Turnboek: doeboekje voor turnsters

Beter Turnen Doeboekje

Het leukste creatieve turnboek voor turnsters

Turnboek Doeboekje Beter Turnen

Yes!

Eindelijk een turnboek voor turnsters waarmee je je thuis lekker kunt vermaken. In dit turnboekje staan mega leuke turnspellen, kleurplaten en doelenkaarten om mee aan de slag te gaan. Verder kun je je eigen moodboard in elkaar zetten en hebben we een aantal turnraadsels voor je. Sla dit creatieve turndoeboek dus snel open, kies een van de activiteiten en ga onmiddellijk aan de slag. Veel plezier!

Wat andere turnsters zeggen

Klaar voor het nieuwe turnseizoen!
"De voorkant is echt mooi, die zou je zo als kleine poster kunnen gebruiken. De kleurplaten zijn makkelijk in te kleuren en super leuk dat het logo erbij zit! Ik vind de spelletjes echt leuk om te doen. Ik heb in het boekje weer mijn doelen bedacht en opgeschreven en ben helemaal klaar voor seizoen 20/21!"
Turnboekje ervaring turnster
Anouk Schuitemaker
Leuke opdrachten!
"Ik vind het boekje van beterturnen heel leuk, vooral in deze tijd om je niet te kunnen vervelen en toch met turnen bezig te zijn! De opdracht waarin je je doelen kan opschrijven vind ik heel mooi om te zien wat een turnster wil bereiken. Verder zijn de kleur opdrachten en de puzzels heel leuk om je te vermaken en ook nog eens je favoriete onderwerp, turnen!"
Turnboekje ervaring turnster
Senza Wieringa
Veel variatie in het boekje!
"Erg leuk boekje voor de turnsters en turners. Een boekje met veel variatie wat het erg leuk maakt. Ik vind het grappig dat je jullie eigen logo kunt kleuren. En een erg goed idee om turnster doelen te laten stellen, dat geeft je extra motivatie. Zo blijf je toch lekker bezig met turnen. Ik vind het een mooi boekje voor in deze tijd."
Turnboekje ervaring turnster
Anthe Leusink

turnboek beter turnen doeboekje

turnboek beter turnen doeboekje

Ook op het Beter Turnen Platform stonden de turnsters erom te springen om het turnboekje te ontvangen
Turnboek bestellen ervaring turnster
Turnboek voor turnsters

Onze missie met het doeboek

Beter Turnen is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools & begeleiding voor turnsters en turntrainers. Maandelijks bezoeken duizenden gymsporters onze website om nieuwe tools en inzichten op te doen op het gebied van turnen.

Het is onze missie om zoveel mogelijk turnsters te laten groeien in de turnsport. Dat doen we o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door turnsters met elkaar te verbinden. Inmiddels is het Beter Turnen Platform en onze turnapp uitgegroeid tot meer dan 2500 leden!

Wij willen turnsters zo veel mogelijk inspireren en motiveren en het leek ons goed om dat op een creatieve manier te doen met dit turndoeboek!

9000+

Volgers

5600+

Deelnemers aan turnchallenges

750+

Turnboekjes besteld

Een leuk creatief boekje!
"Het is een heel erg leuk boekje en vooral als je erg veel van turnen houdt. Zo kun je rond deze tijd nog steeds bezig zijn met turnen. Heel erg leuk! Creatief idee!"
Turnboek ervaring turnster
Leilani Brunekreeft
Leuke puzzels!
"Het boekje ziet er overzichtelijk uit! Daarnaast staan er hele leuke puzzels in! Heel erg vermakelijk in deze tijd! Ook leuk want je leert veel nieuwe elementen kennen heel erg leuk dus!"
Turnboek ervaring turnster
Lieke Enting
Doeboekje-kopen

PDF versie

Helaas zijn alle doeboekjes verkocht en worden niet meer bijgemaakt. Maar niet getreurd! Je kunt hier de PDF-versie bestellen (en is nog goedkoper ook 😉), zodat je direct kunt starten met de puzzels, raadsels en spellen!
Doeboekje-kopen

Doeboekje

  • Turnkleurplaten
  • Turnraadsels en puzzels
  • Schrijfopdrachten
  • Spellen