12springs

Welke producten levert 12SPRINGS?

Over 12SPRINGS trampolines

Wanneer je op zoek bent naar trampolines en airtracks ben je bij 12SPRINGS trampolines aan het juiste adres. Deze Nederlandse leverancier levert trampolines en airtracks van topkwaliteit door heel Nederland. Het Nederlandse bedrijf heeft als missie ‘jump & fun’ en wil daarmee een lach op het gezicht van iedere klant toveren die meer uit zijn sprongen wilt halen. Dat realiseren zij door het leveren van uitstekende klantenservice, snelle bevoorrading en transport en natuurlijk; door het leveren van hoogwaardige trampolines en airtracks. 

 

12SPRINGS: service op maat

Bij 12SPRINGS trampolines kun je altijd service op maat verwachten. Zo denken de experts van 12SPRINGS altijd met je mee en geven zij advies op maat. Dat blijkt uit de vele reviews die over het bedrijf en de airtracks op internet te vinden zijn, hieronder een voorbeeld: “Als sportprofessional denken ze goed mee in de verwachtingen die je hebt. Door het meedenken zorgen ze voor een perfecte aansluiting van materialen op de wensen. Ook bij eventueel ideeën voor nieuwe implementaties van producten of ontwerpen van productideeën.”

 Naast de verschillende soorten airtracks die je bij 12SPRINGS op de website kunt vinden hebben zij ook nog een uitgebreid assortiment met andere onderdelen en accessoires. Bij 12SPRINGS ben je er van verzekerd dat je altijd vindt waar je naar op zoek bent.

 

Dít zijn de airtracks van 12SPRINGS trampolines

Over de kwaliteit van 12SPRINGS’ airtracks raken klanten niet uitgepraat. Dat komt omdat 12SPRINGS trampolines kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer je op internet zoekt naar reviews over de airtracks van het bedrijf kom je alleen maar lovende kritiek tegen. Zo zijn turncoaches tevreden over de kwaliteit van de lichte airtracks “12SPRINGS heeft degelijke en lichte producten waarmee je als coach heel veel oefensituaties bouwt!” en is volgens veel klanten de prijs/kwaliteit verhouding die 12SPRINGS biedt perfect: “Na uitgebreid zoeken naar een goede airtrack, is voor ons de keuze op een airtrack van 12springs gevallen vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit is hoog, stevig materiaal, en de vering is uitstekend.” 

 Dat is precies waarom 12SPRINGS trampolines maar wel liefst een 9,7 scoort volgens al haar klanten. 

 Een uitgebreid assortiment bij 12SPRINGS 

Wil je naast een kwalitatieve airtrack van 12SPRINGS ook uitstekende klantenservice, snelle levering en experts die altijd met je meedenken over de mogelijkheden? Bekijk dan eens het airtrack aanbod op de website.

 

 


Reactie plaatsen