mms

Mermaidsisters

Over Mermaidsisters

De Mermaidsisters is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in airtracks. De missie van de Mermaidsisters is om jong & oud te inspireren in beweging te blijven en voor een gezonde levensstijl te kiezen. Zij zijn ervan overtuigd dat dat alleen kan met de beste kwaliteit, materialen én airtracks. De MMS airtrack van de Mermaidsisters is daarbij één van de best verkochte en populaire airtracks van Nederland en België.

Wat is de MMS airtrack?

Een AirTrack is een opblaasbare mat die de voordelen combineert van de grote trampoline, minitrampoline, springkussen, turnvloer en landingsmat. Door de variaties in dikte en luchtdruk, kunnen MMS airtracks zowel zacht & verend als stevig & snel aanvoelen. Dit zijn de producteigenschappen van de MMS airtrack van Mermaidsisters:

MMS Basic Airtrack

 1. 10 cm dik
 2. 1 meter breed
 3. Weinig vering
 4. Geschikt voor:
 5. V Turnen
 6. X Cheerleading
 7. X Freerunning
 8. Leverbaar in Teal Roze en Blauw
 9. 5 jaar garantie
 10. Inclusief elektrische pomp en tas

 MMS Plus Airtrack

 1. 20 cm dik
 2. 1 en 2 meter breed
 3. Gemiddeld vering
 4. Geschikt voor:
 5. V Turnen
 6. V Cheerleading
 7. V Freerunning
 8. Leverbaar in Teal Roze en Blauw
 9. 5 jaar garantie

Naast de populaire MMS airtracks die je bij Mermaidsisters op de website kunt vinden hebben zij ook nog een uitgebreid assortiment met onder andere leuke zeemeerminstaarten, zwemkleding en accessoires die geschikt voor de MMS airtrack.

De MMS airtrack van Mermaidsisters

Met de populaire MMS airtracks wil Mermaidsisters iedereen inspireren om achter zijn of haar digitale scherm vandaag te komen en lekker te bewegen. Specifiek de kwaliteit en veiligheid van de MSS airtrack zijn van ongekende kwaliteit. De MMS airtracks zijn veerkrachtig, stabiel én betaalbaar. Ook de bijgeleverde pomp voor het opblazen én leegzuigen van de MMS airtrack wordt gewaardeerd, zo blijkt uit de reviews op de website van Mermaidsisters: “Airtracks zijn echt goed! Wat mij opviel was dat de kwaliteit veel beter was dan van de andere merken airtracks die ik heb besteld. Ook super dat je de airtrack met de pomp zowel kan opblazen als leegzuigen.”

De Mermaidsisters scoren gemiddeld een 4,9 op een schaal van 5 met meer dan 100 beoordelingen.

Mermaidsisters: leuk voor jong & oud

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve airtrack is de populaire MMS airtrack van Mermaidsisters een verstandige keuze. Op de website kun je meer informatie vinden over andere welke MMS airtrack het beste bij jou past, wat voor elementen je kunt oefenen op de airtrack en kun je meer informatie vinden over het merk Mermaidsisters zelf.

Reactie plaatsen