gympro

GymPro

Over GymPro

GymPro is een bedrijf gespecialiseerd in airtracks. De airtracks van GymPro zijn multifunctioneel, van hoge kwaliteit en zeer veilig. De matten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn een echte must have voor iedere sporter. Of je nou net begint met turnen of gymnastiek of al jaren bezig bent, met de airstracks van GymPro kies je voor kwaliteit. 

GymPro: voor iedere sporter

Bij veel sporten zijn de sporters gebaat bij een verende ondergrond. Zeker sporten zoals vechtsporten, turnen, acrogym of freerunning vereisen een veilige en verende ondergrond om blessures te voorkomen. Met de airtracks van GymPro ben je in staat om binnen no-time een verende ondergrond op te zetten, waar je ook bent. 

GymPro: veilige verende airtracks

Airtracks zijn over het algemeen beter voor het lichaam dan gewone matten. De airtracks van GymPro veren goed waardoor de gewrichten minder worden belast. Ook kun je door te oefenen op een airtrack sneller hogere sprongen maken en kun je veilig salto’s oefenen door de zachte ondergrond. De vele reviews over de airtracks van GymPro bevestigen de kwaliteit van vering die de airtracks bieden: “Dit is echt een aanrader, je krijg er goede instructies bij en de airtrack veert ontzettend goed.” Door voor GymPro te kiezen kies je voor veiligheid en worden blessures verleden tijd. Een ander voordeel dat bijdraagt aan de veiligheid van de GymPro airtracks is de dikte van de airtrack matten. Deze zijn namelijk extra dik waardoor je altijd een extra zachte landing hebt: “Gekozen voor een extra dikke mat, uitstekende keuze. Goede kwaliteit. Fantastisch cadeau voor onze dochters. 

Hoogwaardige airtracks van GymPro 

De materialen die GymPro gebruikt voor het maken van de airtracks zijn van hoogwaardige kwaliteit. De airtracks zijn gemaakt van sterke, eersteklas industriële materialen (PVC), speciaal ontworpen voor atletische training. Alle producten van GymPro zijn daarbij uitvoerig getest en gemaakt met de kennis van experts uit de industrie. Dit merk je meteen wanneer je voor het eerst traint op een airtrack van GymPro. De vering kan daarbij handmatig worden ingesteld door meer of minder lucht te pompen in de airtrack.  

GymPro airtracks: 

Door de extra dikte, perfect te regelen hardheid én hoogwaardige materialen zijn de airtracks van GymPro de beste keuze voor iedereen die zijn oefeningen naar een hoger niveau wilt tillen. Op de website van GymPro kun je kiezen welke airtrack met het beste bij jouw situatie past.

Reactie plaatsen