you-are-air

You Are Air

Over You Are Air

You Are Air levert airtracks van hoogwaardige kwaliteit. Vanuit hun vestiging in Kerkdriel leveren zij verschillende soorten en maten airtracks voor zowel beginnende als ervaren sporters. De naam van het bedrijf You Are Air is daarbij een leuke toespeling naar de kwaliteit van de airtracks: deze laten je zweven!

 

Hoogwaardige airtracks van You Are Air

Een van de belangrijkste dingen waar You Are Air bekend om staat is de prijs-kwaliteitverhouding.  Vooral de Master Sport Series airtrack is van hoge kwaliteit, voldoet aan alle EU normen en heeft een vriendelijke prijs waardoor de airtrack lang meegaat.

 

Hoe werken de airtracks van You Are Air?

De airtrack matten van You Are Air worden in verschillende diktes en lengtes aangeboden. Hierdoor kun je zelf kiezen welke airtrack het beste aansluit bij de oefeningen die je wilt uitvoeren. De airtracks van You Are Air hebben daarbij twee handige handvatten aan beide kanten waardoor de airtrack makkelijk te verplaatsen is. Ook krijg je bij de bestelling een miniblower meegeleverd. Deze elektrische pomp helpt bij het snel opblazen van de airtrack. Ben je klaar met trainen? Dan kun je de airtrack makkelijk leeg laten lopen door de ventielen aan de zijkant van de airtrack te openen. Ook klanten zijn te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van de airtracks: “Het overtreft mijn verwachtingen, door de krachtige blower snel opgepompt maar ook snel weer leeg. Makkelijk op te ruimen in grote opberghoes. De turnmeiden springen er heerlijk op. Fijn om elke dag te turnen op deze airtrack!”

Ook de hardheid van de You Are Air airtracks is goed te regelen. Dit kun je doen door de airtracks minder hard op te blazen. Doordat de airtracks van You Are Air over uitstekende demping beschikken is de kans op blessures aanzienlijk kleiner. Kortom: de airtracks van You Are Air zijn van dezelfde kwaliteit en materialen die je ook terugziet in gymzalen en bij wedstrijden.

Airtracks van You are air zijn Multi-inzetbaar

De airtracks van You Are Air kunnen in allerlei omstandigheden worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Of, wanneer het erg warm is in de zomer, kun je er voor kiezen om de aitrack om te toveren tot heuse waterbaan. Een andere mogelijkheid die You Are Air biedt is het uitbreiden van de airtracks. Dit kun je doen door de airtrack te verbinden met andere producten van You Are Air zoals het airboard of een airrol. Voor welke opties van You Are Air kies jij?

You Are Air airtracks: kies voor eindeloos plezier

Op de website van You Are Air kun je meer informatie vinden over de airtracks en andere producten die zij maken. Een ding is zeker: als je op zoek bent naar kwaliteit en oneindig veel plezier dan zijn de airtracks van You Are Air zeker iets voor jou!

 

 

Reactie plaatsen