Zou je graag een salto, handstand of flickflack willen leren, kortom: wil je op turnen? Hier kan het in Barneveld! We laten je in dit artikel precies zien waar je kunt gaan turnen in Barneveld.[caption id="" align="alignnone" width="334"]turnen-in-barneveld Turnen aan de brug[/caption]

SSS Voorthuizen

S.S.S. is de gymvereniging van Voorthuizen en omstreken. Bij S.S.S. staat bewegen centraal voor jong & oud. Bewegen is gezond en goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Binnen de gymvereniging streven zij naar persoonlijke doelen, welke op een ontspannen maar uitdagende manier haalbaar zijn. Naast de sportieve gebeurtenissen is er ruimte voor ontmoeting en contact.Voor de selectiegroep worden talentvolle leden geselecteerd uit de wedstrijdgroep. Wanneer je in de selectie zit, kom je uit voor de vereniging in de 4e of 5e divisie en is het verplicht om mee te doen aan wedstrijden.

Doves:

De grootste afdeling bij  gv Doves is de gymnastiekafdeling. Deze bestaat uit recreatieve groepen voor alle leeftijden voor zowel jongens als meisjes en selectiegroepen voor meisjes.Binnen deze lessen is het allerbelangrijkste dat de kinderen genieten van de turnsport.Op een verantwoorde manier bezig zijn met turnen, met oog voor het lichaam, de gezondheid van de kinderen; maar ook in pedagogisch opzicht, het zijn en blijven kinderen!Het uitgangspunt van Doves: Elk kind moet zich thuis voelen en zichzelf belangrijk voelen in elke les.

Dynamique

 Het motto van turnvereniging Dynamique: Turnen met Plezier! Bij deze vereniging kunnen meisjes vanaf 5 jaar 1 uur per week komen turnen.Ook is er een turnselectie die extra uren maakt. Voor de turnselectie moet je meestal geselecteerd worden om met de trainingen mee te kunnen doen.

Direct starten met thuis turnen in Barneveld?

Start dan met de gratis 7-daagse Spagaat Challenge van Beter Turnen. De spagaat is namelijk een belangrijk turnelement om te kunnen. Wanneer je de spagaat al kunt kun je andere turnelementen extra snel leren bij je nieuwe turnvereniging.

Artikelen in Turnen in Barneveld