jbairtrack

JB-airtrack

Over JB-Airtrack

JB Airtrack is de grootste producent en leverancier van airtrack matten in heel Nederland. Zij leveren onder andere unieke en opblaasbare airtracks in heel Europa. Het bedrijf focust zich specifiek op de veiligheid en kwaliteit van hun airtracks. Dat maakt de airtracks perfect geschikt voor turners, gymnasten en vechtsporters, van jong tot oud. 

 

De voordelen van JB-Airtrack

Wanneer je meer uit je training wilt halen of graag thuis wilt blijven doortrainen dan ben je bij JB-Airtrack aan het juiste adres. Dit zijn de voordelen van JB-airtrack:

 

  1. Snelle en gratis levering
  2. Vriendelijke klantservice 
  3. Top kwaliteit airtracks
  4. Gratis transporttas, drukmeter én hoge druk blower bij je levering
  5. Tweejarige garantie op airtracks

 

De vering van JB-Airtrack matten

Het belangrijkste aan de airtrack is de hoeveelheid lucht die er in kan worden gepompt. Deze bepaalt namelijk de vering van de airtrack. De airtracks van JB-Airtrack kun je handmatig aanpassen, geheel naar jouw trainingsdoel. Voor beginnende atleten kan het namelijk prettig zijn om te beginnen met een lagere druk zodat nieuwe oefeningen eenvoudiger aan te leren zijn. Naar verloop van tijd kun je druk in de airtrack van JB-Airtrack opbouwen. Een ander voordeel van de sterke vering in de airtracks van JB-Airtrack is dat je als sporter meer energie bespaart. Dat komt omdat je door de vering minder energie hoeft te steken in de volledige aanloop die vaak nodig is om een moeilijk element te kunnen voltooien. Doordat je met de airtrack van JB-Airtrack een perfecte vering hebt kun je daarom meer focus leggen op de techniek én kun je meer herhalingen doen. 

 

JB-Airtrack: betrouwbaar en veilig

Bij JB-Airtrack worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en veiligheid van de airtracks. Om deze te kunnen waarborgen wordt er eerst gekeken naar het materiaal. Alle JB-Airtrack airtracks worden gemaakt van specifiek geselecteerde pvc-doeken van 9000 Gram per m2. Dit maakt dat de airtracks een zeer hoge treksterkte hebben en de kleuren van de airtracks langer mooi blijven. Ook wordt er bij JB-Airtrack gelet op de naden en dichting van de airtracks. Deze worden met een dubbele naad gelast en op de kwetsbare punten worden er verstevigingsbanden toegepast. Zo zijn de airtracks van JB-Airtrack een duurzame aankoop!

 

JB-Airtrack biedt een volledig assortiment 

Bij JB-Airtrack kun je terecht voor airtracks, airfloors, airmatten, airtrack sets en nog veel meer. Het assortiment is met zorgvuldigheid, kennis en expertise ontwikkeld. Ieder item bij JB-Airtrack wordt daarbij zorgvuldig getest en met liefde gemaakt. Wil je meer weten over JB-Airtrack, hun producten en accessoires? Kijk dan op de website van JB-Airtrack. 

Reactie plaatsen