Op zoek naar een nieuwe sport, en zou je wel graag willen gaan turnen in Arnhem? Dat snappen wij wel want turnen is natuurlijk een geweldige sport. Lees dan snel verder waar je in de buurt kunt gaan turnen![caption id="" align="alignnone" width="967"]turnen-in-arnhem Turnen[/caption]ACGVACGV is te vinden in alle wijken van Arnhem, van Presikhaaf tot de Laar West en van midden in de stad tot in de Hoogkamp.De vereniging is actief op allerlei niveaus, recreatief turnen voor meisjes en jongens en 4de t/m 6de divisie selectie turnen voor meisjes.  De selectie dames scoren mooie resultaten op de wedstrijden die zij bezoeken en doen dit met veel plezier.Gymnastic Center ArnhemMet veel plezier wordt door Gymnastics Center Arnhem op hoog niveau turnen aangeboden op districts en nationaal niveau. Gymnastic Center Arnhem biedt trainingen voor turnsters die op landelijk niveau turnen. Dat is de N1 tot en met de N4 oefenstof en de 1e tot en met de 3e divisie.Ook bieden ze trainingen voor turnsters die op regionaal niveau turnen. Dat is de D1 en D2 oefenstof en de 4e en 5e divisie.Daarnaast hebben ze een recreatieve groep van vaak oud-wedstrijd turners en turnsters.Gym en Turnen Arnhem

Altijd al willen turnen en op zoek naar een leuke club?

Dan ben je bij Gym en Turnen Arnhem aan het juiste adres! Bijna elke dag van de week geven wij wel ergens in Arnhem of Velp turnles aan kinderen in de basisschool leeftijd.De lessen beginnen altijd met een (speelse) warming-up. Daarna ga je met verschillende onderdelen aan de slag met de basiselementen van het turnen; koprollen, handstanden, radslagen, salto’s en nog veel meer!Ook leer je uitdagingen aangaan, elkaar helpen en kun je aan wedstrijden meedoen zoals onze jaarlijkse springwedstrijd en onderlinge wedstrijd.

Direct starten met thuis turnen in Arnhem?

Start dan met de gratis 7-daagse Spagaat Challenge van Beter Turnen. Ben je meteen extra lenig voordat je aan de slag gaat bij je nieuwe turnvereniging!

Artikelen in Turnen in Arnhem