Prive turntraining: online turnen via online personal turntraining
07 juni 2020 
1 min. leestijd

Prive turntraining: online turnen via online personal turntraining

Naast op afstand turntraining krijgen. Nu ook prive turntraining op afstand.

Waarschijnlijk is het pas vanaf september pas weer mogelijk om in de turnhal te turnen. Dat duurt natuurlijk nog veel te lang voor alle turnfanaten onder ons. Het liefst sta je morgen alweer in de turnhal met al je turnmaatjes. Naast dat het jammer is dat je je grootste passie een poos niet meer mag uitoefenen is het ook mogelijk dat je straks een grotere kans hebt om blessures op te lopen na zo’n periode van niet trainen.

Ik als fysiotherapeut vind het belangrijk dat iedereen zo veel mogelijk in beweging blijft om bijvoorbeeld, zoals hierboven genoemd, blessures te voorkomen. De corona crisis had ook veel invloed op mijn werk. Zo mocht ik bijna geen patiënten meer zien. Het was voor veel mensen essentieel om in beweging te blijven. Hoe ik dit heb opgelost? Online trainen! Gelukkig zijn er veel programma’s die je de mogelijkheid geven tot videobellen. Vandaar dat ik ook het idee ‘’Online Personal Turntraining’’ wilde introduceren bij Beter Turnen.

Prive turntraining

prive turntraining

Roxanne Boersma – Fysiotherapeut & personal turntrainster

Ik zou jou graag op afstand willen coachen zodat je zo veel mogelijk kan blijven turnen. Je zult verbaasd zijn hoe veel je thuis nog kunt trainen om zo veel mogelijk in conditie te blijven en blessures te voorkomen. Tot op heden turn ik zelf ook nog en ik merk hoeveel plezier en voldoening ik hier uit haal. Dit zal voor veel andere turn(st)ers ook zo zijn. Alle opties om thuis te turnen grijp ik dan ook aan en wil ik graag met je delen.

Online personal turntraining

De Online Personal Turntrainingen zijn voor iedereen, van jong tot oud en van recreant tot topsporter. Iedereen heeft één doel gemeen: lekker kunnen blijven turnen. Specifiek kunnen we de trainingen inrichten op:

  • Het aanleren en/of finetunen van een turnelement,
  • Tips en tools om effectief en veilig te turnen in een thuissituatie
  • Turnelementen/ wedstrijdoefeningen willen verbeteren
  • Angsten overwinnen
  • Meer zelfvertrouwen krijgen

Met Beter Turnen hebben we inmiddels al meer dan 100 prive turntrainingen gegeven aan turn(st)ers.

prive turntraining

Surf snel naar onze site voor meer informatie of boek direct een afspraak in de online agenda voor een ‘’online personal turntraining’’.

Over de schrijver
Ik ben Roxanne Boersma en werk binnen Beter Turnen als content ontwikkelaar, docent en coach. Ik turn zelf sinds mijn 12e en geef sinds 2012 turnlessen aan verschillende selectie turngroepen. Naast mijn passie voor turnen ben ik actief met fitness en gezondheid (lifestyle en voeding). Ik ben momenteel werkzaam als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk. Quote: "Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the facts."
Reactie plaatsen