Turncadeau tips: het ultieme sinterklaas cadeau voor een turnster
15 november 2020 
4 min. leestijd

Turncadeau tips: het ultieme sinterklaas cadeau voor een turnster

De dagen worden korter, de nachten langer. Je zomerjas hangt weer boven in de kast, en je slippers heb je omgewisseld voor warme laarzen. ’s Avonds gaan de kaarsjes weer aan, en voor je het weet hangt de kerstverlichting door de hele stad. Voordat het zo ver is, vieren wij als Nederlanders het allerleukste en gezelligste kinderfeest, waar stiekem ook volwassenen met smart naar uitkijken: Sinterklaas! Omdat je op deze pagina bent beland, heb je waarschijnlijk het lootje van een turn fanaat getrokken, of woon jij samen met iemand die liever op zijn handen dan op zijn voeten staat. Je bent op zoek naar een sinterklaas cadeau voor een turnster.  

De gemiddelde turnster staat heel wat uurtjes in de trainingshal, en turnen staat boven alles op nummer 1. Geen wonder dat een Sinterklaas cadeau voor een turnster ook absoluut met turnen te maken moet hebben. Wat geef je turnster of turner voor sinterklaas? In deze blog: turn cadeau tips! Garantie voor blije gezichten op 5 december!

sinterklaas-cadeau-turnster

1. Als sinterklaas cadeau voor een turnster: een turnpakje

Zoals net verteld; voor de meeste turnsters is hun sport niet zomaar 1x per week een uurtje actief zijn. De meeste turnster trainen veel uren per week, en zijn ontzettend toegewijd aan de sport. De trainingen zijn vaak 2 of 3 uur lang. Een goede uitrusting voor in de zaal is daarom erg fijn. Dit begint met een turnpakje dat heerlijk zit. Er zijn online duizenden turnpakjes te vinden. Variërend in prijs, kwaliteit en materiaal. De turnpakjes van Decathlon zijn erg populair. Ze zitten lekker, zijn niet duur, en blijven lang mooi.
Ook Inge van Ingeturnd heeft prachtige, goede en betaalbare turnpakjes in het assortiment!

2. Turnkussen als sinterklaas cadeau

Deze prachtige turnkussens maken de kamer van een turnster helemaal af. Heerlijk om na een fanatieke turntraining even lekker in weg te zakken. Onderstaande kussens zijn er in 13 verschillende varianten. Heb je zelf een leuke foto of afbeelding? Ook dat kan gebruikt worden!

sinterklaas-cadeau-turnkussen

3. Een zilveren sierraad als sinterklaas cadeau

Nog zo’n prachtig en speciaal cadeau: een zilveren ketting met een bedeltje van een turnster.

  • Inclusief cadeauzakje
  • Ketting + bedeltje
  • One size fits all

sinterklaas-cadeau-sierraad

Ook een soort van sierraad: glitter tattoos!

Bekijk in dit filmpje wat het precies is, en hoe je het gebruikt!

4. Opvouwbare thuis turnen balk

Turnsters vinden het geweldig om thuis te turnen. Het liefst stoppen ze woonkamer vol met airtracks, matten, trampolines, balke & bruggen. Maar helaas nemen alle turnspullen veel ruimte in beslag. Of is er toch een andere oplossing waar de Sint turnsters blij mee kan maken? Die is er zeker! Deze praktische inklapbare evenwichtsbalk voor thuis kun overal gebruiken om te turnen. En als je hem niet meer nodig hebt? Dan kan de turnsters hem zelf gemakkelijk inklappen en netjes opbergen in de kast. Turnsters blij, ouders blij 😉 De inklapbare evenwichtsbalk is in deze turnwinkel te bestellen.

sinterklaas-cadeau-evenwichtsbalk-inklapbaar

sinterklaas-cadeau-evenwichtsbalk-inklapbaar-

5. Sleutelhanger met turnafbeelding

Op zoek naar een klein cadeautje, wellicht een schoencadeautje? Dan is deze sleutelhanger een perfect idee.

sinterklaas-cadeau-sleutelhanger sinterklaas-cadeau-sleutelhanger.

6. Een turntrophy als sinterklaas cadeau

Ben jij ontzettend trots op de persoon aan wie jij een turn cadeau wil schenken? Misschien omdat ze een knappe turnprestatie heeft geleverd. Of omdat ze dit jaar zo goed is gestart op school. Deze turntropy is dan het perfecte sinterklaas cadeau!

sinterklaas-cadeau-turntrophy

7. Nóg beter worden in turnen: een ultiem sinterklaas cadeau

Als je een turnster vraagt wat zij nog zou willen bereiken in haar turn carrière, zal ze je waarschijnlijk een lange opsomming van elementen en doelen geven. Kortom: ze wil nog veel beter worden in turnen dan ze nu al is.

Hoe gaaf is het, als jij haar kan helpen deze doelen te bereiken. Geef haar een van onderstaande trainingsprogramma’s cadeau!
sinterklaas-cadeau-turnster

Een turnster platform abonnement als sinterklaas cadeau

Als fanatieke turnster ben jij heel wat uurtjes in de turnzaal te vinden. Ook je ouders rijden vaak heen en weer om je naar de turntraining te brengen. Met deze energie die je in je trainingen steekt, wil je natuurlijk het liefst elke training nieuwe turnelementen leren of op elke wedstrijd een hogere plek behalen.

Helaas is turnen een lastige sport en heb je veel gerichte oefeningen en tips nodig om vooruit te gaan met turnen. Bij de meeste verenigingen is er maar één trainer met een hoop turn(st)ers, die allemaal tips verdienen. Dit maakt het lastig om iedere training de vooruitgang te boeken die jij zou willen maken.

Met het Turnster Platform krijg je toegang tot de tools & begeleiding die je als turnster nodig hebt om beter te leren turnen. Met behulp van een online turncoach analyseren we je technieken en bekijken we met welke tips en methodische oefeningen jij het meeste vooruitgang boekt. En met de trainingsprogramma’s heb je altijd wat te oefenen en hoef je je nooit meer te vervelen. De beste ondersteuning voor naast je eigen turntrainingen!Over de schrijver
Mijn naam is Jojanneke Radstake. Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor de turnsport heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen, van peutergym tot selectieturnen. In opdracht van Beter Turnen heb ik de grondvormen van bewegen bij kleutergym met korte filmpjes in kaart gebracht en verzorg ik de bijscholing Kleutergym.
Reactie plaatsen