Open Turntrainingen

Verbeter je turnskills tijdens de open turntrainingen van Beter Turnen!

Flikflak-open-turntrainingen

Extra trainen

Gewoon naast je eigen turntrainingen!
Flikflak-open-turntrainingen

In een grote turnhal

Met valkuil!
Flikflak-open-turntrainingen

Krijg extra turntips

En ga extra snel vooruit met turnen!
Open turntraining trainers

Vrij turnen

Verbeter je turnskills tijdens de open turntrainingen van Beter Turnen! Tijdens de turntraining mag je helemaal zelf kiezen welke toestellen je wil doen en wat je wil trainen. Er zijn meerdere trainers aanwezig die rondlopen om je te helpen en geven handige tips zodat jij extra snel nieuwe turnelementen leert en optimaal voorbereid bent voor de volgende turnwedstrijd!

Ervaringen van turnsters & ouders

"Wat heeft onze dochter vandaag een hoop tips gehad tijdens haar turntraining. Goed om te zien dat er zo goed op de basishoudingen word gelet. Zeker een aanrader voor elke turnster die haar doelen wilt behalen."
Karin Meerwijk - turnster Kaily

"Afgelopen zondag heeft mijn dochter een training gevolgd. Dit was echt top!! Zeker een aanrader voor als je de puntjes op de i wil zetten of net iets meer zekerheid en zelfvertrouwen. Ze heeft in de 2 uur training veel aandacht gekregen en veel bruikbare aanwijzingen. Wij zijn erg enthousiast!"

Ilmy Neervoort - turnster Jayda
"Mijn dochter heeft tijdens de extra training veel tips gehad, echt de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Alles in een hele vriendelijke professionele sfeer. Het gaf haar zelfvertrouwen en rust! Naderhand kreeg zij de belangrijkste tips mee op papier en ook nog een aantal filmpjes via de app. Wat een service."
Ouders turnster Julia
Prive-turntraining-ervaring
"Mijn dochter heeft voor de tweede keer een turntraining gehad van Beter Turnen. Ze heeft er weer van genoten en er super veel van geleerd. Ze mocht haar eigen doelen opstellen, en waar mogelijk hebben ze daar aan gewerkt. Beter Turnen let heel goed op de techniek en geeft directe feedback waar nodig. Ze groeit hierdoor en komt steeds een stap verder."
Nienke Dufrenne - ouder Jules

"Onze dochter heeft super veel geleerd tijdens de 2-uur extra turnles. Ze heeft hele goede tips gehad!! Super gewoon!!"

Ruby Berben - turnster Dylana  

Wat kost het om deel te nemen?

turnniveau-verhogen

Ticket regulier

Deelnemen aan een open turntraining kost 7,50 per turn(st)er voor een training van 2 uur. 


Bekijk de trainingsdata hieronder om jezelf voor een training aan te melden.
Turnster-platform-lid

Turnster Platform lid

Ben je als turnster lid van het Turnster Platform? Dan kun je gratis deelnemen aan alle open turntrainingen! Je hoeft je alleen even voor de training aan te melden. 😁


Nog geen lid? Klik op de button voor meer info ⤵
Beter-turnen-premium

Premium lid

Ben je als turntrainer Premium lid van het Trainers Platform? Dan kun je drie turn(st)ers van je vereniging gratis meenemen!


Nog geen lid? Klik op de button voor meer info ⤵

Trainingsdata

Ervaring-open-turntraining
"Mijn dochter heeft ontzettend genoten van de trainingen. Betrouwbaar, vriendelijk, geduldig, professioneel en met humor zijn steekwoorden die heel goed passen bij de lessen die gegeven worden. Doordat er met deeloefeningen en met basistechnieken gewerkt wordt, krijg je de gelegenheid om fout- of nog niet aangeleerde elementen te verbeteren of aan te leren. Bij mijn dochter zorgde dit echt voor doorbraakjes! Mijn dochter is heel blij met Beter Turnen en wij ook. We gaan zeker vaker gebruik maken van de trainingen."
Ouders turnster Loulou
"Afgelopen zondag had mijn dochter, redelijk angstig om te falen, een turnwedstrijd. Om haar wat meer zelfvertrouwen te geven, hebben we Beter Turnen gevraagd om haar voor deze wedstrijd een training te geven. Sowieso had ze hier super zin in en het was ook echt heel erg leuk. De trainers zijn duidelijk, vriendelijk, stimulerend, geduldig en zeker professioneel. In een korte twee uur veel geleerd en vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd, waar ze de geleerde verbeteringen meteen in praktijk heeft gebracht."
Marloes van Zon - turnster Nikki