sparkle-dream

Sparkle & Dream

Over Sparkle & Dream

Sparkle & Dream is een Nederlands bedrijf gevestigd in Vught. Het turnpakjes merk is opgericht door nationaal turnster Sandy Langstraat. Met de passie en liefde die Sandy voor het vak heeft kan zij zich goed inleven in de doelgroep. Dat maakt dat de turnpakjes van Sparkle & Dream met oog voor detail worden gemaakt en lekker zitten bij jonge turnsters. 

Sparkle & Dream: turnpakjes voor training, demonstraties én wedstrijden

Zoek je een turnpakje voor tijdens het trainen, een wedstrijd of een demonstratie? Vaak komt het voor dat je voor wedstrijden en demonstraties andere turnpakjes nodig hebt dan voor tijdens de training. Dit kan al snel in prijs oplopen. Gelukkig heeft Sparkle & Dream een uitgebreid turnpakjes assortiment met prijsvriendelijke turnpakjes die je zowel voor normale training kunt gebruiken evenals demonstraties en wedstrijden. Doordat de modellen van zacht lycra zijn gemaakt en korte mouwtjes hebben zijn de turnpakjes van Sparkle & Dream perfect voor het uitvoeren van een vloeroefening. Dit zijn de voordelen per turnpakje van Sparkle & Dream:

 

Turnpakje zonder mouwen

  1. Verkoelend
  2. Goedkoper 
  3. Je hebt geen last van franjes 
  4. Ruimte voor het vrij bewegen van je armen 
  5. De meest gekozen optie voor trainingen

Turnpakje met (driekwart) mouwen

  1. Dit turnpakje is een stuk warmer
  2. Oksels zijn bedekt 
  3. Je hebt bij driekwart mouwen geen last van lusjes die in de weg zitten
  4. De meest gekozen optie voor wedstrijden

 

Kwalitatieve turnpakjes van Sparkle & Dream

Turnpakjes kunnen van verschillende soorten stoffen worden gemaakt. Maar verschillen onderling sterk in kwaliteit. Iedere stof heeft namelijk andere eigenschappen, dit is belangrijk voor de duurzaamheid van het turnpakje. Bij Sparkle & Dream letten ze daarom extra goed op de stoffen die worden gebruikt voor het maken van de turnpakjes. Ieder pakje bij Sparkle & Dream is gemaakt van lycra. Dit is een duurzame stof die niet snel vormen van slijtage of pilling zal laten zien. Wil je een turnpakje dat niet alleen mooi is maar ook lang meegaat? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken bij Sparkle & Dream. 

 

Sparkle & Dream: uitgebreid assortiment

Naast dat Sparkle & Dream een uitgebreid assortiment van turnpakjes op de website beschikbaar stelt heeft het merk ook nog andere accessoires die zij aanbieden. Hier een kleine greep uit het assortiment. Denk aan turnbroekjes, sportkleding zoals t-shirts en truien, scrunchies, sporttassen en sporttape. Om die reden ben je bij Sparkle & Dream altijd aan het juiste 

Reactie plaatsen