Online Turntrainingen

Verbeter je turnskills tijdens de online turntrainingen van Beter Turnen, gegeven door turncoaches en topsporters.

Online-turntraining
Flikflak-open-turntrainingen

Extra trainen

Gewoon naast je eigen turntrainingen!
Flikflak-open-turntrainingen

Vanuit huis

Via Zoom

Flikflak-open-turntrainingen

Krijg extra turntips

En ga extra snel vooruit met turnen!
Online-turntrainingen

Extra turnen vanuit huis

Verbeter je turnskills tijdens de online turntrainingen van Beter Turnen! Tijdens de trainingen geven we je handige tips en oefeningen om sterker en leniger te worden, en meer vormspanning te krijgen. Door de trainingen leer je netter te turnen, krijg je meer zelfvertrouwen en leer je extra snel nieuwe turnelementen.
Team Beter Turnen

Turntrainingen gegeven door turnexperts + topsporters

De turncoaches van Beter Turnen hebben jarenlang ervaring met het geven van turntrainingen. Zowel in de turnzaal als online. Daarnaast nodigen we regelmatig topcoaches & topsporters uit om een turntraining te verzorgen. Grote kans dus dat je een keer samen met je favoriete turn(st)er kunt trainen! We hebben inmiddels honderden turnsters gemotiveerd om thuis extra te turnen.


  • Geschikt voor alle niveaus
  • Ga extra snel vooruit met turnen

Ervaringen van turnsters & ouders

"Wat heeft onze dochter vandaag een hoop tips gehad tijdens haar turntraining. Goed om te zien dat er zo goed op de basishoudingen wordt gelet. Zeker een aanrader voor elke turnster die haar doelen wil behalen."
Karin Meerwijk - turnster Kaily

"Afgelopen zondag heeft mijn dochter een training gevolgd. Dit was echt top!! Zeker een aanrader voor als je de puntjes op de i wil zetten of net iets meer zekerheid en zelfvertrouwen wil krijgen. Ze heeft veel aandacht gekregen en veel bruikbare aanwijzingen. Wij zijn erg enthousiast!"

Ilmy Neervoort - turnster Jayda
"Mijn dochter heeft tijdens de extra training veel tips gehad, echt de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Alles in een hele vriendelijke professionele sfeer. Het gaf haar zelfvertrouwen en rust! Naderhand kreeg zij de belangrijkste tips mee op papier en ook nog een aantal filmpjes via de app. Wat een service."
Ouders turnster Julia
"Mijn dochter heeft voor de tweede keer een turntraining gehad van Beter Turnen. Ze heeft er weer van genoten en er super veel van geleerd. Ze mocht haar eigen doelen opstellen, en waar mogelijk hebben ze daar aan gewerkt. Beter Turnen let heel goed op de techniek en geeft directe feedback waar nodig. Ze groeit hierdoor en komt steeds een stap verder."
Nienke Dufrenne - ouder Jules

"Onze dochter heeft super veel geleerd tijdens de extra turnles. Ze heeft hele goede tips gehad!! Super gewoon!!"

Ruby Berben - turnster Dylana  
Prive-turntraining-ervaring
"Mijn dochter heeft ontzettend genoten van de trainingen. Betrouwbaar, vriendelijk, geduldig, professioneel en met humor zijn steekwoorden die heel goed passen bij de lessen die gegeven worden. Doordat er met deeloefeningen en met basistechnieken gewerkt wordt, krijg je de gelegenheid om fout- of nog niet aangeleerde elementen te verbeteren of aan te leren. Bij mijn dochter zorgde dit echt voor doorbraakjes! Mijn dochter is heel blij met Beter Turnen en wij ook. We gaan zeker vaker gebruik maken van de trainingen."
Ouders turnster Loulou
"Afgelopen zondag had mijn dochter, redelijk angstig om te falen, een turnwedstrijd. Om haar wat meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor deze wedstrijd een training te geven. Sowieso had ze hier super zin in en het was ook echt heel erg leuk. De trainers zijn duidelijk, vriendelijk, stimulerend, geduldig en zeker professioneel. In een korte training veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd, waar ze de geleerde verbeteringen meteen in praktijk heeft gebracht."
Marloes van Zon - turnster Nikki

Wat kost het om deel te nemen?

Online-turntraining-turnster

Ticket regulier

Deelnemen aan een online turntraining kost 5 euro per keer.


Bekijk de trainingsdata hieronder om jezelf voor een training aan te melden.
Turnster-platform-lid

Turnster Platform lid

Ben je als turnster lid van het Turnster Platform? Dan kun je gratis deelnemen aan alle online turntrainingen! Je hoeft je alleen even voor de training aan te melden 😃 Daarnaast kun je altijd alle turntrainingen terugkijken als lid.


Nog geen lid? Klik op de button voor meer info ⤵

Trainingsdata

online-turntraining-martine-4

Turntraining 10-04-2022

Datum: zondag 10 april
Tijd: 16:00-17:00
Waar: online via Zoom
Gegeven door: Martine Viergever
Thema: Gymnastisch, basis acrobatisch & kracht

Benieuwd welke online turntrainingen er allemaal zijn geweest?