vormspanning. Net wat jij het leukste vindt om de turnsters te leren.
Bijscholing-beter-turnen-docent

Toegang tot Beter Turnen Tools

Trainers binnen het trainersteam van Beter Turnen krijgen toegang tot ons platform dat door meer dan 3500+ gymsporters gebruikt worden. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten, oefeningen en kun je mee kijken naar andere online turntrainingen. 

Het trainersteam

Sluit je aan bij het trainersteam?

Heb je er zin in?

Ben jij er klaar voor om het avontuur met ons aan te gaan? Vul dan snel onderstaand formulier in!