Het Vernieuwde Beter Turnen Doeboek!

Het leukste creatieve turnboek voor turnsters

beter-turnen-doeboek
beter-turnen-doeboek-pagina

Yes!

Dit boek staat vol met leuke spellen, leerzame opdrachten en grappige weetjes over jouw favoriete sport.

Pak het TurnDoeBoek erbij op je vrije zondagmiddag, in de auto op weg naar je turntraining, of 's avonds voor het slapengaan. 

Of je nu in een creatieve bui bent, wilt werken aan je turndoelen, of gewoon even een verhaal wil lezen; het TurnDoeBoek heeft het allemaal.

Het vernieuwde Turndoeboek!

Klaar voor het nieuwe turnseizoen!
"De voorkant is echt mooi, die zou je zo als kleine poster kunnen gebruiken. De kleurplaten zijn makkelijk in te kleuren en super leuk dat het logo erbij zit! Ik vind de spelletjes echt leuk om te doen. Ik heb in het boekje weer mijn doelen bedacht en opgeschreven en ben helemaal klaar voor seizoen 20/21!"
Turnboekje ervaring turnster
Anouk Schuitemaker
Leuke opdrachten!
"Ik vind het boekje van beterturnen heel leuk, vooral in deze tijd om je niet te kunnen vervelen en toch met turnen bezig te zijn! De opdracht waarin je je doelen kan opschrijven vind ik heel mooi om te zien wat een turnster wil bereiken. Verder zijn de kleur opdrachten en de puzzels heel leuk om je te vermaken en ook nog eens je favoriete onderwerp, turnen!"
Turnboekje ervaring turnster
Senza Wieringa
Veel variatie in het boekje!
"Erg leuk boekje voor de turnsters en turners. Een boekje met veel variatie wat het erg leuk maakt. Ik vind het grappig dat je jullie eigen logo kunt kleuren. En een erg goed idee om turnster doelen te laten stellen, dat geeft je extra motivatie. Zo blijf je toch lekker bezig met turnen. Ik vind het een mooi boekje voor in deze tijd."
Turnboekje ervaring turnster
Anthe Leusink

Wat turnsters zeggen...

turnboek beter turnen doeboekje

turnboek beter turnen doeboekje

Ook op het Beter Turnen Platform stonden de turnsters erom te springen om het turnboek te ontvangen
Turnboek bestellen ervaring turnster
Turnboek voor turnsters

Onze missie met het doeboek

Beter Turnen is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools & begeleiding voor turnsters en turntrainers. Maandelijks bezoeken duizenden gymsporters onze website om nieuwe tools en inzichten op te doen op het gebied van turnen.

Het is onze missie om zoveel mogelijk turnsters te laten groeien in de turnsport. Dat doen we o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door turnsters met elkaar te verbinden. Inmiddels is het Beter Turnen Platform en onze turnapp uitgegroeid tot meer dan 2500 leden!

Wij willen turnsters zo veel mogelijk inspireren en motiveren en het leek ons goed om dat op een creatieve manier te doen met dit turndoeboek!

9000+

Volgers

5600+

Deelnemers aan turnchallenges

750+

Turnboekjes besteld

Een leuk creatief boek!
"Het is een heel erg leuk boekje en vooral als je erg veel van turnen houdt. Zo kun je rond deze tijd nog steeds bezig zijn met turnen. Heel erg leuk! Creatief idee!"
Turnboek ervaring turnster
Leilani Brunekreeft
Leuke puzzels!
"Het boekje ziet er overzichtelijk uit! Daarnaast staan er hele leuke puzzels in! Heel erg vermakelijk in deze tijd! Ook leuk want je leert veel nieuwe elementen kennen heel erg leuk dus!"
Turnboek ervaring turnster
Lieke Enting
beter-turnen-doeboek

Doeboek

  • Turnkleurplaat
  • Turnraadsels en puzzels
  • Schrijfopdrachten
  • Spellen
  • Gezonde en lekkere recepten
  • Workouts
  • Challenges
  • Blogs


⭐️ Vernieuwde versie met 40 bladzijden vol turnplezier! 🤸‍♀️ 🤩

⭐️ Binnen 1-3 dagen in huis

⭐️Gratis verzending

doeboek-tablet-turnen

PDF versie

Liever de PDF versie van het boek bestellen, zodat je direct kunt starten met de puzzels, raadsels en spellen? Dat kan natuurlijk ook!