Ben je op zoek naar waar je kunt turnen in Tiel? Er zijn verschillende turnverenigingen waar je terecht kunt als je staat te springen om te turnen. In dit artikel hebben we de turnverenigingen in Tiel voor je op een rijtje gezet. Binnen het turnen zijn er veel gymvereniging die wachtlijsten hebben. Daar moet je je van ten voren inschrijven. En kun je pas terecht wanneer er andere turnsters stoppen met turnen. We hebben daarom in dit artikel ook beschreven welke turnverenigingen momenteel geen wachtlijst hebben. Zo weet je meteen waar je het beste terecht kunt. En direct kunt starten met turnen! Succes bij je nieuwe turnvereniging![caption id="" align="alignnone" width="863"]Turnen-in-tiel-turnvereniging Turnen[/caption]

Turnen in Tiel

TGV Hellas

De grootste vereniging in Tiel is TGV Hellas.

Adres TGV Hellas

Hilversumstraat, 4001 JA, Tiel

Gymvereniging Lingia Wadenoijen

Een andere optie is om te gaan turnen bij G.V. Lingia. G.V. Lingia ligt aan de rand van Tiel. Zeker wanneer je in de wijk Passewaaij woont is deze vereniging dicht in de buurt. De gymclub hecht veel waarde aan turnen met plezier. Ze vinden het namelijk prachtig om turnsters te zien stralen als ze iets hebben geleerd in de turnlessen. Ze zien dat een turnsters daar een hoop zelfvertrouwen van krijgt.De recreatieve groepen turnen één keer één uur per week. G.V. Lingia heeft een turnselectie waar je terecht kunt vanaf 6 jaar. De selectiegroepen hebben twee trainingen per week. Je kunt bij Lingia bij de recreatiegroep twee keer vrijblijvend meedoen om te kijken of het turnen bij je past. En bij de selectie kun je zelfs drie lessen vrijblijvend turnen. Ze hebben momenteel geen wachtlijst dus je kunt er direct terecht.

Adres G.V. Lingia:

Gymzaal WadenoijenJonkheer A.W. van BorsselestraatWadenoijen (aangrenzend aan Tiel)

Direct starten met thuis turnen in Tiel?

Wil je direct thuis starten met turnen. En zorgen dat je optimaal voorbereid bent voordat je bij de turnvereniging aan de slag gaat? Start dan met de gratis 7-daagse Spagaat Challenge van Beter Turnen.

Artikelen in Turnen in Tiel