Een nieuwe ledenadministratie voor je gymnastiekvereniging; wat kies je?
23 januari 2021 
3 min. leestijd

Een nieuwe ledenadministratie voor je gymnastiekvereniging; wat kies je?

Tot afgelopen jaar was ledenadministratie systeem ‘Digimembers‘ dé partner van de KNGU. Hierdoor ook het meest gebruikte systeem binnen alle gymnastiekvereniging in Nederland. Dit jaar komt hier verandering in. De KNGU heeft twee nieuwe ledenadministratie systemen als partner aangewezen. AllUnited en ClubAssistent zijn deze samenwerking met de KNGU aan gegaan. In deze blog vertellen we je alles over het aanbod van AllUnited!

beterturnen-allunited-ledenadministratie

Waarom een nieuw ledenadministratie systeem?

In 2018 is uit een onderzoek onder gymnastiekvereniging gebleken dat clubs toe zijn aan meer keuzevrijheid. En graag meer toegang willen tot modernere toepassingen voor de ledenadministratie. Aangezien Digimembers als systeem niet verder wordt door ontwikkeld, kon niet aan dit verzoek van clubs worden voldaan.

De KNGU heeft daarom samen met Digimembers besloten de samenwerking te beëindigen per 1 april 2021 ( geen grapje 😉 ) Onze bond is vervolgens op zoek gegaan naar twee nieuwe samenwerkingspartners, te weten AllUnited en Club-assistent.

Wat kost een nieuw ledenadministratie systeem?

Het basispakket van zowel AllUnited als Club-assistent is gratis voor leden van KNGU. Mocht je binnen het gekozen ledenadministratie systeem aanvullingen willen, dan zij de kosten hiervan voor de vereniging zelf. De facturen hiervoor lopen via het ledenadministratie systeem.

Alles over AllUnited

Eerst gaan we je alles vertellen over de ledenadministratie van AllUnited. En wie kan dit nu beter dan Rolf de Blanken, verenigingsadviseur Gymnastiek binnen AllUnited. Bekijk deze video:

Een kijkje nemen in het ledenadministratie systeem

Wat is er nu fijner, dan alvast duidelijk hebben hoe het systeem werkt. Zodat je ook weet waar je als club aan begint. Kan ik overweg met de deze methode, is het goed te doen? AllUnited nam hiervoor een demo op, zodat je een goede eerste indruk krijgt van wat zij voor jou als club kunnen betekenen.
Natuurlijk is het nóg fijner om het systeem echt zelf te ervaren. Ook dit kan. Bij AllUnited kun je een demo aanvragen en op deze manier fysiek testen hoe het systeem werkt.

Alle tools van AllUnited op een rijtje

 • Relatie administratie: Alle leden, vrijwilligers, trainers, sponsoren en relaties in één online bestand
 • Financiële administratie:Een volledig financiële administratie inclusief boekhouding.
 • Lessenplanning: Plan lessen in op verschillende locaties en werk met wachtlijsten en proeflessen
 • Dienstenplanner: Maak (bar)roosters, laat vrijwilligers zichzelf indelen en stuur reminders.
 • Geïntegreerde website: Moderne clubwebsite geïntegreerd met de administratie
 • ClubApp: Een applicatie die dichter bij de gebruiker staat en het clubgevoel versterkt
 • Digitale nieuwsbrieven: Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld
 • Club casting: De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis en de kleedkamers
 • CMR: Leg alle uitgaande communicatie vanuit jouw administratie per relatie vast
 • Rapportage tool: De uitgebreide rapportage tool zorgt voor inzicht en overzicht.
 • Automatische berichtgeving: Het systeem stuurt automatisch berichten uit.
 • Functies en commisies: Beheer je commissies, bestuur en alle andere vrijwilligers
 • Events: Organiseer events of workshops inclusief iDeal betalingen
 • Beoordelen: Beoordeel lessen, prestaties, teams, lessen, oefeningen en meer
 • Digitale presentatie: Houdt de presentie digitaal bij van de lesgroepen of de individuele sporters
 • Reserveren: Reserveringssysteem geïntegreerd met de website en de ClubApp.

 

ledenadministratie

Samenwerking AllUnited en Beter Turnen

Om gymnastiekvereniging in heel Nederland nog meer te kunnen bieden, is AllUnited een samenwerking aangegaan met Beter Turnen. Beter Turnen staat voor kwaliteit. Het bedrijf groeit hard en wil zich nog verder gaan professionaliseren en ontwikkelen. Samen staan we sterker. Met de KNGU, AllUnited en aangesloten clubs zullen we gaan bouwen aan nieuwe leerlijnen voor jong en oud van elk niveau.

Met een AllUnited lidmaatschap krijg je toegang tot deze unieke kwalitatieve gym community. In jouw eigen Beter Turnen App kan je video’s bekijken om je trainingen beter en leuker te maken. Je kunt kiezen uit een plus of premium pakket.

Werken met AllUnited gaf clubs en vrijwilligers al ongekende mogelijkheden. En nu met de partnership tussen Beter Turnen en AllUnited komen er veel extra voordelen bij voor clubs en trainers die AllUnited kiezen als vervanging van DigiMembers.

Tijdelijke korting voor AllUnited clubs bij Beter Turnen

Clubs aangesloten bij AllUnited krijgen maar liefst 50% korting bij Beter Turnen. Met onze unieke samenwerking krijgen AllUnited clubs dus zeer voordelig toegang tot meer dan 2500 video’s en talrijke e-learnings waarmee (onbeperkt) licentiepunten kunnen worden behaald.
Daarnaast gaan we samen met AllUnited in de toekomst kijken hoe onze oplossingen elkaar kunnen versterken.
Met AllUnited & Beter Turnen samen, heb je als gymclub alle tools tot je beschikking om je club optimaal te laten groeien!
Op deze pagina kun je als AllUnited club je platformaccount aanvragen.
allunited-samenwerking

Tot slot

Ben je geïnteresseerd geraak in AllUnited óf wil je gewoon nog meer weten? Lees dan verder op de website van AllUnited, om een nog completer beeld te krijgen.
Over de schrijver
Mijn naam is Jojanneke Radstake. Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor de turnsport heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen, van peutergym tot selectieturnen. In opdracht van Beter Turnen heb ik de grondvormen van bewegen bij kleutergym met korte filmpjes in kaart gebracht en verzorg ik de bijscholing Kleutergym.
Reactie plaatsen