Turnen in Culemborg

Wil jij graag weten wat turnen allemaal inhoudt en zou je een proefles willen volgen in je eigen woonplaats? Kijk hier voor de clubs die turnen aanbieden in de gemeente Culemborg![caption id="" align="alignnone" width="1170"]turnen-in-culemborg Turnen[/caption]

Sportbalans Culemborg

 De turnsters bij Sport Balans trainen tussen de 4 en 11 uur per week in de turnhal in Culemborg. Het turnen wordt op allerlei verschillende niveaus (divisie 1 t/m 6) aangeboden.Net als bij alles sporten binnen de vereniging staat plezier tijdens de lessen voorop! Verder vinden we het bij alle selectiegroepen belangrijk dat de turnsters het maximale uit zichzelf naar boven halen.Onder leiding van de gecertificeerde trainsters leren de meiden hun grenzen te verleggen en zichzelf steeds te verbeteren in het turnen.Naast de rayon- en regiovoorwedstrijden, is het ook elk jaar weer mogelijk om door te stromen naar de Regiofinales, Districtfinales en landelijke wedstrijden die uiteindelijk leiden naar het Nederlands Kampioenschap!

Direct starten met thuis turnen in Culemborg?

Start dan met de gratis 7-daagse Spagaat Challenge van Beter Turnen. Misschien kan je bij je nieuwe turnvereniging direct starten omdat je extra lenig bent!

Artikelen in Turnen in Culemborg