Woon jij in de gemeente Doetinchem en wil je graag op turnen? Dat kan bij de onderstaande verenigingen! [caption id="" align="alignnone" width="1170"]turnen-in-doetinchem Turnen[/caption]

IJGV IJzevoorde

De bloeiende gym- en turnvereniging IJGV is bekend en populier tot in de verre omstreken. Bij IJGV kun je naar hartenlust turnen. Naast de recreatieve turnlessen heeft IJGV ook een turnselectie. De meiden uit de selectie trainen tot wel 3x per week en doen mee aan regionale turnwedstrijden. Plezier staat hoog in het vaandel bij de club. Gratis en vrijblijvend een proefles volgen is voor iedereen mogelijk.

 Tempora Gaanderen

In Gaanderen kun je wekelijks 1 of 2 uur turnen bij de gymzaal van sporthal de Pol. Meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom in de turnlessen. Tempora heeft binnen haar club een grote en talentvolle turnselectie. Daarnaast heeft onze club ook een preselectie. Meisjes die tijdens de gymlessen opvallen qua turnvaardigheid, worden uitgenodigd voor een van deze selecties.

Bomgardjes Wehl

Gym- en turnvereniging “de Bomgardjes” is er voor iedereen die actief bezig wil zijn met gymen en/of turnen. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, voor (vrijwel) iedereen is er aanbod in lessen bij ons. De groepen zijn gemaakt op basis van leeftijd en op basis van vaardigheden. De vereniging bestaat sinds 1968, oftewel ruim 50 jaar! Vanaf 8 jaar zijn er, naast de basisturngroepen, selectiegroepen die turnen op wedstrijdniveau. Er zijn twee verschillende groepen. De A selectie en de B-selectie. De leden van de Bomgardjes komen momenteel uit in 3e tot en met 6e divisie. De professionele leiding deelt de leden in voor het passende niveau. In de hiervoor bestemde lessen wordt op dit niveau getraind ter voorbereiding van de wedstrijden.

Ypsilon Doetinchem

In de Sazahal op sportpark Zuid in Doetinchem kan er geturnd worden bij Ypsilon. Ook hier is er zowel recreatief als selectie aanbod en kan ieder op eigen niveau turnen.

Direct starten met thuis turnen in Doetinchem?

Start dan met de gratis 7-daagse Spagaat Challenge van Beter Turnen. Meer dan 1000 turnsters in heel Nederland en België hebben al deelgenomen aan de challenge.

Artikelen in Turnen in Doetinchem